REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Mayling Ng (nuotr. Instagram)

Galiūną bei tikrą veiksmo filmų žvaigždę aktorių Arnoldą Schwarzeneggerį žino visi, o jo vietą Holivude norėtų užimti daugybė aktorių. Vis dėlto pasirodo, kad tą bando padaryti ne tik vyrai.

24

Galiūną bei tikrą veiksmo filmų žvaigždę aktorių Arnoldą Schwarzeneggerį žino visi, o jo vietą Holivude norėtų užimti daugybė aktorių. Vis dėlto pasirodo, kad tą bando padaryti ne tik vyrai.

REKLAMA

Britų aktorė Mayling Ng siekia tapti geriausia ir pralenkti netgi patį Schwarzeneggerį.

Jau visai netrukus ji pasirodys filmo „Suice Squad“ tęsinyje, kur ne tik parodys savo įspūdingus raumenis, bet ir vaidins kartu su tokiomis žvaigždėmis, kaip Margot Robbie.

Užsienio žiniasklaidai ji pasakojo, kad geriausiai jaučiasi tada, kai aplinkiniai mato jos raumenis ir puikius kovojimo menų įgūdžius. O tie, kas mėgsta kovos filmus, turėtų Mayling atsiminti iš tokių filmų, kaip „Wonder Woman“, „Scorpion King“ ar „Lady Bloodfight“.

„Aš nenoriu būti Bondo mergaite – aš noriu būti jo niekše. Niekšai pasirodo geriausiose kovos scenoje“, – sakė aktorė.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, daugelis Mayling vadina kaskadininke, vis dėlto jai pačiai labiau patiktų būti apibūdinamai kaip aktorei, kuri pati atlieka kovos scenas ir puikiai žino, kaip elgtis su ginklais.

REKLAMA

Mayling treniruojasi kiekvieną dieną, turi 8 asmeninius ginklus, o negana to – net ir juodąjį kung fu diržą. Būtent dėl šios priežasties ji tikino, kad vilkėdama sportinę aprangą ji jaučiasi kur kas geriau, nei pasirodydama ant raudonojo kilimo, kai yra pasipuošusi suknele ir matoma su pilnu makiažu.

Negana to, minėta aktorė yra susipažinusi ir su pačiu A. Schwarzeneggeriu, kuris pagyrė jos formas, o ši atsakė, kad ketina būti moteriška jo versija.

Ir nors daugeliui atrodytų, kad moteriai puikiai sekasi, Mayling pripažįsta, kad jos kelias į šlovę nebuvo lengvas, mat jos niekuomet nepalaikė šeima. Artimieji tikėjosi, kad ji taps verslininke, sukurs šeimą ir turės vaikų.

REKLAMA
REKLAMA

„Visi man sakė, kad man – ne 18 metų, nesu nei blondinė, nei liekna, todėl Holivudas – ne man“, – skaudžius žodžius prisminė ji.

„Azijoje man sakydavo, kad esu pernelyg aukšta ir stipri, todėl niekuomet negalėčiau vaidinti filmo žvaigždės merginos – geriausiu atveju tik kažką, ką pirmamame veiksme nužudo“, – pridėjo ji.

Vis dėlto kol likę jos šeimos nariai tapo verslininkais, ji ir toliau rodo savo jėgas Holivude šokinėdama nuo pastatų ir atlikdama kitus įvairius kaskadinius triukus. Įdomu tai, kad kilnoti svorius ir didinti savo ištvermę ji pradėjo tik sulaukusi 28 metų, tačiau netrukus pastebėjo įspūdingus savo kūno pokyčius.

O dabar savo vaidybos ir kovos triukus ji panaudoja ne tik filmuose, bet it realiame gyvenime – moteris atskleidė, kad net 3 kartus buvo užpulta ir vis tiek sugebėjo išsigelbėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų