REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dainininkė bei vizažistė Oksana Pikul-Jasaitienė neretai savo gerbėjus nustebina parodydama originalų įvaizdį, taip pat moteris gan dažnai dalijasi asmeninio gyvenimo akimirkomis socialiniuose tinkluose.

Dainininkė bei vizažistė Oksana Pikul-Jasaitienė neretai savo gerbėjus nustebina parodydama originalų įvaizdį, taip pat moteris gan dažnai dalijasi asmeninio gyvenimo akimirkomis socialiniuose tinkluose.

REKLAMA

Šį kartą ji pasidalijo šmaikščia nuotrauka ir pasveikino savo gerbėjus.

„Tai su vyru diena“, – brūkštelėjo Oksana.

Nuotraukoje ji neatpažįstama, moteris su juodos spalvos peruku ir vešlia barzda. Toks kadras neliko nepastebėtas ir moters draugų bei sekėjų. Jie kaipmat pradėjo spausti „patinka“ po Oksanos nuotrauka ir gyrė ją už puikų humoro jausmą.

Pastaruoju metu Oksana vis dažniau ryžtasi pokyčiams.

Neseniai garsi moteris socialinių tinklų platformose pasidalijo kadru, kuriame ji nusprendė atsinaujinti ir pakeitė savo šukuoseną.

Nuotraukoje su gėlėmis pozavusi Oksana pakeitė plaukų spalvą, moteris tapo brunete.

Dar pavasarį šviesiaplaukė moteris nusirėžė ilgai augintus plaukus ir iš gelsvos spalvos juos perdažė į sidabrinę. Panašu, kad atlikėja ir toliau nežada sustoti, šį kartą ji patamsino plaukus.

REKLAMA
REKLAMA

Tokie šukuosenos pokyčiai neliko nepastebėti, gerbėjai Oksaną apipylė komplimentais.

„Kokie plaukai“, „Net nebūčiau pagalvojusi, kad tamsūs plaukučiai taip tiks. Nuostabiai graži“, „Ledinė plaukų spalva“, „Nuostabi, tuoj visai būsi brunetė“, – liaupsių negailėjo gerbėjai.

REKLAMA

35-erių moteris nuolatos rūpinasi savo išvaizda ir nevengia patarimais pasidalyti su savo gerbėjais.

Neseniai kartu su mama Laima moterys nusprendė paryškinti savo lyg ir nepriekaištingus veido bruožus, o visa procedūros eiga Oksana pasidalijo instagrame.

„Mamą vežiau procedūroms, bet susigundžiau ir pati! Atlikau ilgai svajotą procedūrą „Jawline“ ir smakrą, kuri formuoja griežtą žandikaulio liniją. Mamai atlikome paakių zonos pildymas (sumažina nuovargio žymes, pamažėja raukšlės), jawlines ir smakas (jaunystės linijos), skruostai papildyti (ryškesnė skruostų zona, pakilusi veido gravitacija),lūpos užpildytos (drėgmė, raukšlelių mažas kiekis), lūpos, juoko raukšlė užpildyta (kuo mažiau juoko ar pykčio raukšlių, tuo jaunesnis žmogus), nosytė išlyginta (jokių kremzlės nelygimų be plastinės operacijos). Puiki galimybė su haliurono užpildais koreguoti ir suteikti jaunatvišką išvaizdą“, – po pasidalytomis nuotraukomis rašė Oksana.

Po kelių dienų Oksana gerbėjams parodė mamos išvaizdą ir pokyčius: „Mamos rezultatas be jokių filtrų ir pagražinimų! Todėl šis daktaras ir patinka, jog sukuria gražų natūralų efektą.  P.S. Nuotrauka „Po“ daryta po procedūros, todėl matomas paraudimas.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų