REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš trejus metus Katažinos ir Deivydo Zvonkaus šeimos namai prisipildė vaikų klegesio ir malonių akimirkų – pora susilaukė dvynių Kornelijos ir Donato. 

Prieš trejus metus Katažinos ir Deivydo Zvonkaus šeimos namai prisipildė vaikų klegesio ir malonių akimirkų – pora susilaukė dvynių Kornelijos ir Donato. 

REKLAMA

Visai neseniai K. Zvonkuvienė socialinio tinklo paskyroje pasidalijo jausmingu kadru, kuriame ji ir jos dukrelė Kornelija.

„Dukrytė su mamytės suknyte“, – po nuotrauka rašė ji.

Vienoje pusėje Katažinos vaikystės nuotrauka, kitoje jos dukra Kornelija. Tiek atlikėja, tiek jos dukra pozuoja vienodai, abi vilki tą patį drabužėlį. 

Toks jo kadras iškart sulaukė gausybės „patinka“ paspaudimų bei komentarų. Gerbėjai stebėjosi, kad atlikėjos dukra tikra mamos kopija.

Portalas tv3.lt primena, kad visai neseniai Katažina atviro interviu metu atskleidė daugiau savo asmeninio gyvenimo detalių. 

REKLAMA
REKLAMA

Namuose – visai kitokia

Katažina ant scenos niekada neužlips liūdnos nuotaikos, ji visuomet sugebės pralinksmint ir pašokdinti auditoriją, nors giliai širdyje jausis prastai. „Manau, kad atlikėjas neturi jokios teisės lipti ant scenos blogai nusiteikęs, todėl ant jos niekada nelipu be šypsenos.“

REKLAMA

Scenos diva koncertų metu būna geros nuotaikos, tačiau prisipažino, kad namuose ji visai kitokia. „Aišku, būna, kad strakalioju ir pilna energijos, o būna – atvirkščiai. Namuose nejaučiu nei rankyčių, nei kojyčių. Būna, kad po koncertų atvažiuoju, pasidarau kavos, ištiesiu kojas, ir, suprantu, kad viskas. Koncertai mane išsunkia. Būna, kad publika labai užkrauna tave energetiškai, o būna, kad išsiurbia“, – prisipažino Katažina.

Moteris džiaugėsi, kad retkarčiais po sunkios dienos vyras ją palepina ir pasirūpina. Nors namuose ir būna pavargusi, tačiau visuomet suranda pozityvo gyvenime. „Mes – žmonės esame linkę daug gyvenime dejuoti, kaip mums sunku. Bet tai yra gyvenimas, visada bus geresnių ir blogesnių įvykių. Negali viskas būti tik gerai, aš namuose ir verkiu, bet toks gyvenimas.“

Ne paslaptis, kad didžiausio palaikymo ji sulaukia iš vyro, kuriuo atsiliepia vien gerais žodžiais. „Vyras yra mano įkvėpimo šaltinis, mano vadybininkas, mano ramybės uostas ir mūza“, – prisipažino ji. 

Visą interviu su Katažina galite rasti čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų