REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kulinarinės laidos „La maistas“ virtuvės šefai pasiruošę jums pateikti net tris patarimus, kurie pravers kiekvieną dieną, gaminant pietus arba vakarienę.

Kulinarinės laidos „La maistas“ virtuvės šefai pasiruošę jums pateikti net tris patarimus, kurie pravers kiekvieną dieną, gaminant pietus arba vakarienę.

REKLAMA

Trys virtuvės šefai sezonines daržoves ruoš skirtingais būdais ir patars, kaip išlaikyti šviežias bei parodys triukų, kaip rauginti daržoves, kad šios būtų ir naudingos, ir sveikos.

Tradiciškai virtuvėje šeimininkaus grilio virtuozas Vylius Blauzdavičius ir istorinės virtuvės žinovas, profesionalus šefas Tomas Rimydis.

Jiems kompaniją šį kartą palaikys žavi viešnia Kristina Pišniukaitė Šimkienė vieno populiariausio tinklaraščio Lietuvoje antmedineslenteles.com ir knygos autorė, receptų kūrėja ir maisto fotografė.

Kristina Pišniukaitė Šimkienė dalinosi patarimu, kaip patiems pasigaminti tailandietišką prieskonių mišinį, puikiai tinkantį patiems įvairiausiems patiekalams gardinti - nuo sušildančių troškinių, iki salotų.

REKLAMA
REKLAMA

Receptą, ką pagamino Kristina, žiūrėkite vaizdo įraše.

Silkė ir burokėliai – neabejotinai gardus derinys! O šį kartą burokėliai ypatingai pagardinti ir visa užkandėlė patiekiama su sveikesniu pagardu - graikišku jogurtu. Patiekiant barstome smulkintais krapais, o jei norite pikantiškiau - papildomai galite dėti smulkinto svogūno ar svogūno laiškų.!

REKLAMA

Receptą, ką pagamino Vylius, žiūrėkite vaizdo įraše.

Tomas Rimydis dalinosi patarimu, kaip pagaminti autentišką lietuvišką, bet daugelio pamirštą gardumyną - arkasą. Laidoje Tomas arkasą gardina prieskoninėmis žolelėmi ir džiovintais burokėliais, tačiau drąsiai eksperimentuokite su skoniais. Beje, arkasas gali būti ir saldus! Pavyzdžiui, kaitindami pieną įdėkite cinamono lazdelę ir keletą gvazdikėlių, o perkošę įberkite pagal skonį cukraus ar kito saldiklio.

Receptą, ką pagamino Tomas, žiūrėkite vaizdo įraše.

Išskirtinius virtuvės šefų receptus ir daugiau kulinarinių paslapčių išvyskite laidoje „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3, o jei nespėjote peržiūrėti laidos, tai padaryti galite čia. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų