Kulinarinė laida „La Maistas“ prie ekranų kviečia visus, kurie mėgsta ne tik skaniai pavalgyti, bet ir nori greitai paruošti pietus arba vakarienę. 

Laidos „La maistas“ filmavimo užkulisiai (nuotr. Fotodiena/Justino Auškelio)

Laidos „La maistas“ filmavimo užkulisiai (nuotr. Fotodiena/Justino Auškelio)

Šį kartą prie nuolatinių laidos kulinarų grilio karaliaus Vyliaus Blauzdavičiaus ir istorinės virtuvės žinovo, profesionalaus šefo Tomo Rimydžio prisijungė Jonas Jonušas. 

Kadaise su populiaria Lietuvoje grupe „Bavarija“ koncertavęs vyras dabar vietoj mikrofono valdo virtuvės įrankius. Jis itin domisi Azijos virtuve, o inspiracijos patiekalams semiasi iš kelionių po pasaulį. Laidos žiūrovams jis pasiūlys nuostabų „Wok“ makaronų patiekalą su vištiena, brokoliais ir makaronais, o desertui paruoš braziliškus saldumynus „Brigadeira“.

Vakarienė per pusvalandį

Vakarienė per pusvalandį

Nuolatinis laidos šefas Tomas Rimydis gamina šonkaulius su rytietiškais motyvais. Juos iš pradžių apdegina karamelizatoriumi ir tada troškina greitpuodyje. Desertui paruošia šakočio saldėsį panašų į tradicinį tinginį, bet gaminamą iš šakočio trupinių, vyšnių uogienės ir kitų ingredientų.

REKLAMA

Vakarienė per pusvalandį

Vakarienė per pusvalandį

Vylius vakarienei siūlo mėsos patiekalą steiką su „Čimičiuri“ padažu. Kaip sako Vylius, „Čimičiuri“ padažas kilęs iš Argentinos, bet jį puikiai galima pasigaminti iš lietuviškų prieskoninių žolelių.

Vakarienė per pusvalandį

Vakarienė per pusvalandį

Desertui jis pasiūlys degintus ant grilio vaisius su pelėsiniu sūriu. Be to, dar pademonstruos, kaip skaniai pasigaminti vakar virtus ir nesuvalgytus makaronus.

Išskirtinius virtuvės šefų receptus ir daugiau kulinarinių paslapčių išvyskite laidoje „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3.

Ona
2019-10-20 12:14:11
Viskas būtu neblogai bet šefas su tokia barzda ruošia maista kažkas ne taip. Nenorėčiau jo ruožto maisto valgyti tai nehigieniška.
Atsakyti
Patogiausias būdas sužinoti daugiau - sekti naujienas mūsų „Facebook“ paskyroje!
Karolina 2019-10-20 16:07:22
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Kazkaip per visas maisto gaminimo laidas visi palaidais plaukais, be kepuriu o tu pamegint kavineje dirbti taip, uz kiekviena islindusi plaukeli tave skalpuoja, higiena reikalaujama.   ATSAKYTI
Kristina 2019-10-20 15:04:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Visiškas šudas   ATSAKYTI
Ona 2019-10-20 12:14:11
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Viskas būtu neblogai bet šefas su tokia barzda ruošia maista kažkas ne taip. Nenorėčiau jo ruožto maisto valgyti tai nehigieniška.   ATSAKYTI

Top Video

Internautai pašėlo: mama įkėlė įrašą, kaip mažametis vairuoja ir viršija greitį
DABAR RODOMA
Internautai pašėlo: mama įkėlė įrašą, kaip mažametis vairuoja ir viršija greitį
DABAR RODOMA
Negalėjo nenufilmuoti: praeiviai stabtelėjo žiūrėti, ką moteris vedžioja lauke
DABAR RODOMA
Mama slapta užfiksavo šokiruojantį slaugės elgesį su jos negalią turinčiu sūnumi
DABAR RODOMA
Tiesioginio eterio įrašas atskleidė vagystę: kuriozas tapo sensacija
DABAR RODOMA
Dėl gyvūno pikantiško poelgio modeliui teko raudonuoti
DABAR RODOMA
Moteris palikusi atvirus automobilio langus labai greitai to pasigailėjo
DABAR RODOMA
Darbuotojai užfiksavo poros akimirką restorane: visi internautai ėmė jų ieškoti
DABAR RODOMA
Pamačius šalia važiavusį automobilį išsitraukė kamerą: to dar nebuvo regėję
DABAR RODOMA
Keistos išvaizdos žuvis sukėlė sąmyšį: atrodo, kaip su žmogaus veidu
DABAR RODOMA
Venckienės palaikymo mitingo dalyvė: aš buvau pas Neringą kameroje
REKLAMA
Obuolių skarelės
Kulinarinė laida „La Maistas“ šį kartą kviečia prisiminti maisto klasika virtusius nostalgiškus receptus. Nesvarbu, ar tai būtų žagarėliai, švilpikai, ar burnoje tirpstantis ...
Simona Kontrimienė, tinklaraščio „Balta lėkštė“ (nuot. Renata Barkauskienė/tv3.lt fotomontažas)
Šiuolaikinėje visuomenėje yra įprasta, kad beveik viskas, kas keliama į internetą, turi atrodyti tobulai: nuo šukuosenos ir makiažo iki valgomo maisto. Tačiau Simona ...
Skruzdėlynas
Sekmadienio rytas nusimato magiškas, jeigu namai pakvips maloniais aromatais, prieskoniais ir gardžių patiekalų skleidžiamais kvapais. Juos pagaminti bus paprasta, jeigu ...
Rudenį sušildys gardūs daržovių patiekalai (nuotr. Organizatorių)
Kulinarinė laida „La maistas“ užkariavo jūsų širdis. Jei norite pagaminti ką nors neįprasto ir sužavėsiančio nuo pirmojo kąsnio, drąsiai eksperimentuokite virtuvėje. ...
Tinklaraštininkė Kristina Pišniukaitė Šimkienė  (nuotr. asm. archyvo)
Tinklaraštininkė, knygos autorė, receptų kūrėja ir maisto fotografė Kristina Pišniukaitė Šimkienė internete geriau žinoma „Ant medinės lentelės“ slapyvardžiu. Beje, taip ...
REKLAMA

TELEVIZIJA

TVPlay
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų