REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Montvydų šeima (Greta Skaraitienė/Fotobankas)

Antradienį sostinėje  pristatyta išskirtinė „Giambattista Valli X H&M“ kolekcija. Eklektiškas mados renginys, sudominęs Lietuvos įžymybes.

15

Antradienį sostinėje  pristatyta išskirtinė „Giambattista Valli X H&M“ kolekcija. Eklektiškas mados renginys, sudominęs Lietuvos įžymybes.

REKLAMA

Tarp žymių veidų pasirodė Donatas ir Veronika Montvydai. Retai viešumoje kartu pasirodanti pora į kolekcijos pristatymą atvyko su savo atžalomis.

Prieš kelias savaites kolekcija buvo pristatyta Italijos sostinėje, renginys, subūręs svečius iš viso pasaulio, vyko istoriniuose Palazzo Doria Pamphilj rūmuose. Laikui nepavaldūs kolekcijos kūriniai atgijo ant rausvo podiumo, kuriuo žingsniavo Kendall Jenner ir kiti žinomi mados industrijos veidai.

„Aš įkūriau savo mados namus Paryžiuje, bet visada didžiavausi, kad gimiau ir augau Romoje. Mano širdis visada priklausys Amžinajam miestui. Būtent todėl kolekcijos pristatymui pasirinkau  Palazzo Doria Pamphilj rūmus.

REKLAMA
REKLAMA

Savo eklektišku stiliumi Roma formavo mano asmenybę ir padarė didelę įtaką mano pažiūroms. Buvo nuostabu matyti, kaip kolekcija atgyja mano gimtąjame mieste,“ – teigė dizaineris Giambattista Valli.

REKLAMA

Palazzo Doria Pamphilj didybė ir prabanga, įspūdinga meno kūrinių kolekcija bei romėniškas nerūpestingumas paryškino kolekcijos unikalų dizainą ir rafinuotumą. Kolekcijos pristatymą vainikavo didysis finalas, kurio priešakyje žingsniavo Kendall Jenner, vilkėdama jau išgarsėti spėjusią raudoną tiulio suknelę.

Tarp vakaro svečių buvo žymioji italė Chiara Ferragni, dainininkė H.E.R, aktorius Cameron Monaghan ir kitos įžymybės, vilkėjusios ant podiumio pristatytos kolekcijos drabužius.

„Kolekcijos pristatymas pavirto Romos dvasią perteikiančia naktimi, paženklinta glamūro ir filmo „Dolce Vita“ atmosferos. Tai buvo nepakartojama patirtis. Ši unikali kolekcija atgijo istorinių vertybių ir didybės kupinose salėse, kuriose podiumu žingsniavo naujoji dizainerio gerbėjų karta, pasirengusi užkariauti miestą,“ – pasakojo „H&M“ kūrybos patarėja Ann-Sofie Johansson.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų