REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viena mylimiausių šalies aktorių – Agnė Grudytė laidoje „Pasikalbėkim“ atskleidė, kuo gyvena šiandien.

Viena mylimiausių šalies aktorių – Agnė Grudytė laidoje „Pasikalbėkim“ atskleidė, kuo gyvena šiandien.

REKLAMA

„Šiuo metu esu komforto zonoje iš kurios nesinori niekur išeiti. O ją man teikia artimieji ir vidinė ramybė. Kiekvieną dieną galima rasti kuo pasiskųsti, bet aš nenoriu koncentruoti minčių į tai, kas negerai, nes tai tiesiog laiko švaistymas.“ – sako Agnė.

Dabar ji daugiausia dėmesio skiria dešimtmetei dukrai Ievai ir vyrui. Aktorės teigimu, rūpintis mylimais žmonėmis – didelis malonumas, todėl nenuostabu, kad vis dažniau moteris išgirsta iš draugų ir pažįstamų, kad yra labai šeimyniška, jauki, šilta bei gebanti aplink save suburti žmones.

„Po truputį pradedu įtikėti, kad aš esu būtent tokia. Ir turbūt dėl to irgi atsiranda vidinė ramybė, kai nepradedi žmonėms įrodinėti, kad ne – tikrai nesu tokia, kaip sakot. Vieną dieną tiesiog supratau, kad reikia susitaikyti su tuo, jog galiu būti šeimyniška! Nežinau iš kur, bet ilgą laiką turėjau keistą įsitikinimą, kad būti šeimyniška yra tas pats, kas būti namų šeimininke. O tai man prilygo minčiai – nieko nepasiekei gyvenime ir esi nevykėlė,“ – prisipažįsta Agnė.

REKLAMA
REKLAMA

Ji tikina, kad tokios mintys – labai neteisingos, nes pažįstanti ne vieną namų šeimininkę, auginančią po 4 ar 5 vaikus ir jos, pasak Agnės, yra nuostabios moterys.

REKLAMA

„Lenkiu savo aktorės galvą prieš jas, darančias gerokai didesnį darbą, nei mano karjeros siekimas kino aikštelėje.“ – šypteli pašnekovė.

Kad geba nepažįstamus žmones suburti į linksmą ir draugišką kompaniją, Agnė įsitikino šį rugpjūtį. Būtent tada ji su vyru pakvietė 18 artimų draugų į Kiprą, kur net savaitę visi kartu šventė poros vestuves. Nors aktorė su ilgamečiu draugu Sauliumi Sėjūnu aukso žiedus Vilniaus santuokos rūmuose sumainė dar pernai, jokios didesnės šventės po ceremonijos nerengė. Tačiau bičiuliai, anot Agnės, vis nedavė ramybės su klausimu, kada bus atšvęstos vestuvės.

REKLAMA
REKLAMA

„Kai susituokėm gruodį, mudu visai nenorėjom švęsti ir ypač nenorėjom jokių tradicinių vestuvių šventimų. Dar juokavom: kaip gali žmonės švęsti dvi ar tris dienas, kam to reikia? Bet po kiek laiko natūraliai atėjo noras paminėti santuoką draugų kompanijoje ir visiems sykiu paatostogauti,“ – prisiminimais dalijasi Agnė.

Ji džiaugiasi, kad visi puikiai sutarė, nekilo jokių nesusipratimų, o idėja suburti nepažįstamus žmones į bendrą būrį –pasiteisino. Aktorė atvirai sako, kad po vestuvių vis dažniau pagalvojanti apie šeimos pagausėjimą.

„Tikrai tam nesakau ne ir tikrai norėčiau dar vieno vaiko. Bet bus taip, kaip Dievas duos“, -paslaptingai šypteli moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu jos nevargina intensyvus filmavimų grafikas, nes pagrindiniai darbai – TV3 serialo „Turtuolis vargšas“ ir ukrainiečių serialo „Kvapų detektyvas“ filmavimai buvo baigti dar vasarą.

„Taigi dabar aš atostogauju, nes jokių naujų projektų kol kas nėra numatyta. Juolab, ši vasara buvo be galo intensyvi, nes filmuotis į Ukrainą turėdavai skraidyti labai dažnai. Seriale „Kvapų detektyvas“ kuriu teismo medicinos ekspertės vaidmenį, kuris irgi yra nelengvas. Todėl dabar mėgaujuosi užtarnautu poilsiu,“ – pasakoja Agnė.

Atsipalaiduoti padeda ir skrydžiai oro balionu. Moteris neslepia, kad ši pramoga jai be galo patinka, todėl kai tik turi galimybę – visada pasinaudoja artimo šeimos draugo kvietimu paskraidyti virš gražiausių Lietuvos vietų.

Naujienų portalo tv3.lt laidoje „Pasikalbėkim“ žurnalistė Renata Šakalytė-Jakovleva kalbina žinomus ir įdomius Lietuvos žmones apie jų darbus, iššūkius, kasdienybę ir kuo jie gyvena šiandien.

Kiekvieną antradienį 17 val. jūsų lauks naujas interviu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų