REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Katažina ir Kornelija (nuotr. Instagram)

Viena garsiausių šalies atlikėjų – Katažina Zvonkuvienė – gali pasidžiaugti ne tik pavydėtina figūra, bet ir savo atžalomis. Drauge su vyru jie augina dvynukus – Korneliją ir Donatą. Tiesa, Kornelija stulbinančiai panaši į savo mamą.

9

Viena garsiausių šalies atlikėjų – Katažina Zvonkuvienė – gali pasidžiaugti ne tik pavydėtina figūra, bet ir savo atžalomis. Drauge su vyru jie augina dvynukus – Korneliją ir Donatą. Tiesa, Kornelija stulbinančiai panaši į savo mamą.

REKLAMA

Katažina instagrame pasidalijo archyviniu kadru, kuriame ji įamžinta 1983 metais, o šalia – jos dukra.

Tiek atlikėja, tiek jos dukra pozuoja vienodai, abi vilki tą patį drabužėlį. 

Katažina rašė: „Dukrytė su mamytės suknyte.“

Tiesa, abi jos nuotraukose laiko ir gėlyčių puokštę, o galvą nuo saulės spindulių slepia su skrybėle ar skarele.

Ši nuotrauka sulaukė ir gausybės komentarų, kurie teigė, kad jos it dvynukės.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad kiek anksčiau Katažina su skaitytojais pasidalijo ir vertingais patarimais, kaip vaikų spintos tvarkymąsi paversti malonumu.

REKLAMA
REKLAMA

Katažina neslėpė, kad yra savikritiška, todėl ilgą laiką save graužė ne tik todėl, kad nesugeba suderinti Kornelijos ir Donato aprangos, bet kad ir neranda noro tvarkyti jų spintą.

REKLAMA

„Man atrodo, kad aš nemoku susitvarkyti, stilizuoti, surengti gražią šventę, man tai kelia tiek rūpesčių... Reikia suruošti vaikus šventei, o jei bus šilta, jei bus šalta... Suku galvą, man sunku apsispręsti, kelia stresą. Pagalvojau, kad užteks ir nusprendžiau kreiptis pagalbos. Radau šiltą žmogų, parašiau, o ji iškart sureagavo. Man labai svarbus ir bendravimas, o ne tik formalumas“, – džiaugėsi ji.

Katažina juokėsi, kad pasikvietusi Ievą į svečius pasijautė tarsi su geriausia drauge – moterys prie kavos puodelio prakalbėjo ne vieną valandą, o vėliau išvyko apsipirkti.

REKLAMA
REKLAMA

„Užkabink dvynukų temą, tai niekada nebus gana... Pakalbėjusios nusprendėme peržiūrėti spintą. Ji manęs klausė, kas man nepatinka, kas, manau, yra negerai, ir Ieva padėjo man tai sutvarkyti. Kai kuriose vietose atrodo drabužių perteklius, norisi derinių... Ji, aišku, mane nuramino, kad viskas tikrai neblogai, bet, kur pagalbos reikia, ten padėjo“, – teigė garsi dainininkė.

Atnaujino spintą

Pasak Katažinos, peržiūrėjus vaikų spintos turinį paaiškėjo, jog kai kurių drabužių jau visiškai nebereikia, o kitų – trūksta. „Norėjau ir pati atsinaujinti, todėl naudojausi Ievos gerumu ir laisvu laiku, kad atšilusiais orais būtų, kuo pasipuošti. Pirkome visokių derinių, marškinėlių, kelnių, timpų“, – džiaugėsi moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Aš galiu valandų valandas praleisti prie daiktų, galvoju, ar reikia, ar nereikia... Dvi valandas vaikštau ratais parduotuvėje, galiausiai nusprendžiu, kad vis dėlto nereikia“, – šyptelėjo Katažina.

Ir nors daugelis dvynių tėvų mėgsta savo vaikus rengti visiškai vienodai, K. Zvonkuvienė yra ne ta mama. Ji prisipažino, kad bandė tai daryti, tačiau suprato, kad vaikų charakteriai – visiškai skirtingi.

„Kornelija pas mus murziukė, ji visur lenda, eina, piešia, grįžta namo iš darželio purvina, o Donatas gali vos ne savaitę būti su tais pačiais drabužiais, nes yra kur kas ramesnis. Kadangi jie abu skirtingi, nebandau jų vienodinti. Jei einame į svečius, gal ir prideriname, bet ne principingai“, – sakė Katažina.

REKLAMA

„Kornelija, kiek pastebėjau, tokia berniukiška. Jai net netinka pūsti sijonai ar suknelės. Niekaip. Ji pas mus su charakteriu. Donatas irgi kitoks, atrodo, lyg suaugęs žmogus vaiko kūne. Kartais žiūri, kai aprengi, ir supranti, kad visiškai netinka. Dukra kaip mama, o sūnus lyg Deividas“, – juokėsi ji.

Davė patarimą

Tiesa, Katažina taip pat pasidalijo patarimu, aktualiu visiems tėvams: „Aš matau išprotėjusias mamytes, kurios perka vaikams daiktus be saiko... Nesuprantu... Aišku, eidama pro parduotuves noriu užeiti, nupirkti ką nors, bet suprantu, kad jiems to tikrai nereikia. Kartais praleidžiu daugiau nei valandą, aš nueinu ir viską padedu į vietą. Suveikia sveikas protas. Kas liečia žaislus – lygiai tas pats. Man norisi grįžti ir ką nors parnešti jiems, bet tikrai netempiu namo per jėgą.

Visas dovanas, kurias gavome per gimtadienį, aš vis dar po vieną iš balkono traukiu. Manau, kad be reikalo tėvai visas dovanas iškart atiduoda. Jie juk nesupranta, nevertina, pažaidžia pusę valandos ir padeda“, – sakė K. Zvonkuvienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų