REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Alina Yakupova (tv3.lt fotomontažas)

Ne vienerius metus gražiausia pasaulio mergaite laikyta Thylane Bloundeau užaugo, ir, panašu, prarado savo titulą – jos vietą dabar užėmė 6 metų Alina Yakupova iš Rusijos. 

9

Ne vienerius metus gražiausia pasaulio mergaite laikyta Thylane Bloundeau užaugo, ir, panašu, prarado savo titulą – jos vietą dabar užėmė 6 metų Alina Yakupova iš Rusijos. 

REKLAMA

Jau ne vienerius metus modeliu dirbanti mergaitė pasiekė aukštumų ir socialiniuose tinkluose – čia jos mamos sukurta mergaitės paskyra turi beveik 40 tūkst. sekėjų.

Savo karjerą mergaitė pradėjo prieš 2 metus – jau tada tokie žurnalai kaip „Instyle“ ir „Grazia“ ėmė dalintis jos nuotraukomis. Dabar Alina dirba jau su keliais vaikams skirtų drabužių prekių ženklais. 

Mėlynos akys, ilgi rugių spalvos plaukai jai jau dabar ima pelnyti pasaulinę šlovę – mergaitė turi gerbėjų iš viso pasaulio, kurie jai skiria gražiausius žodžius. „Ši maža mergaitė jau yra daug gražesnė, nei aš kada nors būsiu“, „Pati mieliausia mergaitė pasaulyje“, „Tikra princesė“ – tokie ir panašūs komentarai nuolat matomi po A. Yakupovos nuotraukomis. 

„Manau, kad ALinos sėkmė slypi ne tik jos išoriniame grožyje, bet ir nuolatiniame darbe bei noru dirbti, nepaisant jos jauno amžiaus“, – sakė Alinos modelių agentūros vadovas Romanas Kukharas.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad anksčiau gražiausios pasaulio mergaitės titulą turėjo T. Blondeau. Ji taip pat šitaip praminta buvo tada, kai sulaukė 6 metų, o jos nuotraukos buvo išspausdintos prancūziškame „Vogue“ mados žurnale.

REKLAMA

Dabar T. Blondeau yra 18 metų – ji ir toliau dirba modeliu bei dirba su tokiais garsiais ženklais, kaip „Dolce & Gabbana“.

Dabar T. Blondeau turi sukaupusi didesnę nei 3 milijonų sekėjų armiją socialiniuose tinkluose, o dirbdama modeliu ji turi daugybę užsakymų. Negana to, ji neseniai paskelbė, kad ateityje tikisi tapti ir aktore.

„Praėjusiais metais, kadangi mokiausi, negalėjau praleisti mokyklos dėl vaidmens filme, tačiau jei dabar man kas pasiūlytų kokią rolę, aš tikrai nepasakyčiau „ne“, – sakė ji.

Tiesa, ne ką prasčiau atrodo ir gražuolės asmeninis gyvenimas – jau kurį laiką ji glaudžiasi prie seksualaus didžėjaus, Milane Meritte.

REKLAMA
REKLAMA

Visai neseniai su minėtu mylimuoju mergina išvyko į prabangų Christopher St Barth kurortą, kuriame mėgavosi prabanga bei laisvalaikiu, o su savo gerbėjais pasidalijo ir keliomis akimirkomis, kuriose ji – be lašelio makiažo.

Vis dėlto mergina pripažįsta, kad anksčiau buvo kur kas drovesnė. „Dėl savo mamos ir naujų žmonių, su kuriais susipažinau, aš pasikeičiau. Reikia savimi pasitikėti, nes jei kažko sieki, tai gali nutikti. Prieš 2 metus aš niekada nebūčiau atspėjusi, kad būsiu ten, kur esiu dabar“, – Thylane sakė užsienio žiniasklaidai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų