REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Agnė Jagelavičiūtė (tv3.lt fotomontažas)

Viena ryškiausių ir įtakingiausių stilisčių Lietuvoje Agnė Jagelavičiūtė ruošiasi bene svarbiausiam savo gyvenime šou „Lažinamės, tu turi ką apsirengti“, rašoma pranešime spaudai.

7

Viena ryškiausių ir įtakingiausių stilisčių Lietuvoje Agnė Jagelavičiūtė ruošiasi bene svarbiausiam savo gyvenime šou „Lažinamės, tu turi ką apsirengti“, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Autoriniame ir visiškai naujo formato renginyje Agnė surengs įspūdingą stiliaus „paskaitą“, kurioje pristatys pagrindines mados taisykles, drabužių derinimo principus, kalbės apie skirtingus figūrų tipus, privalomus turėti daiktus savo spintoje, mokys teisingai apsipirkinėti, kad visuomet būtų, kuo apsirengti, o kelioms laimingosioms padovanos visiškai naują aprangą ir įvaizdį.

Tačiau šis renginys nebus tradicinė stiliaus ar mados paskaita. Išskirtiniais renginiais garsėjantys organizatoriai, kūrybos namai ELITAZ, Agnės stiliaus šou žada įpinti į naują formatą, kuris bus palydėtas įspūdingais ryškiausių muzikos ir šokio žvaigždžių pasirodymais bei netikėtais svečiais iš pramogų pasaulio.

REKLAMA
REKLAMA

„Šou unikaliai susipins Agnės stiliaus paslaptys, kuriomis ji dalinsis su publika ir specialiai parengti, temas iliustruojantys šou – žiūrovų laukia įspūdingi choreografiniai numeriai, Agnės bičiulių muzikiniai pasirodymai, gera humoro dozė ir staigmenos arenos publikai, kurias dar labiau paryškins asmeninis Agnės dėmesys ir solidžios dovanos. Laikydamiesi kūrybos namų  standartų ruošiame dinamišką, įtraukiantį ir labai informatyvų šou“, – apie renginį kalba kūrybos namų prodiuseris Gediminas Jaunius.

REKLAMA

Šis visiškai naujas Agnės stiliaus šou atspindės ir autorės naujosios knygos „Tu turi, ką apsirengti“ pristatymą. Temos, kuriomis Agnė Jagelavičiūtė kalbės šou metu, nugulė ir į pirmąją jos knygą apie stilių.

„Mintis parašyti knygą apie stilių kilo tikrai ne dabar. Tai yra labai natūrali mano konstruktyvaus darbo seka. Kai rašai kulinarinę knygą, paremtą tavo pomėgiu, prieš nieką neturi jokios atsakomybės – darai tai, kas tau patinka ir visai nesvarbu, žmonės pirks ar ne, nes iš tikrųjų tai darai savo malonumui. Tačiau, kai rašai knygą apie savo darbą, nori būti profesionali ir kompetentinga, nes ji atspindės tavo visų metų darbą. Nelabai tikiu diletantantiška veikla, kai žmonės pradeda rašyti knygas tam tikroje sferoje net neapšilę kojų. Man tai atrodo komiška“, – įsitikinusi Agnė.

REKLAMA
REKLAMA

Išskirtinis pačios Agnės stilius – būtent tuo bus ypatinga naujoji jos knyga. Beletristikos nemėgstanti autorė sako, jog jos tikslas apie stilių kalbėti aiškiai, tiesiai ir be jokių pagražinimų.

„Sakyti, kad ši knyga bus ypatingai kitokia, nes aš išradau naujas stiliaus taisykles ir normas, tikrai būtų melas. Yra labai daug gerų knygų apie stilių, net ir lietuviškų. Ir aišku, kad veikiausiai reikėtų rinktis to stilisto, kuris skaitytojui yra artimiausias. Ši knyga ir skiriasi tuo, kad ją parašiau aš, ir ją rašiau savo stiliumi.  Turbūt viena didžiausių mano vertybių yra tai, kad nemėgstu pudruoti gyvenimo. Tad viskas šioje knygoje ganėtinai tiesiai šviesiai“, – apie būsimą knygą kalba Agnė Jagelavičiūtė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lygiai taip pat aiškiai ir suprantamai, visas stiliaus taisykles ir daug moterims aktualių stiliaus ir grožio temų Agnė žada išdėstyti  ir būsimame šou „Siemens“ arenoje. Stilistė drąsiai tvirtina – šou metu ji kiekvienai įrodys, kad žinodama pagrindines taisykles, bet kuri moteris stilingai gali atrodyti kasdien.

„Esu įsitikinusi, kad nėra tokios moters, kuriai reikėtų kardinaliai pakeisti visą savo spintą į visiškai naują.  Manau, kad absoliučiai kiekvienas žmogus turi ne vieną, ne du ir ne tris drabužius, kurie yra stilingi ir tarpusavyje dera. Tačiau ne visi sugeba tuos daiktus suderinti. Daugelis žino, kad klausos gali neturėti vos ne kas antras žmogus, tačiau įsivaizduoja, kad stiliaus pojūtį, kuris iš tikrųjų yra kaip klausa, staiga privalo turėti kiekvienas. Tai nėra tiesa. Stiliaus pojūtį turi tikrai ne kiekvienas ir kartais reikia specialistų pagalbos, kartais reikia atsiversti aiškias gaires suteikiančią stiliaus knygą arba tokio formato stiliaus šou, kuris labai aiškiai ir paprastai padės susisteminti savo turimus daiktus“, – įsitikinusi Agnė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų