REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
„Lilas ir Innomine“ (M. Repečkos nuotr.)

Paskutinį albumą „Viskas“ išleidusi grupė „Lilas ir Innomine“ pristato vaizdo klipą kūriniui „Viso labo šiandien“.

5

Paskutinį albumą „Viskas“ išleidusi grupė „Lilas ir Innomine“ pristato vaizdo klipą kūriniui „Viso labo šiandien“.

REKLAMA

Kartu su žinomu hip hopo duetu klipe pasirodo ir atlikėja – Evgenya Redko, rašoma pranešime spaudai.

„Pasirinkome būtent šį kūrinį, nes žinojome, kad vaizdą ištemps Evgenya ir mums nelabai reikės ką daryti“, – šypsodamasis apie tai, kodėl iš visų naujojo albumo dainų pasirinko būtent šį kūrinį klipui pasakoja Konstantinas Kiveris-Lilas.

Scenos partnerį papildo Rolandas Venckys-Innomine: „Kalbant apie pačią dainą, manome, kad ji yra kieta. Be to, išties labai džiaugiamės muzikine draugyste su Evgenya – kai mes susitinkame gimsta rimti dalykai.“

Klipo pabaiga turėjo būti dramatiškesnė

Klipo filmavimo aikštele šįkart tapo nuostabus ir kartu gana netikėtas Lietuvos kampelis – „Dubingių žirgynas“:

REKLAMA
REKLAMA

„Režisierius Dominykas Bliznikas mums žadėjo, kad galėsime išjoti su poniu, turėjo būti dramatiška klipo pabaiga. Mus sužavėjo ši idėja“, – apie pasirinktą lokaciją klipui pusiau juokais, pusiau rimtai toliau pasakoja Lilas.

REKLAMA

Tuo tarpu E. Redko šis klipo filmavimas nuteikė kiek nostalgiškiau: „Šie vyrai yra mano muzikinė šeima, todėl be galo džiaugiuosi galėjusi prisidėti prie dainos atsiradimo. Man ji visad išliks sentimentali, nes kartu su ja uždarome tam tikrą bendrą kūrybinį ratą“, – kalbėjo atlikėja.

Singlas „Viso labo šiandien“ yra iš grupės albumo „Viskas“, kurio prekyba oficialioje „Lilas ir Innomine“ internetinėje svetainėje prasideda jau šiandien! 

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad dar anksčiau šį rudenį pasirodė žinia, jog garsioji grupė „Lilas ir Innomine“ suka skirtingais keliais. 

REKLAMA
REKLAMA

Apie tai vyrų grupė pranešė „Facebook“.

„Metas mums pasikalbėti. Praėjus geram pusmečiui po albumo „Leisk man šlykštėtis“ išleidimo, atvėsus pristatymo turo emocijoms, o nuovargiui bei susireikšminimui stabilizavusis iki pakenčiamo lygio, paskambinau Roliui (Innomine). Tai buvo mūsų 4-tas albumas, nelabai aišku kelintas turas, na, ir šiaip visko jau matyta daug ir iš įvairių pusių.

Taigi, paskambinau ir pasiteiravau, ką jis galvoja, jeigu ties čia ir gana? Pokalbių būta daug, įvairiomis aplinkybėmis, įvairaus girtumo ir atvirumo. Nuotaikos vyravo gana slogios. Lyg ir to noro nebe tiek, lyg ir to džiugesio nebe tokio, lyg ir mest viską ir išvažiuot velniop. Kažkas akivaizdžiai viduje sugedo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nusprendėme, kad penktas albumas mums bus paskutinis. Rašėm, kūrybine prasme leidom sau daug, tiesiog linksminomės. Tokio lengvo ir malonaus santykio su muzika senokai nejutom, buvo ach***ena. Šiandien mes pabaigėm šį albumą. Dainos parašytos, įrašai baigti, liko kelios savaitės techninių niuansų ir albumas „Viskas“ nuguls lentynose. Kartu su juo paskelbsim ir kelias paskutines koncertų datas. Ties čia ir viskas“, – brūkštelėjo grupės nariai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų