REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dar visai neseniai pramogų pasaulį sudrebino žinia, kad byra televizijos laidų vedėjos ir prodiuserės Vaidos Skaisgirės ir Rolando Skaisgirio santuoka, o netrukus pasirodė kalbos, kad pora vėl kartu. 

Dar visai neseniai pramogų pasaulį sudrebino žinia, kad byra televizijos laidų vedėjos ir prodiuserės Vaidos Skaisgirės ir Rolando Skaisgirio santuoka, o netrukus pasirodė kalbos, kad pora vėl kartu. 

REKLAMA

Vis dėlto naujienų portalui tv3.lt susisiekus su Rolandu, šis bet kokias kalbas neigė.

„Nieko panašaus nesakau, net nenoriu šia tema kalbėti. Aš tikrai nieko nesakiau apie susitaikymą. Nei mes taikomės, nei mes pykstamės, taikiai gyvename. Naujienų tikrai jokių nebus“, – griežtai atsakė vyras.

Tai ne pirmas kartas, kai pora užmina mįslę dėl susitaikymo, dar vasarą apie skyrybas pranešę sutuoktiniai, atostogavo kartu. Tada visa šeima išvyko ilsėtis į Mykonos salą. 

Kartu su sūnumi Atu Graikijoje poilsiaujantys Vaida ir Rolandas asmeninėmis akimirkomis dalijosi socialinių tinklų paskyrose.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, tai ne pirma jų bendra kelionė po paskelbimo apie skyrybas. Besiskirianti pora buvo išvykusi į kelionę po Bilundo miestą.

„Turime naują augintinį“, – tą kartą rašė Vaida, pasidalindama nuotrauka, kurioje ji pozavo su sūnumi ir milžinišku pliušiniu žaislu.

REKLAMA

Akimirkomis iš kelionės taip pat pasidalijo ir Rolandas : „Kas laimėjo, kam nešiot“, – rašė jis.

Tokie kadrai tiek Vaidos, tiek Rolando paskyrose sudomino jų abiejų sekėjus – žymi pora susitaikė?

Poros skyrybos jau pasiekė teismą, o kartu ateities jie nekuria jau daugiau nei metus. Šią naujienų portalui tv3.lt patvirtino ir pati Vaida Skaisgirė: „Nebėra prasmės išsisukinėti, taip, tai tiesa.“

Primename, kad kalbos apie poros skyrybas ir yrančią santuoką pasirodė dar 2017-aisiais. Buvo kalbama, kad pora savo gyvenimus kuria ne po vienu stogu.

REKLAMA
REKLAMA

Tąkart pora savo santykių ir galimų skyrybų nekomentavo, tačiau apkalbas nutraukė praėjusiais metais suorganizuota poros kelionė į Italiją. Kartu su sūnumi jie mėgavosi atostogomis.

Visgi pora vis dažniau raudonuoju kilimu žengė ne susikibę už rankų, bet atskirai. Vaida apie skyrybas neprakalbo ir sutuoktinio 50-mečio šventėje.

Pora pirmąkart viešai pasirodė 2011-aisiais, 2012-aisiais susižadėjo ir pradėjo lauktis sūnaus. Tąkart Vaida tvirtino, kad santuoka bus tikrai ne dėl gimsiančio sūnaus, o iš meilės.

2013-aisiais jie susituokė Barbadose, o vėliau santuoką įteisino Lietuvoje.

Ne paslaptis, kad yra kalbama ir apie tai, jog Vaida kuria santykius su vienu Palangos verslininku. Ar tai tiesa, kol kas nėra oficialiai žinoma.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų