REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
„Haynted dinner“ (Fotobankas)

Vėlų trečiadienio vakarą sostinėje duris atvėrė „Haynted dinner“. Čia garsūs šalie veidai išbandė neįprastą vakarienę.

20

Vėlų trečiadienio vakarą sostinėje duris atvėrė „Haynted dinner“. Čia garsūs šalie veidai išbandė neįprastą vakarienę.

REKLAMA

Ši vakarienė buvo susieta su Helovino tematika.

Pirmieji siaubu apipintą vakarienę nusprendė išbandyti garsi šalies atlikėja Monika Linkytė, Leonas Somovas, Simona Bandita bei daugelis kitų.

Tiesa, daugiausiai fotografų blyksčių sulaukė garsus šalies atlikėjas Vaidas Baumila. Prieš fotografus jis nepabijojo išsiskirti ir šmaikščiai pozavo. Atitinkančiai tematikai jis surado ir puikią pozą. Apsimetė, kad rėkia it būtų ko išsigandęs.

Anot pranešimo spaudai, „Haunted Dinner“ – tai išskirtinė ir vienintelė tokia Lietuvoje „Laisvalaikio dovanų“ sukurta pramoga, kuri suteiks galimybę įžengti į požeminį siaubo pasaulį bei ekstremaliomis sąlygomis mėgautis net trijų patiekalų vakariene.

REKLAMA
REKLAMA

Žinomi žmonės nepabūgo kvietimo ir sutiko leistis į visiškai naują pramogą, kuri įsikūrusi siaubo pabėgimo viešbučio „Nightmare hotel“ patalpose. Jau nuo pat vakaro pradžios netrūko šiurpulį keliančių detalių. Susirinkusius svečius pasitiko keista tarnaitė, kuri palydėjo į požemius, garsėjančius paslaptingai pradingstančiais svečiais.

REKLAMA

Pasak vakarienėje apsilankiusių svečių, tai puiki galimybė nusikelti į košmaruose sapnuojamą aplinką arba tiesiog įveikti savo fobijas bei pavakarieniauti kitaip nei įprasta. Vakaro metu šiurpą keliančiomis sąlygomis netrūko ir komiškų momentų, kurie subtiliai pateikti kartu su profesionalų gamintais patiekalais.

Renginyje apsilankę žinomi žmonės neslėpė baimės, tačiau ir drąsiai ragino išmėginti visus, išsiilgusius aštrių pojūčių.

Pasak vakarienėje apsilankiusio muzikos prodiuserio Leono Somovo, tai buvo pirmas kartas vakarieniaujant tokioje aplinkoje.

„Esu buvęs įvairiuose siaubo kambariuose, tačiau vakarieniauti šiurpiomis aplinkybėmis dar neteko. Šiaip gyvenime vengiu baisių dalykų, tačiau mėgstu įvairias vakarienes, tad smalsumui negalėjau atsispirti ir šį kartą“, – teigia vakarienę išmėginęs prodiuseris.  

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų