REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Viktorija Jukonytė ir Elonas Penikas (tv3.lt fotomontažas)

Garsiosios Arianos Grande antrininke vadinama socialinių tinklų žvaigžde Viktorija Jukonytė su mylimuoju Elonu Peniku prieš kelias savaites nusprendė kiek atitrūkti nuo šaltų Lietuvą užklupusių orų ir pasimėgauti paskutiniais saulės spinduliais vis dar šiltoje Turkijoje.

21

Garsiosios Arianos Grande antrininke vadinama socialinių tinklų žvaigžde Viktorija Jukonytė su mylimuoju Elonu Peniku prieš kelias savaites nusprendė kiek atitrūkti nuo šaltų Lietuvą užklupusių orų ir pasimėgauti paskutiniais saulės spinduliais vis dar šiltoje Turkijoje.

REKLAMA

Tiesa, sportą dievinanti pora stengiasi net ir poilsiaudami per daug neatleisti vadelių, o taip pat vienas kitam metė ir smagų iššūkį, kuris pralinksmino abiejų jų sekėjus.

Kelionės stiprina santykius

Kadangi 17-metė Viktorija vis dar lanko mokyklą, pora nusprendė išvykti pailsėti būtent per mokykloje vykstančias atostogas. „Skanus maistas, baseinas, jūra, saulė – būtent tai, ko mums reikėjo. Manau, kad Turkija – puikus pasirinkimas poilsinėms kelionėms“, – sakė V. Jukonytė.

Tiesa, pora į užsienį keliauja jau ne pirmąkart, tai – jau ketvirtoji jų bendra kelionė: „Du kartus buvome Ispanijoje, dabar antras kartas kartu Turkijoje. Kadangi draugaujame per atstumą, labai vertiname laiką kartu – kelionės mus labai suartina. Mes apskritai beveik nesipykstame – tikriausiai taip yra dėl to, kad mūsų pomėgiai ir veikla labai sutampa. Abu nemėgstame įtemptų tarpusavio santykių, stengiamės vengti konfliktų.“

REKLAMA
REKLAMA

Viktorija pasakojo, kad nepaisant to, jog čia atvyko pailsėti, jie kiekvieną minutę stengiasi išnaudoti kuo įmanoma produktyviau. „Keliamės anksti, nes norime išnaudoti kiekvieną kelionės akimirką. Kaip praleisime dieną, ką veiksime, sprendžiame pagal nuotaiką. Stengiamės kartu nuveikti kuo daugiau naujų dalykų, pavyzdžiui, išsimaudyti jūroje naktį“, – mažais džiaugsmais dalijosi mergina.

REKLAMA

Taip pat jiedu turi jau ir pirmąją kelionių tradiciją: „Nesvarbu, kiek valandų miegojome, tik atsidarius viešbučio restoranui, keliamės valgyti blynų. Šią tradiciją inicijavo Elonas – aš blynų nevalgau.“

Kąsnių neskaičiuoja

Neretas lietuvis išvykęs atostogauti į Turkiją visiškai atsipalaiduoja ir mėgaujasi „viskas įskaičiuota“ siūlomu principu – mėgaujasi įspūdingais patiekalais ir neskaičiuoja nei kąsnių, nei kalorijų. Viktorija pasakojo, kad pati stengėsi kiek save riboti, tačiau galiausiai ir ji pasidavė gardėsiams.

REKLAMA
REKLAMA

„Planavau labiau atsipalaiduoti kelionės pabaigoje, pirmomis dienomis stengiausi valgyti kuo sveikiau. Deja, jau antros dienos vakaras baigėsi pyragaičiais. Labai sunku, kai matau tiek pagundų. Bet visiškai nesigailiu – juk čia atvažiavome pailsėti! Na, o Elonas, jau besirinkdamas kelionę, buvo nusiteikęs„nušluoti“ restoraną – jam puikiai pavyksta laikytis plano“, – juokėsi mergina.

Tiesa, pora „nepameta“ ir įprasto savo režimo: „Stengiamės ir pasportuoti, valgyti daug baltymų turinčio maisto. Kartais ryte, prieš valgį, padarome cardio treniruotę ant tuščio skrandžio – tokia treniruotė greitina medžiagų apykaitą.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

V. Jukonytės mylimasis Elonas šioje kelionėje sau leidžia kiek daugiau, nei jo antroji pusė. „Elonas valgo viską, bet nepamiršta valgyti ir baltymų. Jis į tai žvelgia kaip į masės auginimą. Varžyboms jis ruošis tik pavasarį. Na, o man dideli raumenys ir masė nėra tikslas, todėl, kaip minėjau, nepamirštu daryti cardio. Čia atvažiavome pailsėti, todėl, jei noriu pasmaližiauti, nesikankinu, leidžiu sau. Po kelionės turėsiu atsigriebti“, – pridėjo ji.

Vis dėlto abu jie nusprendė kelionės metu sau galvos dėl pakitusio svorio nesukti: „Tikriausiai ir mes priaugsime po porą kilogramų. Dabar stengiamės nesisverti – pasisversime grįžę.“

REKLAMA

Metė vienas kitam iššūkį

Kad iš kelionės būtų ką prisiminti, Viktorija ir Elonas nusprendė ne tik patys pasilinksminti, bet pralinksminti ir savo sekėjus.

„Nusprendėme pajuokauti, mesti vienas kitam iššūkį – kuris pirmas surinks 1000 naujų sekėjų. Nugalėtojas įmes pralaimėjusį į baseiną. Įmes ne šiaip sau, o su visais drabužiais, batais, šukuosena ar makiažu“, – su šypsena apie idėją pasakojo mergina.

Primename, kad Viktorija šiuo metu turi 188 tūkst. sekėjų, o jos mylimasis Elonas – 16 tūkst.

„Mano sekėjai labai apsidžiaugė, kad pamatys, kaip aš krentu į baseiną, todėl Elono sekėjų skaičius pradėjo sparčiai augti. Bet atsirado ir žmonių, kurie dalinosi mano anketa, norėjo, kad į baseiną kristų Elonas. Deja, Elonas laimėjo – man trūko dar 100 sekėjų“, – apgailestavo Viktorija.

Socialinių tinklų žvaigždė nepabūgo, todėl nugalėjęs mylimasis netrukus ją įmetė į baseiną: „Pažadą išpildėme, įkėlėme „Instagram“ istoriją. Vaizdo įrašas pralinksmino žmones – sulaukėme daug nuotaikingų žinučių. Smagu, kad pralinksminome sekėjus, tuo pačiu ir patys gerai praleisdami laiką.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų