REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Artūras ir Agnė Zuokai (nuotr. Reda Mickevičiūtė)

Penktadienį, Vilniaus apylinkės teisme susitiko Artūras ir Agnė Zuokai. Sutuoktiniai ir toliau narplioja skyrybų klausimą.

5

Penktadienį, Vilniaus apylinkės teisme susitiko Artūras ir Agnė Zuokai. Sutuoktiniai ir toliau narplioja skyrybų klausimą.

REKLAMA

Tiesa, šį kartą užsiminta ir apie galimas skyrybų priežastis.

Kiek anksčiau, kuomet vyko pirmasis teismo posėdis, nors skyrybų iniciatorė yra A. Zuokienė, tačiau ji teisme nepasirodė. Šiandien teismo duris atvėrė tiek Agnė, tiek Artūras.

Kaip praneša 15min Agnė Zuokienė prasitarė apie svarbią skyrybų esmę: „Vyro neištikimybę“, – teigė 15min

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad visai neseniai pasirodė žinios apie tai, kad byra Vilniaus savivaldybės tarybos nario A. Zuoko ir jo žmonos Agnės šeima. Ir nors pati Agnė pirmadienio popietę teigė, kad jokios krizės nėra, panašu, kad yra kitaip.

Paklausus A. Zuokienės, ar tai – tiesa, ši tepasakė: „Kreipkitės į teismą, su Dievu“.

Dar anksčiau A. Zuokas viešai nepripažino, tačiau ir nepaneigė gandų, kad jiedu su žmona Agne pasuko skirtingais keliais iš karto po to, kai šis nesėkmingai pabandė tapti Vilniaus miesto meru.

REKLAMA
REKLAMA

„Na, nenorėčiau į šį klausimą atsakyti, nors jo ir tikėjausi. Mes esame suaugę, savarankiški žmonės, gerbiantys vienas kito individualumą ir apie savo asmeninius dalykus nesiruošiame šnekėti viešumoje. Koks tas gyvenimas bus, toks“, – LRT laidoje „C‘mon, Nemira“ dar prieš savaitę kalbėjo A. Zuokas.

REKLAMA

Tuo metu dar vakar pati A. Zuokienė portalui tv3.lt stebėjosi tuo, ką viešojoje erdvėje galėjo pasakyti jos vyras. Moters teigimu, santykių krizė judviejų neištiko.

„Na... Aš turiu vaikus, pas mane nėra jokios krizės. Tai čia koks skirtumas... Viskas yra gerai“, – sakė A. Zuokienė. Paklausus, kokie jų santykiai dabar su vyru A. Zuoku, moteris tvirtino, kad viskas yra gerai.

Tiesa, dar visai neseniai A. Zuokienė ryžosi ir nemenkam iššūkiui – ryžosi kelionei pėsčiomis.

Moteris nusprendė išbandyti save ir viena iškeliavo į Ispaniją: „Išeinu link Santiago de Compastela. Kiti galimai keliaudami bando kažką rasti, o aš atvirkščiai – nusikratyti. Galimai tas kelias visai kitoks – papasakosiu, kai grįšiu.“

REKLAMA
REKLAMA

Po tokios naujienos moters gerbėjai liko išties nustebinti ir negailėjo gražių žodžių: „Rimtai? Oho, sėkmės, linkiu atrasti tai, ko ieškai.“ „Kaip visuomet stebini ir įkvepi. Žinai, nebūčiau nei sugalvojusi, nei palinkėjus geriau, nei tavo širdis pasakė tau. Tegu kelias nutolina tave nuo to, nuo ko tavo širdis nori nutolti ir atveria tam, kam širdis pasirengus atsiverti.“

Drąsiai nusiteikusi Agnė brūkštelėjo po nuotrauka: „Lietuvoje liko draugai, kurie stebės mano kiekvieną žingsnį ir neleis pasiklysti.“

Pasak moters, ji pasiruošusi nueiti ne vieną dešimtį kilometrų: „Imsiu daug, o kaip seksis įveikti – matysim“, – komentavo Agnė.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad Zuokai susipažino universitete, studijuodami žurnalistiką. Santuokoje pora praleido 27 metus ir susilaukė trijų vaikų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų