REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Valinskai, Stumbrai, Žvaguliai (tv3.lt fotomontažas)

Šiais metais išsiskyrė ne viena garsi pora. Kai kurie buvę mylimieji tai padarė tyliai, o kai kurie nevengė viešumos ir drabstė vienas kitą purvais.

31

Šiais metais išsiskyrė ne viena garsi pora. Kai kurie buvę mylimieji tai padarė tyliai, o kai kurie nevengė viešumos ir drabstė vienas kitą purvais.

REKLAMA

Tačiau šių porų šie metai nepalaužė, o jų santykių pavydėti galėtų kiekvienas.

Nėra namų be dūmų

Jau 32-ejus metus Inga ir Arūnas Valinskai yra vienas kitam prisiekę amžiną meilę. Viena garsiausių Lietuvos porų ne kartą prisipažino, kad jųdviejų meilė neblėsta.

Arūnas įsitikinęs, kad dabar vyraujantis skyrybų bumas jų tikrai nepalies. Jie žino puikų tvirtos santuokos receptą.

„Laimingos santuokos receptas toks banalus ir paprastas, kad net kartais nesinori sakyti. Paprasčiausiai reikia mylėti tą žmogų su kuriuo gyveni“, – šyptelėjo vyras.

Anot vyro, jis yra labai laimingai vedęs ir turi nuostabią žmoną: „Ingoje mane žavi – viskas. Ji turi labai tvirtą kantrybę.“

REKLAMA
REKLAMA

Arūnas teigė, kad šie metai buvo nuostabūs, kaip ir visi kiti. Neseniai vestuvių metines paminėjęs vyras skyrė širdžiai mielą palinkėjimą žmonai: „Kad niekada nebūtų užtemęs dangus ir jos akys.“

REKLAMA

O koks gi  Arūnas jo žmonos Ingos akimis?

„Jis yra absoliučiai sunkaus charakterio žmogus, tad su tokiu žmogumi gyventi yra sudėtinga“, – savo vyro portretą atvirai piešė Inga. Moteris tikino – charakterio sudėtingumas jai nėra priežastis mažiau mylėti savo vyrą. Priešingai, su tokiu žmogumi gyventi išties nenuobodu.

Kaip ir visuose namuose bei šeimose, taip ir pas Valinskus būna visko. Vienas problemas jie išsprendžia gana greitai ir paprastai, su kitomis, deja, tenka padirbėti ilgiau.

„Nėra namų be dūmų. Būna ir nekalbadieniai, ir nelovadieniai. Visko būna... Tačiau kvailiausia, ką gali padaryti vyras, susipykęs su žmona, tai bėgti pas savo mamą ir guostis, kokią blogą moterį išsirinko. Problemas pora turi spręsti tarpusavyje. Jei bėdos sprendžiamos į jas įtraukiant kitus žmones, tai problemos tik dar labiau gilinamos“, - pasakojo Arūnas.

REKLAMA
REKLAMA

Nors Arūno ir Ingos santykiuose netrūksta išbandymų, Arūnas pasakojo, jog dėl žmonos laimės jis pasiryžęs, ko gero, viskam. Pasirodo, žinomas TV laidų prodiuseris bei vedėjas yra tikras staigmenų asas. Štai paskutiniojo gimtadienio proga jis žmonai įteikė ypatingą dovaną – Ingos vardinių kvepalų liniją. Ir tai ne vienintelė staigmena, kuria Arūnas per tiek metų yra paruošęs Ingai.

Arūnas tikino, kad žmoną stengiasi lepinti ne tik per gimtadienius: „Pamenu, buvo mūsų su Inga vestuvių dešimtmetis, jai nežinant prigužėjo pilni namai svečių, visi laukė pasislėpę. Atvedžiau Ingą užrištomis akimis į terasą, o ten jau krano pagalba buvo užkeltas automobilis. Vėliau jai užėjus į vidų, kaip filmuose, visi draugai iššoko ir ėmė dainuoti „karti, karti“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Buvau nusamdęs visažistus, fotografus, jai paėmiau vestuvinę suknelę, sėdome į limuziną ir, kaip per tikras vestuves, nulėkėme į santuokų rūmus. Žinoma, niekas mūsų netuokė antrą kartą, bet fotografavomės ant laiptų, pamenu, aplinkiniai nesuprato, kas vyksta.“

„Tiek šėlome, kad po visko žmona prisipažino, kad šios vestuvės buvo daug linksmesnės už tikrąsias“, – juokėsi vyras.

Arūnas prisipažino, kad labiau mėgsta staigmenas organizuoti, nei jų sulaukti: „Aš nesu iš tų, kuris nustemba pats sulaukęs staigmenos, bet aš esu iš tų, kuriems tas staigmenas yra mieliau daryti. Pats pasiruošimo procesas yra labai smagus, nes pradedi išgyventi tą jausmą, kurį pajaus tas žmogus. Tai pati didžiausia kūrybinė laimė.“

REKLAMA

Vyras net kelis kartus savo žmonai palinkėjo kantrybės.

„Jei egzistuoja sielų persikūnijimas, tai aš norėčiau kitame gyvenime atgimti moterimi, sutikti tokį asilą kaip aš ir suprasti, ką Valinskienė jaučia gyvendama su manimi. Neseniai su Inga galvojome skirtis, bet kai visi aplinkui skiriasi, tada pagalvojome, kad išsiskirsime iš kitų nesiskirdami“, – juokėsi vyras.

Nesistengia vienas kito pakeisti

Žymus šalies atlikėjas Žilvinas Žvagulis su žmona Irena Starošaite ne tik gyvena po vienu stogu, bet ir yra legendinė scenos pora. Jų spinduliuojama energija ir meilė žavi daugumą žmonių.

Nenuostabu, kad jie daug laiko praleidžia kartu, tačiau Žilvinui romantikos netrūksta, jis atskleidė, kaip nustebina savo antrąją pusę.

REKLAMA

Anot jo, Ireną jis džiugina paprastais dalykais.

„Lepinu tuo, kad esu gyvas“, – juokauja jis. 

Kiek surimtėjęs jis atskleidė, kokį gražų bei romantišką gestą padarė Irenai. Anksčiau garsi atlikėja mėgdavo laisvadienius praleisti sode, sodinti visur gėles.

Žilvinas pasakojo, kad būdavo pasakiškai gražu: gėlės balkone, sode, kieme... Tačiau laikui bėgant Irena pavargo ir nebegražino Klaipėdoje esančio kotedžo sodo bei kiemo. Vyras ėmėsi iniciatyvos ir nusprendė nustebinti savo mylimąją. 

„Aš visas gėles pasodinau, nupjoviau žolę, sutvarkiau visą lauką. Tai, manau, kad kai ji atvažiuos – išprotės iš laimės“, – džiaugėsi Žilvinas ir pridūrė, kad padarė net gražiau nei ji padarydavo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Atlikėjas bei scenos partneris Irenos jau seniai nebestebina brangiomis dovanomis: „Aš savo meilę rodau gerais darbais, gi materialiais dalykais jau nebeįdomu, mes pinigų – turim.“ 

Jis taip pat pasakoja, kad mėgsta Ireną palepinti ir vakarienėmis, tačiau į restoranus eina kiek rėčiau. 

„Aš vakarienes visą laiką mėgstu gaminti pats“, – sako jis.

Žilviną labiausiai džiugina žmonos reakcijos, kurias jis išvysta padaręs mielą darbą. 

Jų gražių santykių ir stipraus ryšio pavydi dauguma žmonių, todėl jis mielai pasidalina, kas padeda išlaikyti tvirtą ryšį drauge. 

„Gerų santykių recepto nėra nes ji yra mano draugė. Tai, manau, kad su draugu negali elgtis negražiai“, – pripažino vyras.

REKLAMA

Irena ir Žilvinas jau 20 metų, kaip kuria bendrą buitį, o net 25 metus dalinasi viena scena.

Žvagulių pavardė Lietuvoje linksniuojama buvo nuolatos. Nuolat kalbama apie jų verslą, apie vaikus, nuveiktus darbus ar tiesiog gyvenimo peripetijas. Dar prieš pora metų realybės šou „Žvagulių klanas“ jie savo gerbėjams atskleidė ir parodė, koks gyvenimas ir kokia rutina verda jų namuose. Tačiau šiandien Irena sako, kad visko, kas vyksta šeimoje, parodyti neįmanoma ir turbūt net nesinorėtų. 

„Nueitas kelias kartu su Žilvinu yra ilgas. Normalu, kad santykiuose buvo visko. Pykomės, taikėmės, svaidėmės keiksmais ir meiliais žodeliais. Teko ir scenoje ne kartą vaidinti „laimingą porą“ nors kai kuriais momentais kraujas virdavo iš neapykantos vienas kitam. Bet juk nuo neapykantos iki meilės tik vienas žingsnis. Kiekvienas konfliktas tik dar labiau sutvirtindavo mūsų santuoką ir partnerystę scenoje. Dabar mums vaidinti nebereikia. Jeigu mes glaustomės – tai būtent to ir norime, jeigu net neapsikabiname – tuo momentu norime būtent to.

REKLAMA

Po tiek metų mes nebenorime apgaudinėti nei vienas kito, nei savo klausytojų. Esame tikri ir atviri tiek namuose tiek scenoje. Kad tai suvokti prireikė, kaip matot, net 25-erių metų, tai turbūt šie metai mums yra tokie „susitaikymo“ metai. Nebesistengiame vienas kito pakeisti, auklėti, tiesiog norime atšvęsti savo jubiliejų su didele pagarba vienas kitam“, – pasakojo Irena.

Mėgsta keliauti

Tiek Inga Stumbrienė, tiek jos šeima atrodo lyg nužengusi nuo žurnalo viršelio. Moteris niekada nepraleidžia progos su gerbėjais pasidalyti ypatingomis akimirkomis.  

Stumbrų šeimoje dalytis tiek šventės, tiek kasdieninėmis nuotraukomis jau tapo tradicija, Visa  šeima nuotraukose – tarpusavyje susiderinę, stilingi ir elegantiški.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Garsi moteris pasakojo, kad su vyru mėgsta vaikus palepinti įvairiausiomis kelionėmis, tačiau neslepia, jog svarbiausia – išsilavinimas. Pora stengiasi, kad jie gerai mokytųsi, bet leidžia jiems džiaugtis ir savo pomėgiais.

Inga yra pasakojusi, jog abi jos atžalos yra pirmūnai, semestrus baigia net su pagyrimo raštais. Stropiai besimokantys vaikai laiko randa ir savo mėgstamoms veikloms. Gabrieliaus hobis – futbolas, o Estelos – kulinarija.

Neseniai pora paminėjo 15-ąsias vestuvių metines. Feisbuko paskyroje Inga pasidalijo ryškiomis ir spalvingomis nuotraukomis, o po jomis vyrui skyrė jautrius žodžius.

„Negaliu pasakyti, tai daug, ar mažai, man visi metai prabėgo lyg trumpa akimirka, nes šalia visada turiu tave. Be galo myliu, branginu ir esu už viską nepaprastai dėkinga. Ačiū, už gyvenimo pasaką kurią sukūrėme kartu“, – jausmais dalijosi Inga.

REKLAMA

Pasidalytose nuotraukose moteris atrodė nepaprastai. Ilga balta suknelė, tvarkingai į kuodą sušukuoti plaukai, o ant jų karūna – visa tai priminė princesės įvaizdį.

Šeima mėgsta dažnai keliauti. Anksčiau Inga yra minėjusi, kad stengiasi visuomet rasti kompromisą į kokią kelionę leistis.

„Mėgstame nuvažiuoti į Lietuvos pajūrį, man Lietuvos gamta yra labai graži. Vaikams patinka įvairūs atrakcionų parkai, tai visuomet suderinam visų poreikius. Vyrui patinka egzotinės kelionės. Jis labai mėgsta džiungles, Indoneziją, Malaiziją. Na, o man labiausiai patinka baltas smėlis, žydras vanduo. Aš esu labiau tokio ramesnio poilsio šalininkė“, – atviravo Inga.

Stumbrai augina du vaikus, todėl nenuostabu, kad reikia atsižvelgti ir į jų poreikius. „Kadangi esame šeima iš keturių narių, tai turime atsižvelgti į visų norus. Kiekvienais metais stengiamės suderinti, kad kiekvienam šeimos nariui būtų gerai, kad kiekvienas gautų tai, ko jis nori. Net ir atostogų metu mes stengiamės dieną dalinti į keturias dalis, kad kiekvienas šeimos narys liktų patenkintas.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų