REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
77
Giedrė, Monique, Iglė (tv3.lt fotomontažas)

Visai neseniai TV3 ekranus užkariavo jau 7-tąjį sezoną vykstantis muzikinis projektas „X faktorius“. Daugybė talentingų žmonių čia bando savo jėgas, o kai kurie projekto laimėtojai tapo vienais žinomiausių dainininkų šalyje.

77

Visai neseniai TV3 ekranus užkariavo jau 7-tąjį sezoną vykstantis muzikinis projektas „X faktorius“. Daugybė talentingų žmonių čia bando savo jėgas, o kai kurie projekto laimėtojai tapo vienais žinomiausių dainininkų šalyje.

REKLAMA

Kviečiame pasižiūrėti, kaip keitėsi praėjusių 6 sezonų nugalėtojai.

Pirmojo sezono nugalėtoja 2013-aisiais metais tapo Giedrė Vokietytė. Tiesa, užkariavusi sceną mergina nusprendė kurį laiką nuo muzikos atsikvėpti ir ir visą savo laisvą laiką skyrė gyvūnams. O vėliau, 2015-aisiais, netgi tapo dėstytoja – pirmakursiams dėstė gyvūnų anatomiją.

Antrąjį sezoną nugalėjo Žygimantas Gečas. Būtent čia užsimezgė jo ir dainininkės Anželos Adamovič ryšys. Praėjusiais metais pora susituokė, o visai neseniai sulaukė ir šeimos pagausėjimo. Porai gimė berniukas, kuriam jiedu skyrė Žako vardą. Ž. Gečas toliau tęsia atlikėjo karjerą, o taip pat veda ir radijo laidą.

REKLAMA
REKLAMA

Trečiojo sezono „X faktoriaus“ nugalėtoja tapo Monika Pundziūtė-Monique. Mergina ne tik renka pilnas koncertų arenas Lietuvoje ir užsienyje – ne viena jos daina jau yra tapusi hitu.

REKLAMA

Atlikėja ne kartą yra dainavusi duetu ir su tokiomis lietuvių garsenybėmis kaip Vaidas Baumila ar Justinas Jarutis, o jos vaizdo klipuose filmuojasi ne ką mažiau žinomi žmonės: Mantas Stonkus, Karolina Meschino, Gabrielė Martirosianaitė, Naglis Bierancas bei daugelis kitų. Taip pat praėjusiais metais ji tapo ir viena iš filmo „Aš – žvaigždė“ pagrindinių aktorių.

2017-aisiais „X faktorių“ nugalėjo Iglė Bernotaitytė. Mergina savo klausytojus papirko ne tik nuostabiu balsu, bet ir charizmatiška asmenybe bei puikia išvaizda – po savo pergalės Iglė sudalyvavo begalėje fotosesijų, buvo tapusi žinomų prekės ženklų veidu.

REKLAMA
REKLAMA

Ji taip pat sėkmingai tęsia savo atlikėjos karjerą, yra išleidusi dainą ir su Sauliumi Prūsaičiu. Per pastaruosius metus nemažai pasikeitė ne tik atlikėjos išvaizda, bet ir asmeninis gyvenimas – iš Marijampolės gražuolė persikėlė į Vilnių, o savo socialinių tinklų sekėjus dažnai džiugina mielais savo asmeninio gyvenimo kadrais su mylimuoju dainininku Tadu Juodsnukiu.

5-tojo sezono nugalėtojais pirmąkart tapo duetas „120“. Jo nariai – Šarūnas ir Dovydas – užkariavo gerbėjų širdis savo pozityvumu ir tiesiog per kraštus trykštančia energija. Vaikinai kūrė laidą „Labas, darom hitą!“, kurioje kartu su kitais žinomais lietuvių atlikėjais bandė sukurti didelio populiariumo sulauksiančią dainą.

6-ojo sezono nugalėtojais tapo taip pat vaikinų grupė „Good Time Boys“. Vaikinai savo dainomis sužavėjo ne vieną, o grupės lyderio Gabrieliaus vokalas pavergė daugelio širdis. Vaikinai ir toliau sėkmingai koncertuoja, o savo koncertų skaičiumi muša tikrus rekordus. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų