REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas garsiausių ir seksualiausių Lietuvos atlikėjų Vaidas Baumila laidoje „Pasikalbėkim“ atskleidė, kaip dabar klostosi jo asmeninis gyvenimas.

Vienas garsiausių ir seksualiausių Lietuvos atlikėjų Vaidas Baumila laidoje „Pasikalbėkim“ atskleidė, kaip dabar klostosi jo asmeninis gyvenimas.

REKLAMA

V. Baumilos širdis vis dar laisva, todėl vyras mėgaujasi vaikščiodamas į pasimatymus.

„Gal porą kartų per savaitę einu į pasimatymus, nes patinka susipažinti su naujais žmonėmis. Tačiau mano pažįstami ir draugai jau pradeda mane su kuo nors piršti. Nuo 20 iki 30 metų aš kažkaip dar pats rasdavau su kuo pabendrauti, o dabar iniciatyvos imasi draugai ir jie tai daro nuoširdžiai rūpindamiesi manimi“, – pasakojo Vaidas. 

Dainininkas tikina, kad į pasimatymus vaikšto su moterimis, nors vis dar išgirsta gandų, kad yra homoseksualus.

V. Baumila juokiasi, kad neretai yra poruojamas net su savo vadybininku: „Lietuvoje, mano manymu, vis dar yra tas požiūris į vyrą, kad jeigu dainuoja, užsiima scenos veikla ir menais, vadinas, jau gėjus. Juk dažnai galvojama, kad menininkai yra švelnesni, jautresni, o tokie juk negali būti ne homoseksualūs.

REKLAMA
REKLAMA

Jeigu atvirai, man absoliučiai nesvarbu, ką žmonės galvoja. Juolab, kad kai neturėjau merginos, labai daug girdėjau gandų, jog esu gėjus. Kai susiradau merginą – prasidėjo kalbos, kad esu biseksualus. Visgi aš nei toks, nei toks.“

REKLAMA

Atlikėjas neneigia, kad populiarumas ir žinomumas jam kartais trukdo užmegzti rimtus santykius, tačiau tikina, jog per 15 metų praleistų scenoje, jau geba atpažinti ir suprasti, ar jo dėmesio siekiama nuoširdžiai.

Visgi V. Baumila pripažįsta, kad nuo išsiskyrimo metų pradžioje su stiliste Monika Jasionyte, jis dar nebuvo užmezgęs rimtesnės draugystės.

Vyras šiltai atsiliepia apie buvusią mylimąją, su kuria praleido du su puse metų ir iki šiol palaiko draugišką ryšį, tačiau tikina, kad skyrybos nebuvo lengvos: „Deja, bet mes išsiskyrėme nelabai gražiai. Kas buvo iniciatorius – sunku dabar pasakyti. Man atrodo, kad aš buvau, tačiau Monikai gali atrodyti kitaip.

REKLAMA
REKLAMA

Tikslios skyrybų priežasties įvardinti negaliu, nes tiesiog nesutarėm kai kuriais gyvenimo aspektais ir pradėjom daug pyktis. O aš labai to nemėgstu. Viena iš priežasčių galėjo būti ir ta, kad dar nebuvau pasiruošęs santuokai“.

Dainininkas atvirai kalba apie tai, kad santuoka jam nėra siekiamybė ar kažkoks santykių ir meilės įrodymas. V. Baumila tikina, kad galėtų su mylima moterimi nugyventi visą gyvenimą nesusituokęs ir susilaukti vaikų.

„Tendencingai pasaulyje sutartys ir pažadai žmones psichologiškai įspraudžia į rėmus. Ypač per vestuves duoti pažadai – prieš Dievą, prieš kunigą ar metrikacijos biure. Tai jeigu aš ir tuoksiuosi kažkada, tikrai to nedarysiu paskubomis ar tik tam, kad susituokti“, – kalbėjo atlikėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

V. Baumila taip pat atskleidžia savo požiūrį į neištikimybę ir net prisipažįsta buvęs neištikimas vienai širdies draugei. Vyras tikina, kad jų santykiai buvo jau praktiškai žlugę.

Pasak atlikėjo, jis pats papasakojo apie tai savo merginai ir tokiu būdu nusprendė padėti galutinį tašką judviejų draugystėje: „Tikrai nesididžiuoju šiuo savo poelgiu, bet visi esam žmonės ir klystame. Bet man atrodo, kad fizinę neištikimybę daug lengviau atleisti, negu, pavyzdžiui, psichologinę neištikimybę.

Kai galbūt esi mintimis ne su savo žmogumi arba net esi jau su kitu žmogumi mintimis, bet vis dar lieki fiziškai tame saugiame burbule, nes tau patogu arba bijai įskaudinti nutraukdamas viską. Tai tarsi būni su tuo žmogumi, bet nebūni.“

REKLAMA

V. Baumila sako, kad dabar jis ieško stiprios merginos ar moters, kuri mokėtų už save pastovėti. Taip pat tokios, kuri nesiimtų aukos vaidmens santykiuose ir neskirstytų darbų į moteriškus bei vyriškus.

Naujienų portalo tv3.lt laidoje „Pasikalbėkim“ žurnalistė Renata Šakalytė-Jakovleva kalbina žinomus ir įdomius Lietuvos žmones apie jų darbus, iššūkius, kasdienybę ir kuo jie gyvena šiandien.

Kiekvieną antradienį 17.15 jūsų lauks naujas interviu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų