REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
 Ala Pugačiova  (nuotr. SCANPIX)

Legendinė Rusijos atlikėja Ala Pugačiova balandį atšventė 70-ąjį gimtadienį. Perkopus į aštuntąją dešimtį ji stebina savo išvaizda. Daugelis gerbėjų negali patikėti, kad ši taip atrodo.

4

Legendinė Rusijos atlikėja Ala Pugačiova balandį atšventė 70-ąjį gimtadienį. Perkopus į aštuntąją dešimtį ji stebina savo išvaizda. Daugelis gerbėjų negali patikėti, kad ši taip atrodo.

REKLAMA

Atlikėja vos pradėjusi karjerą atrodė visiškai kitaip. Ala nuolat koncertuoja visame pasaulyje, dalija intervių, tad jai išvaizda yra ypač svarbi. Estrados karalienė ne retai gerbėjus nustebina mielomis nuotraukomis iš asmeninio gyvenimo, taip pat mėgsta pasidalyti kadrais iš praeities.

Tiesa, visai neseniai jos vyras Maksimas Galkinas pasidalijo stulbinančia nuotrauka, kurioje įamžinta garsi atlikėja su sūnumi. Nors šis kadras ir itin mielas, tačiau daugiausiai dėmesio sulaukė pati Ala. Nuotraukoje ji atrodė per pus jauniau.

Pozuodama su ryškiai raudonos spalvos paltu, atidengė grakščias kojas. Moteris, rodos, spinduliuoja pasitikėjimu savimi.

Juodi aukštakulniai tik prailgina jos laibas kojas. Moteris nustebino ne tik puikiu stiliumi, bet ir švytinčia veido oda. Atrodo, kad atlikėja yra laikui nepavaldi.

REKLAMA
REKLAMA

Gerbėjai netiki, kad tai ji. Jie negaili jai gražiausių žodžių bei teigia, kad atrodo iš tiesų nepaprastai.

Estrados legenda Ala Pugačiova scenoje sukasi nuo 1965 metų. Moteris pasiekė tokių karjeros aukštumų, kurių tikriausiai nesitikėjo net ji pati. Garsiausia atlikėja Rusijoje, gavusi gausybę apdovanojimų ir kadaise buvusi trokštama milijonų vyrų, šiandien augina tris vaikus su ketvirtu sutuoktiniu – humoristu Maksimu Galkinu.

REKLAMA

Bene garsiausia Rusijos pora Ala ir Maksimas tiesiog dievina savo dvynukus Gariką ir Lizą. Tiek humoristas, tiek atlikėja nevengia vaikų nuotraukų viešinti socialiniuose tinkluose, taip išreikšdami savo meilę ir džiaugsmą.

Per daugybę metų scenoje Alos repertuare atsirado daugiau, nei 500 dainų. Kai kurios jų yra ne tik rusų, bet ir angų, vokiečių, prancūzų, suomių, ukrainiečių kalbomis. Jos albumai buvo vieni populiariausių net Japonijoje.

Akivaizdu, kad per tiek laiko A. Pugačiova pasikeitė neįtikėtinai, tačiau jos skiriamuosius bruožus – garbanotus plaukus, plačią šypseną ir dideles akis – galima atpažinti net fotografijose, užfiksuotose jos karjeros pradžioje.

Internautai iki šiol negaili gražių žodžių Alai, giria jos figūrą, lygų veidą bei tobulą šeimą. Tiesa, jos grožio paslaptis yra ne tik sveikame maiste ar griežtose dietose – prie to prisidėję ir plastinės chirurgijos specialistai.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų