REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Zvonkai

Dainininkas ir kompozitorius Deivydas Zvonkus lapkričio 6-ąją mini savo 42-ąjį gimtadienį.

29

Dainininkas ir kompozitorius Deivydas Zvonkus lapkričio 6-ąją mini savo 42-ąjį gimtadienį.

REKLAMA

Žinomas vyras niekada nestokoja geros nuotaikos ir kūrybinio polėkio, tačiau praėjusias metais daugiausiai pokyčių buvo matyti atlikėjo asmeniniame gyvenime.

Su vaikinų grupe „Bavarija“ išgarsėjęs D. Zvonkus daugeliui lietuvių buvo žinomas kaip scenos padauža, tačiau šiandien kompozitorius džiaugiasi sukūręs šeimyninę laimę. Kartu su žmona Katažina Zvonkuviene prieš kelis metus susilaukė dvynukų – dukters Kornelijos ir sūnaus Donato.

Žinomas vyras neslepia, jog šeimoje atsiradus dvyniams, teko smarkiai pakoreguoti ne tik asmeninį, bet ir profesinį gyvenimą.

„Gyvenime nuolat kažkas keičiasi, bet laikas, kai namuose atsiranda vaikai – ypatingas. Norisi nepraleisti nė vienos svarbios akimirkos, todėl nesibaigiančius darbus būtina atsirinkti ir karjeros planus su buvimu šeimoje tenka derinti gerokai kruopščiau. Vis dėlto, nesu tobulas tėtis – tobulų žmonių nėra“, – šypsosi žinomas kompozitorius.

REKLAMA
REKLAMA

D. Zvonkus pasakojo, kad po dvynių atsiradimo, pasikeitė ir jo požiūris į karjerą. „Anksčiau norėjau suspėti visur, todėl dirbau neįtikėtinai daug. Dabar gavęs pasiūlymą apsvarstau ir buvimo ten prasmę.“

Nuo tos akimirkos Zvonkų namai skendi ne tik ramybėje, bet ir širdžiai mielame vaikų krykštavime. Pora savo kuriama laime dažnai pasidalija ir su savo gerbėjais. Socialiniuose tinkluose aktyvūs sutuoktiniai vis dažniau leidžia pažvelgti, kaip laikui bėgant keičiasi jų mažyliai.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų