REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Kim Kardashian (nuotr. SCANPIX)

Realybės šou žvaigždė Kim Kardashian yra laikoma viena didžiausių mados ikonų, o jos  ir reperio Kanye Westo 6-metė dukra North West sparčiai seka motinos pėdomis.

10

Realybės šou žvaigždė Kim Kardashian yra laikoma viena didžiausių mados ikonų, o jos  ir reperio Kanye Westo 6-metė dukra North West sparčiai seka motinos pėdomis.

REKLAMA

Tiesa, mergaitės įvaizdis giriamas ne visuomet, o neretai kritikos strėlės paleidžiamos ir į pačią Kim.

Realybės šou žvaigždė jau ne vienerius metus turi savo makiažo liniją, o ir visos jos šeimos narės be makiažo pastebimos išties ganėtinai retai. Vis dėlto pasirodo, kad makiažą naudoti jau kurį laiką nori ir vyriausia Kim atžala, North. Ne kartą mažylė jau yra pastebėta ir padažytomis akimis ar lūpomis – kritikai tuomet visada teigdavo, kad Kim taip elgtis mažametei dukrai neturėtų leisti.

Vis dėlto nekreipdama dėmesio į kritikus Kim ir toliau leisdavo dukrai bandyti skirtingus įvaizdžius, iki kol tam galo nepadarė North tėtis, K. Westas. Apie tai, kad jis uždraudė mergaitei naudoti makiažą. K. Kardashian pranešė dar rugsėjį.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau net ir praėjus mėnesiui, panašu, kad ramybė šiuo klausimu garsios šeimos namuose dar nerasta. „North norėtų išmokti dažytis, tačiau jai griežtai draudžiama, nes tėtis neleido jai jo naudoti, iki kol ji netaps paaugle. Tai – didelė diskusija ir kivirčas mūsų namuose, tačiau taip bus geriausia“, – įsitikinusi ir pati K. Kardashian.

REKLAMA

„Manau, kad kaip mama, tu turi išmokti suprasti, kaip elgtis, ir mes suvokėmė, kad nenorime, jog ji naudotų makiažą tokiame jauname amžiuje. Tačiau ji mato, kaip jos mama dažosi ir naudoja lūpų blizgius…“ – pridėjo moteris. 

Tiesa, makiažas – ne vienintelė priežastis, kodėl Kim yra kritikuojama kaip mama. Visai neseniai Kim „Instagram“ asmeninėje paskyroje pasidalijo nuotrauka, kurioje pozuoja su vyriausia savo dukra,6-mete North. „Pažadu, kad mes geriausios draugės visam gyvenimui“, – po fotografija brūkštelėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Ir nors tiek prierašas, tiek pati fotografija buvo išties miela, daugeliui užkliuvo būtent mažametės apranga. Mergaitė čia vilki auksu žėrinčius marškinėlius, o ausis yra papuošusi didžiuliais lanką primenančiais auskarais. Pastarieji tarp komentatorių sukėlė tikrą audrą.

„Miela, bet ar šie dideli auskarai yra tinkami mažai mergaitei? Jai nė nėra 11 metų“, „Man neramu dėl jos ausų! Man beveik 30 metų, ir visuomet juos dėvėdama bijau susižeisti ausis“, „Šie auskarai – tiesiog juokingi. Leiskite vaikui elgtis kaip vaikui“, „Stengiuosi niekuomet nieko nesakyti apie kažkieno vaikus, tačiau ar verta leisti North nešioti tokius auskarus būnant tik 6 metų?“ – pyktį liejo internautai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų