REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Ugnius Kiguolis (nuotr. facebook.com)

Buvusio „Naujųjų Lietuvių“ grupės nario, verslininko Ugniaus Kiguolio, Helovino šventės „kostiumu“ tapo – susirgta liga.

7

Buvusio „Naujųjų Lietuvių“ grupės nario, verslininko Ugniaus Kiguolio, Helovino šventės „kostiumu“ tapo – susirgta liga.

REKLAMA

Feisbuke jis pranešė, jog susirgo tymais.

Iš nuotraukos matyti, kad Ugniaus Kiguolio kūną apėmė bėrimas, kuris prasidėjo nuo galvos ir išplito žemyn kūną.

„Pagaliau gyvendamas įvairių mirtinų ligų epicentre, Kaune, pasigavau TYMUS! Taip ir reikia tam Kiguoliui, dabar žinos! Neseniai užmačiau pasakėčią rusų kalba, tad atpasakoju tautiečiams: Gyveno kartą 4 išminčiai. Gyveno gerai, toli nuo civilizacijos. Vieną kartą sugalvojo išeiti į viešumą pasidalinti išmintimi. Išeina pirmasis išminčius, ir čia prie jo pribėgo Šūdas.

Šūdas rėkia:

– Dabar aš tave suvalgysiu, išminčiau! 

Išminčius pabūgo ir parbėgo atgal į savo namus, taip ir nepasiekęs savo tikslo. Išeina antrasis išminčius, ir čia prie jo pribėgo Šūdas. Šūdas rėkia:

REKLAMA
REKLAMA

– Dabar aš tave suvalgysiu, išminčiau! Išminčius spyrė šūdui į galvą, išsiterliojo, aplink prasmirdo, bet nuėjo toliau. Išeina trečiasis išminčius, ir čia prie jo pribėgo Šūdas. Šūdas rėkia:

REKLAMA

– Dabar aš tave suvalgysiu, išminčiau! – Tai aš tave suvalgysiu, Šūde! – atgal išrėkė išminčius. Išminčius suvalgė rėkiantį šūdą. Šūdo nebeliko. Bet šūdina ir neskanu viduje, nors ir tikslą pasiekė. Išeina ketvirtasis išminčius, ir čia prie jo pribėgo Šūdas. Šūdas rėkia:

– Dabar aš tave suvalgysiu, išminčiau! Išminčius tiesiog ėjo toliau, nekreipdamas dėmesio į šūdą. Šūdas dar kiek parėkavo, paklykavo, paskui pamatęs, kad niekam neįdomus, nusiminė, apsiverkė ir nusiskandino. Taigi, mielieji, vis dar skaitantys mano sunkiai suvirškinamus postus. Su Švente jus! Linkiu atsirinkti, kaip reaguoti į ciniškus anoniminius šūdus. Ugnius“, – rėžė verslininkas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų