REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Dievo kūriniu“ prisistatantis vyras, jo žmona ir dvi meilužės susidūrė laidoje „TV pagalba“. Jokūbas pagaliau privalėjo joms visoms pasiaiškinti ir pasirinkti vieną iš jų.

„Dievo kūriniu“ prisistatantis vyras, jo žmona ir dvi meilužės susidūrė laidoje „TV pagalba“. Jokūbas pagaliau privalėjo joms visoms pasiaiškinti ir pasirinkti vieną iš jų.

REKLAMA

Dvi moterys dėl vieno vyro atsidūrė nepavydėtinoje situacijoje. Vienai jis yra teisėtas sutuoktinis, kitai – meilužis. Lyg to būtų negana, abi moterys „TV pagalbos“ laidoje turėjo susidurti ir su trečiąja moterimi – dar viena vyro meiluže.

„Aš esu šoke. Kaip taip gali žmogus pasielgti? Aš vis dėlto esu jo žmona. Man kojos ir rankos dreba ir nežinau, kaip toliau elgtis“, – laidoje pasakojo teisėta Jokūbo žmona Sonata.

Kita moteris yra pasiryžusi viskam, kad tik šis vyras būtų jos.

„Aš labai Jokūbą myliu, beprotiškai myliu ir karštai, žinodama, kad jis turi žmoną. Bet aš vis tiek noriu su juo būti, kol mirtis mus išskirs“, – pasakojo Jokūbo meilužė Vitalija.

REKLAMA
REKLAMA

Teisėta Jokūbo žmona Sonata su juo pažįstama apie dvejus metus. Pasak moters, ji ilgai atidėliodavo vestuves, nes bijojo audringos vyro praeities.

„Jis kažkaip su tomis moterimis susijęs – alkoholis ir moterys pas jį buvo. Bet jis kažkaip tai mokėdavo man pasakyti, kad tai netiesa, kad tu tipo pavydi esi ir čia tau taip atrodo. Bet sako, kad aš tikrai pasikeisiu, nes aš noriu kitą gyvenimą gyventi, aš noriu būti kitas žmogus“, – atviravo Sonata.

REKLAMA

Moteris teigia, kad tikrai jį mylėjo, nes turėjo bendrų interesų. Bet dabar moteris nebežino, ar ta meilė buvo tikra. Ją ištikęs šokas.

„Jis pasiėmė vaiką ir išvažiavo, aišku, negrįžo. Paskui jis grįžo gal po dviejų mėnesių ir gal po dviejų dienų pradėjo su Vitalija susirašinėti, kažkokia moterimi“, – teigė Sonata.

Pasak jos, Jokūbas teigė, kad su Vitalija susirašinėja, nes jis ją sumušė ir ji davė pareiškimą. Paklausus, kodėl jis ją mušė, Jokūbas atsakė, kad konfliktas įvyko tada, kai ji neleido jam važiuoti pas Sonatą. Vyro teigimu, Vitalija lipo ant jo, o jis, pasakęs, kad turi žmoną, su moterimi susimušė automobilyje.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš po dviejų dienų netyčia užtinku žinutes tos Vitalijos, kad tu mane sumušei, aš dabar į darbą negaliu važiuoti, aš tave myliu, bet nors vieną naktį dar pabūnam kartu. Aišku, Jokūbas labai gudrus ir jis nerašė nieko jai“, – pasakojo Sonata.

Radusi šias žinutes Sonata liepė Jokūbui susidėti daiktus ir važiuoti pas tą moterį. Moteris jautėsi išduota. Nors Jokūbas prašėsi grįžti, Sonata to nebenorėjo.

Negana to, Jokūbas jau ir Sonatos dviem vaikams buvo tapęs it tėčiu. Jokūbas sudaužė ne tik Sonatos, bet ir jos vaikų širdis.

„Aš tekėjau dėl to, kad aš norėjau šeimos, norėjau meilės, norėjau džiaugsmo, norėjau vaikams tėčio, turėjau, kaip jūs sakot, svajonių ir aš negalvojau apie pasekmes blogas. Aš tik norėjau gero, bet mano norai tik liko mano norais ir mano ta meilė sutrypta“, – vos tramdydama emocijas pasakojo Sonata.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasak Sonatos, ji Vitalijai norėtų palinkėti būti atsargiai, nors ji žino, kad Vitalija jos neklausys, kol tuo neįsitikins pati.

„Jis yra žmogus, kuris naudojasi moterimis. Tos, kurios turi vaikų, tos, kur gauna pašalpas, kur mato, kad dirbti gali, pajėgia dirbti. Jis visas jas myli ir jos jį labai myli“, – Jokūbą apibūdino Sonata.

Ką apie tai pasakys Vitalija? O ką apie šią situaciją pasakys dar viena meilužė ir pats Jokūbas? Ką jis pasirinks?

Visą situaciją stebėkite vaizdo siužete:

Laidą „TV pagalbą“ žiūrėkite kiekvieną darbo dieną 16:30 per TV3 televiziją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų