REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kulinarinės laidos „La maistas“ virtuvės šefai pasiruošę jums pateikti net tris patarimus, kurie pravers kiekvieną dieną, gaminant pietus arba vakarienę.

Kulinarinės laidos „La maistas“ virtuvės šefai pasiruošę jums pateikti net tris patarimus, kurie pravers kiekvieną dieną, gaminant pietus arba vakarienę.

REKLAMA

Virtuvės šefas Tomas Rimydis dalinosi patarimu, kaip teisingai naudotis greitpuodžiu. Tomas ne tik pasidalins patirtimi ir patarimais, kaip tai padaryti saugiau, bet ir atskleis puikaus kaulų sultinio receptą!

Paprastai, norint paruošti skanų sultinį, tenka praleisti daug laiko virtuvėje. O pasitelkę greitpuodį ir Tomo patarimą, pamatysite, kaip tai padaryti greičiau!

Rezultatą, ką pagamino Tomas, išvysite vaizdo įraše.

Laidos svečias Jonas Jonušas dalinosi patarimu, paruošti greitą pomidorinį padažą "Marinara". Jonas dalinasi patarimais, kokius pomidorus rinktis, ką daryti, jei jie nėra pakankamai saldūs, trumpai supažindina su padažo pavadinimo istorija.

Šis padažas nėra imlus tikslioms proporcijoms, čia svarbiausia vadovautis ingredientų ir savo skoniu. Jei pomidorai nepakankamai saldūs - padažą galima pasaldinti, jei patinka intesnsyvesnis skonis - dėti daugiau česnako.

REKLAMA
REKLAMA

Rezultatą, kaip Jonui pavyko paruošti padažą, išvysite vaizdo įraše.

Virtuvės šefas Vylius Blauzdavičius dalinosi patarimu, kaip iš likusių makaronų paruošti labai skanų Mac n Cheese. Tai tradicinis amerikietiškas patiekalas, kurį Vylius pritaikė lietuviškai virtuvei ir labai greitai vakarienės idėjai!

REKLAMA

Jeigu norite dar maistingai, galima ruošti, kaip ir darė Vylius, iš pilno grūdo makaronų. O jeigu norite klasikinio skonio Mac N Cheese - naudokite tradicinius makaronus.

Beje, tai, žinoma, ne klasikinė, o pagreitinta patiekalo versija. Ruošiant tradicinį Mac N Cheese, miltai kepiname svieste, kaip ruošiant Bešamelio padažą.

Jei turite kiek daugiau laiko, viską ruoškite, kaip Vylius, o pabaigoje viską sudėkite į orkaitei tinkamą indą ir kelias minutes užkepkite orkaitėje, po grilio grotelėmis - taip susidarys traški sūrio plutelė ir patiekalas įgaus dar daugiau tekstūros!

Rezultatą, kaip Vyliui pavyko paruošti patiekalą, išvysite vaizdo įraše.

Išskirtinius virtuvės šefų receptus ir daugiau kulinarinių paslapčių išvyskite laidoje „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3, o jei nespėjote peržiūrėti laidos, tai padaryti galite čia. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų