REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Gintarė Karaliūnaitė atvėrė savo namų duris (nuotr. Ingridos Taparauskaitės)

Pop muzikos atlikėja Gintarė Karaliūnaitė visus skaudžius išgyvenimus palieka praeityje ir verčia naują popieriaus lapą – ji atvirauja, kad šiuo metu į gyvenimą žiūri kitomis akimis.

11

Pop muzikos atlikėja Gintarė Karaliūnaitė visus skaudžius išgyvenimus palieka praeityje ir verčia naują popieriaus lapą – ji atvirauja, kad šiuo metu į gyvenimą žiūri kitomis akimis.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt Gintarė papasakojo, kas laikui bėgant privertė pakeisti požiūrį ne tik į gyvenimą, bet ir vyrus.

Skyrybų skausmas

G. Karaliūnaitės gyvenimas tikrai nebuvo lengvas – garsi moteris tris kartus tuokėsi, deja, visos  santuokos pasibaigė skyrybomis. Nepaisant to, dabar žinoma moteris džiaugiasi nauju gyvenimo etapu, kuris, anot jos, be vyrų – daug lengvesnis. „Man labai smagu be vyrų, aš jau pripratau. Nėra vyro – nėra lūkesčių“ – juokėsi atlikėja.

Nors ištverti skyrybų skausmą nėra lengva, tačiau Gintarė tikina, kad kiekvienas įvykis padaro ją stipresne: „Man gyvenime neprireikė raminančios tabletės – aš suprantu, kad viską išgyvenu ganėtinai stipriai. Iš kiekvienos duobės išlipu stipresnė“, – prisipažino ji.

REKLAMA
REKLAMA

Pokyčių metas

Gintarė pasakojo, kad 12 metų investavo į savo namą, kurį dabar pardavinėja. Tad didžiausias pokytis jos gyvenime šiuo metu yra nauja gyvenamoji vieta. Nors namo pardavinėjimas dar vis vyksta, tačiau ji jau gyvena naujoje vietoje: „Jau kurį laikas gyvenu naujuose, raudonų plytų namuose. Man labai patinka šis naujas gyvenimo etapas, mano visos rankos skęsta dažuose“, – juokėsi atlikėja.

REKLAMA

Nepaisant to, kad didysis gyvenimo pokytis jau įvyko, atlikėja atviravo, kad net į pačią save pradėjo kitaip žiūrėti: „Aš pagaliau nebesuku galvos kaip aš atrodau. Aš jau nebe tokia liekna, jauna. Anksčiau buvau save nuvertinusi kaip dainininkę, tačiau dabar viskas apsivertė aukštyn kojom. Nebegalvoju, kaip aš atrodau.“

Ji teigė, kad ir apie savo pasirodymus galvoja visai kitaip, nei anksčiau. „Man patinka mano programa, pasirinkau dainas, kad man būtų smagu ant scenos. Tai didelis pokytis, kitaip vertinu koncertus, dabar man tai malonumas, atgaiva sielai“, – prisipažino moteris.

Šiuo metu atlikėja nesimėgauja stipriosios lyties atstovų draugija – jos širdis laisva, tačiau ji teigė, kad jai taip daug geriau. „Asmeniniame gyvenime pokyčių nenoriu, labai gerai yra dabar – turiu laisvę, smagų laiką sau“ , – šypteli ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų