REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Oksana Pikul (nuotr. asm. archyvo)

Kaip ir kiekvieną šeštadienio rytą, rytoj TV3 žiūrovų laukia kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“, kur azartiškoje kovoje dėl geresnio kulinaro vardo susikaus du geri draugai bei profesionalai vizažistai, tai – Oksana Pikul-Jasaitienė ir Povilas Staniulionis.

21

Kaip ir kiekvieną šeštadienio rytą, rytoj TV3 žiūrovų laukia kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“, kur azartiškoje kovoje dėl geresnio kulinaro vardo susikaus du geri draugai bei profesionalai vizažistai, tai – Oksana Pikul-Jasaitienė ir Povilas Staniulionis.

REKLAMA

O kuris iš jų geriau sukiojasi virtuvėje nuspręsti teks jų kolegei, taip pat vizažo meistrei Redai Mauričienei.

Kokybiškiems produktams iš „Ogmios miesto“ parduotuvių nuklojus laidos studijų stalus, burtai lems, jog Povilas, kartu su laidos vedėja Ilona Juciūte, virs tailandietišką sriubą su jūros gėrybėmis, o Oksana, padedama iš Šri Lankos kilusio Dilano Dampelos Gamage, gamins šrilankietiškus makaronus su vištiena.

Oksana Pikul-Jasaitienė – tikra barbė devyndarbė, kuriai, atrodo, sekasi viskas, ko ji imasi. Ji ne tik populiari muzikos atlikėja, vizažo meistrė, lektorė ir socialinių tinklų žvaigždė, taip pat ji – mylinti mama ir rūpestinga žmona, todėl didelį dėmesį skiria ne tik sėkmingai karjerai, bet ir darniam šeimos židiniui.

REKLAMA
REKLAMA

Žinoma moteris, prakalbusi apie mėgstamus patiekalus, neslepia, jog nors restoranuose ir mėgaujasi įmantriais patiekalais, namų virtuvėje karaliauja paprastumas.

REKLAMA

„Kadangi auginu mažylį, tai normalu, jog namuose mes gaminame paprastą lietuvišką maistą. Sriubos, troškiniai yra pagrindiniai patiekalai mūsų šeimoje. Na, o Simas labai mėgsta vištieną ir makaronus, todėl man labai pravartu išmokti atidžiai gaminti ir šį patiekalą. Makaronai – romantiškiausias patiekalas“, – gamybos procese raganaudama jųdviejų su Dilanu šedevrą – šrilankietiškus makaronus – pasakos Oksana.

Laidos priešininkų komandoje – taip pat kulinarijoje gabus makiažo meistras Povilas Staniulionis. Povilas pasakos, jog visokeriopas atsidavimas vizažui atėjo ne iš karto, prireikė laiko, jog tai taptų pagrindiniu užsiėmimu.

REKLAMA
REKLAMA

„Šia veikla susidomėjau gana seniai, bet studijavau universitete chemiją ir tik vėliau supratau, jog makiažo subtilybės man yra kur kas priimtinesnės. Jaučiuosi laimingesnis dirbdamas tokį darbą ir juo sėkmingai užsiimu jau daugiau nei 10 metų“, – laidoje atviraus Povilas.

Laidoje Oksana atskleis, kaip užgimė jos ir Povilo draugystė. Pasirodo, žinoma moteris apsilankė pas Povilą, norėdama patobulinti vizažo žinias.

„Užmačiau, jog yra auksarankis meistras, kuris paverčia moteris tikromis gražuolėmis. Labai susidomėjau, nes 15-ioliką metų pati užsiimu šia veikla. Ir galvojau, jog labai noriu pakliūti pas Povilą kaip mokinė ir jis mielai sutiko“, – pasakos Oksana.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kadangi šio šeštadienio kulinarinės kovos teisėja Reda Mauričienė – taip pat profesionali makiažo meistrė, visi laidos herojai pasidalins po viena paslaptimi, nuo ko gi turėtų prasidėti tobulas makiažas.

„Tik raudonos lūpos, jos visuomet išliks madoje. Gali daugiau nieko nebūti, tik blakstienos ir raudonos lūpos, tai yra klasika“, – patarimu dalinsis laidoje Oksana. Savo patarimus atskleis ir žinomos moters bičiuliai.

Kaip seksis makiažo meistrams sukiotis virtuvėje, kokiomis tobulo įvaizdžio subtilybėmis pasidalins laidos herojai, ką intriguojančio Oksana papasakos apie savo vyrą ir ar tikrai gera ji kulinarė? Visa tai ir dar daugiau paaiškės jau šį šeštadienį 8:30 val. laidoje „Virtuvės istorijos“.

REKLAMA

Jau dešimtą sezoną skaičiuojanti televizijos žiūrovų pamėgta kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ žada dar aršesnes ir azartiškesnes žinomų Lietuvos šeimų bei jų artimiausių bičiulių kulinarines kovas.

Prie ilgametės laidos vedėjos, kulinarės Ilonos Juciūtės šiame sezone prisijungė iš Šri Lankos kilęs, bet Lietuvą be galo mylintis profesionalus virtuvės šefas Dilanas Dampella Gamage – jie kartu padės laidos herojams rungtis ir ruošti skaniausius patiekalus. Geriausi pokalbiai gimsta virtuvėje, todėl kaskart patiekalų gamybą lydi atviros ir nuoširdžios istorijos, o galiausiai į studiją atvykęs trečiasis laidos svečias turi ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti jį pagaminusį kulinarą.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais, 8:30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų