REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Dominykas Vaitiekūnas (nuotr. asm. archyvo)

Aktorius, laidų vedėjas, atlikėjas Dominykas Vaitiekūnas visai neseniai su savo gerbėjais bei draugais socialiniuose tinkluose pasidalijo išvaizdos pokyčių nuotraukomis. Pasirodo, garsus vyras jau kurį laiką užsiima sportu, o tai turėjo įtakos ir jo figūros pasikeitimams. 

18

Aktorius, laidų vedėjas, atlikėjas Dominykas Vaitiekūnas visai neseniai su savo gerbėjais bei draugais socialiniuose tinkluose pasidalijo išvaizdos pokyčių nuotraukomis. Pasirodo, garsus vyras jau kurį laiką užsiima sportu, o tai turėjo įtakos ir jo figūros pasikeitimams. 

REKLAMA

Dar 2017-ųjų žiemą Dominykas svėrė 68 kilogramus, tačiau po pusmečio jo svoris smarkiai nukrito ir garsus vaikinas svėrė dešimt kilogramų mažiau – vos 58 kilogramus. Sporto pagalba jam vėl pavyko priaugti svorio ir dabar atlikėjas bei aktorius džiaugiasi sverdamas 65 kilogramus. 

„Aišku, ir raumenukų, ir lašiniuko dar yra. Mano labai nedėkinga genetika. Reiktų kiekvieną kaloriją be pauzių skaičiuot, kad riebalas dingtų. Nu bet aš taip nevergausiu ir leisiu toliau kartais ir pasmaguriaut, ir pavalgyt tiek, kiek norisi. Na, bet gal tik kokį kartą per savaitę“, – juokėsi jis.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt Dominykas sakė, kad su sportu draugauti jis pradėjo prieš trejus metus, visiškai atsitiktinai. Anksčiau šokius lankęs vyras nusprendė į savo kasdienybę įtraukti fizinį aktyvumą, tačiau, kad tai bus tokia ilga kelionė, jis net negalėjo pagalvoti. 

REKLAMA

„Mano kelias į sportą nebuvo labai paprastas ir labai lengvas, aš palaipsniui pradėjau užmegzti tą santykį su judėjimu ir fizine veikla. Atėjo pavasaris, šokiai baigėsi, mano gyvenime buvo šiokia tokia krizė, man buvo emociškai sunku, tai pagalvojau tą tuštumą užpildyti fizine veikla, nes ji padeda, bet su sporto klubais ir sporto sale mano situacija buvo komplikuota. Iki tol aš nueidavau, nusipirkdavau abonementą, pakilnodavau svarmenis, pabėgiodavau ant takelio, nesuprasdavau, ką darau, bet taip ir baigdavosi“, – šyptelėjo jis. 

Aktorius tvirtino, kad jam labai padėjo sportavimas su asmeniniu treneriu – jis padeda ne tik taisyklingai sportuoti, bet ir susitvarkyti blogus mitybos įpročius.

REKLAMA
REKLAMA

„Vienas sporto medikas sakė, kad yra revoliucinis ir evoliucinis kelias dirbti su savo kūnu, tai aš tikiu tuo evoliuciniu keliu, kad viskas ateina palaipsniui. Man teko daug mokytis, sužinoti apie kūną, skaityti, bet pradėjau dirbti su „Fitness world by Stuglys“ treneriu Antanu Goreliku, kuris labai entuziastingas, mane motyvuoja... Susitvarkiau mitybos programą,  pradėjau sverti maistą, keltis anksčiau ir gaminti jį, atėjau iki tokio rezultato ir noriu, kad tai būtų tik graži pradžia ir ši kelionė tęstųsi ilgiau“, – kalbėjo D. Vaitiekūnas.

Pasak žinomo vyro, svarbu užmegzti draugišką santykį su kūnu, o tada visi rezultatai pasirodys kur kas greičiau bei bus daugiau motyvacijos sportuoti ir siekti ilgalaikių rezultatų.

„Aš nemanau, kad įmanoma išlaikyti motyvaciją, jei nesijauti jaukiai sporto klube... Jei tarp žmonių blogai jautiesi, jei nežinai, ką daryti... Kiekvienas esame patyrę tą jausmą, kai šiek tiek gėda, kad žmonės žiūri, kad nežinome, ką darome, bet reikia užmegzti pozityvų santykį su savo kūnu ir paprašyti jo padėti. Neversti savęs, neprievartauti, nes taip nei gražūs būsime, nei rezultatų pasieksime. Aš tikiu, kad savęs nereikia spausti. Sportas yra pokalbis su kūnu, kuris ne visuomet yra patogus ir malonus, bet turime priimti save ir pamačius veidrodyje save susidraugauti su tuo vaizdu ir padėti sau pasikeisti“, – teigė Dominykas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų