REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
60
Goda Alijeva (tv3.lt fotomontažas)

Kauno apylinkės teismas antradienį nusprendė atnaujinti įrodymų tyrimą krepšininko Rolando Alijevo byloje.

60

Kauno apylinkės teismas antradienį nusprendė atnaujinti įrodymų tyrimą krepšininko Rolando Alijevo byloje.

REKLAMA

Nors antradienį planuota paskelbti sprendimą šioje baudžiamojoje byloje, teisėja Jolanta Ramonienė pranešė, jog „teismui kilo abejonių ir neaiškumų“, kurių neišsiaiškinus nėra galimybės padaryti pagrįstų išvadų.

„Tai trukdo priimti teisėtą ir pagrįstą procesinį sprendimą, todėl siekiant išsiaiškinti aplinkybes, būtina atnaujinti įrodymų tyrimą“, – sakė teisėja.

R. Alijevas teisiamas dėl neteisėto elektroninių duomenų perėmimo ir panaudojimo, įtariant, kad jis jungėsi prie buvusios žmonos Godos Alijevos socialinių tinklų paskyrų.

Pasak teisėjos, būtina nustatyti, kokiam vartotojui buvo suteiktas IP adresas. Kitą posėdį byloje teismas paskyrė lapkričio 12 dieną, į jį bus kviečiami bendrovės „Tele 2“ atstovai.

REKLAMA
REKLAMA

Bylos duomenimis, pernai rugpjūčio pradžioje R. Alijevas pasinaudojo buvusios žmonos Godos Alijevos prisijungimo duomenimis ir jai nežinant be jos leidimo neteisėtai prisijungė prie jos feisbuko paskyros, o vėliau – prie elektroninio pašto. Jis kaltinimus neigia.

REKLAMA

R. Alijevo ir G. Alijevos santuoka Kauno apylinkės teisme nutraukta pernai liepą.

34-erių R. Alijevas yra žaidęs „Juventus“, „Šiaulių“, „Pieno žvaigždžių“ ir kituose Lietuvos bei užsienio krepšinio klubuose.

Baudžiamasis kodeksas už neteisėtą elektroninių duomenų perėmimą ir panaudojimą numato baudą arba laisvės atėmimą iki ketverių metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų