REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien vizažistų vaikinų Lietuvoje tikrai netrūksta, tačiau dar prieš kelerius metus jų buvo vos keli. Vienas tokių – kaunietis Ąžuolas Misiukevičius, kuris savo laimę kūrė Londone, tačiau dabar sėkmingai darbuojasi sostinės grožio salone. 

Šiandien vizažistų vaikinų Lietuvoje tikrai netrūksta, tačiau dar prieš kelerius metus jų buvo vos keli. Vienas tokių – kaunietis Ąžuolas Misiukevičius, kuris savo laimę kūrė Londone, tačiau dabar sėkmingai darbuojasi sostinės grožio salone. 

REKLAMA

Ąžuolas tiesioginės tv3.lt transliacijos metu ne tik papasakojo, kokias makiažo priemones reikėtų naudoti norint sukurti šiurpų makiažą, bet taip pat ir pasidalijo savo mintimis apie stereotipus grožio pasaulyje. 

Ąžuolai, noriu tavęs paklausti asmeniško klausimo. Šiandien Lietuvoje tai yra visiškai normalu, bet anksčiau tikrai būdavo keista matyti vizažisto kėdėje vaikiną. Ar sulaukdavai kokių nors replikų ar komentarų dėl to?

Man labai atsibodo šitas klausimas... Atsibodo dėl to, nes yra tokia žmonių kategoriją, kurie neturi ką veikti ir žiūri tik internete, komentuoja. Normalus žmogus, kuris apsiskaitęs, turintis normalias smegenis, jis supras, kad žmogus turi būti laimingas, aš šią profesiją pasirinkau dėl to, kad tai man yra prie širdies, o ne dėl to, ką kiti pagalvos. 

REKLAMA
REKLAMA

Ką patartum tiems, kurie svajoja žengti tokiu keliu, kokiu žengi tu, bet nedrįsta ir galvoja, ką pasakys visuomenė, ką reiks daryti, jei sulauks neigiamų komentarų?

REKLAMA

Nuskambės kvailai, jei pasakysiu, kad reikia būti savimi. Kartais tu negali būti savimi, nueiti į darbo pokalbį ir elgtis bet kaip, bet yra paprasta taisyklė – daryti tai, nuo ko tau viduje bus gera, ir tada tau pasiseks. Pavyzdžiui, kalbant apie bet kurį kitą darbą, tarkim, kasininkas. Žmonės iškart replikuoja, rašo, kad jei nebaigsi mokslų, dirbsi kasoje. Kas čia per nesąmonė? Žmonės, pirmiausiai, yra žmonės, bet koks darbas yra nerealus dalykas, todėl reikėtų jums pakeisti požiūrį... Yra tokia kategorija žmonių, kurių neturi smegenų. Ir jų tikrai yra. Reikia suvokti jų mentalitetą. 

REKLAMA
REKLAMA

Kaip tavo gyvenime atsirado vizažas ir kaip nusprendei pradėti kurti makiažus?

Nuo pat vaikystės aš labai domėjausi mada, domėjausi drabužiais ir tai mano gyvenime atsirado dėl to, kad aš turiu klausos problemą. Nors ne, tai net nėra problemą. Man patinka išsijungti aparatą ir nieko negirdėti, be jo girdžiu minimaliai. Man atrodo, kad kai tu turi kažkokią gyvenime problemą, tu turi ir privalumą. Manau, kad aš negirdžiu, bet pastebiu tam tikras detales, pastebiu kaip viskas turi atrodyti skoningai ir mane tai veža.

Kas atkeliauja į madą ir kaip turėtų makiažas keistis atėjus šaltajam metų laikui?

Negaliu kategoriškai pasakyti, kad žmogus turi atsisakyti tam tikrų priemonių. Visi naudodami turi žinoti, kaip prisitaikyti. Madoje monochromatinės spalvos, ryškūs šešėliai, pavyzdžiui, rožiniai. Aišku, niekada iš mados neišeis minimalistinis stilius – švytėjimas. Būtent žiemos metu reikėtų vengti naudoti daug makiažo priemonių – kuo mažiau makiažo, tuo yra geriau odai. Geriau investuoti į priemones jai prižiūrėti. 

Visą pokalbį apie makiažo tendencijas, Heloviną bei savo tikslų siekimą galite išvysti vaizdo siužete. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų