REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Paulita Baltrušaitytė (tv3.lt fotomontažas)

21-erių raseinietė Paulita Baltrušaitytė nuo spalio 18-osios vakaro tituluojama gražiausia Lietuvos mergina – ji susižėrė publikos ir komisijos simpatijas, o vakaro pabaigoje pasipuošė įspūdinga „Mis Visata Lietuva 2019“ karūna.

13

21-erių raseinietė Paulita Baltrušaitytė nuo spalio 18-osios vakaro tituluojama gražiausia Lietuvos mergina – ji susižėrė publikos ir komisijos simpatijas, o vakaro pabaigoje pasipuošė įspūdinga „Mis Visata Lietuva 2019“ karūna.

REKLAMA

Šiuo metu slaugą studijuojanti mergina neslėpė pasitikėjimo savimi, tačiau vos tik nulipusi nuo scenos ji tvirtino, kad apie pergalę per daug negalvojo. Visgi jauna mergina sakė, kad labiausiai konkurse dalyvauti ją paskatino ne kas kitas, o tik ji pati: „Aš ilgą laiką keliavau, todėl nusprendžiau savo grožį parodyti kitiems. Gyvenimui reikia pasitikėjimo, o šitas titulas, kurį iškovojau, man yra pasitikėjimo viršūnė“, – sakė tv3.lt kalbinta mergina. 

Paulitos gyvenimo moto – išmintis ir subtilumas yra viso ko pradžia – tačiau ji tvirtino, kad jaudulio vykti į JAV organizuojamą konkursą dar tikrai nejaučia. „Esu šioje emocijoje, šiuose apmąstymuose, todėl dar tikrai per anksti jaudintis dėl to, kas vyks po kelių mėnesių“, – sakė Paulita. 

REKLAMA
REKLAMA

Spalio 18-ąją sostinę sudrebino po penkerių metų pertraukos grįžęs konkursas „Mis Visata Lietuva 2019“. Į žymaus Amerikos prodiuserio Edward Walson organizuojamo konkurso finalą atrinktos buvos vos 20 gražiausių ir įsimintiniausių merginų, tačiau iš jų ant scenos užlipo tik 18. 

REKLAMA

Pasirodo, kad konkurso finale netrūko ir kuriozų – repeticijos metu viena gražuolė nusprendė pasitraukti iš konkurso, o kita prisipažino, kad yra vyresnė nei leidžia konkurso nuostatai. 

Sostinėje esančiame viešbutyje „Crowne Plaza Vilnius“ iš visos Lietuvos susirinkusios merginos prieš komisiją žengė tris kartus – pirmąjį – prisistatymas, antrąjį – su maudymosi kostiumėliais bei trečiąjį – pasipuošusios vakarinėmis suknelėmis.

Kiekviena jų turėjo trumpai prisistatyti, papasakoti apie save, savo pomėgius ir atskleisti ateities planus. Tuo taip pat buvo tikrinamos ir merginų užsienio kalbos žinios – į visus klausimus jos turėjo atsakyti anglų kalba.

REKLAMA
REKLAMA

Finale taip pat netrūko ir žinomų pramogų bei mados pasaulio veidų – savo jėgas grožio konkurso finale išbandė  ir socialinių tinklų žvaigždė ir ringo mergaitė Aistė Nabažaitė, tinklaraštininkė Ana Maria Nedelko, modelis bei prekės ženklo kūrėja Justina Ieva Steponavičiūtė. 

Kas vyks į vieną prestižiškiausią grožio konkursą sprendė komisija – Žydrūnas Savickas, Asta Muralytė, Giedrius Drukteinis, Gediminas Žilinskas bei Rūta Bartašiūtė.

Šio grožio konkurso nepraleido ir buvusi „Miss Universe Lietuva 2014“ Patricija Belousova, kuri teigė, kad šis laimėjimas pakeitė jos gyvenimą. Dabar ji jaučia didelę atsakomybę, kurią nešioja kartu su grožio titulu. 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų