REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Fran Peri (nuotr. Instagram)

Nors stiptizo šokėjomis ar šokėjais daugelis yra linkęs žavėtis, tik vienetai svajotų apie bendrą ateitį su tokios profesijos atstovu. Nuolatinis kitos lyties dėmesys bei nuogas kūnas taptų neatsiejama santykių dalimi, o kartu – ir pykčiais dėl pavydo.

14

Nors stiptizo šokėjomis ar šokėjais daugelis yra linkęs žavėtis, tik vienetai svajotų apie bendrą ateitį su tokios profesijos atstovu. Nuolatinis kitos lyties dėmesys bei nuogas kūnas taptų neatsiejama santykių dalimi, o kartu – ir pykčiais dėl pavydo.

REKLAMA

Vis dėlto pasirodo, kad visur yra išimčių.

36 metų Fran Peri su savo būsimu vyru Armandu, kuriam šiuo metu 54 metai, susipažino beveik prieš 15 metų Brazilijoje. Sunku patikėti, tačiau tada Fran sužinojo, kad Armandas striptizo šokėju dirba nuo 21 metų. Vis dėlto net ir tai jos neabaidė, o praėjus pusmečiui, ji jau skrido jo aplankyti į JAV. 

Dabar pora kartu augina net 3 vaikus, o jų stiprizo klubas „Hunk-O-Mania“ jiems uždirba milijonus – dėl to jie netgi gali gyventi viename didžiausių namų Holmdele, Naujajame Džersyje.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, net ir striptizo klube yra taisyklių – žiūrovai šokėjų negali liesti, bučiuoti, o ir nuogo kūno per daug čia būti negali. 

Įdomu tai, kad Fran teigia nejaučianti jokio pavydo dėl savo vyro profesijos. Negana to, ji nė kiek nepyktų, jei jų sūnūs nuspręstų sekti tėvo pėdomis. 

REKLAMA

„Kai Armandas iš pradžių papasakojo apie savo darbą, buvau kiek šokiruota, nes Brazilijoje apie tai nebuvau girdėjusi. Vėliau pamačiau keletą kartų jį šokantį ir vis dar jaučiau šoką“, – sakė ji.

Vis dėlto ji pripažino, kad taip pat niekuomet nėra mačiusi, kad moterys, matydamos šokančius vyrus, šitaip šėltų ir linksmintųsi. „Tačiau supratau, kad Armandui tai – verslas, jis tikrai nedarė nieko, tik linksmino moteris. Klientėms tai taip pat buvo tik smagi naktis, be jokio perdėto vulgarumo“, – prisminė ji

Kai Fran iš Brazilijos persikėlė pas savo mylimąjį į Ameriką, Armandas nustojo pats šokti ir ėmė plėsti savo verslą – galiausiai atidarė net 19 stiprizo klubų. 

REKLAMA
REKLAMA

Ir nors dabar moteris tikina, kad savo vyro nepavyduliauja, anksčiau su tuo susidurti tikrai tekdavo: „Santykių pradžioje tai visuomet yra, nes nėra aišku, kokiame etape buvome.“

„Tačiau dėl to, kad jis apgaus mane su klientėmis, aš nebijojau. Didžiavausi juo, kad jis sulaukdavo tiek dėmesio. Jis tikrai puikiai atrodantis vyras, tačiau su juo namo visuomet grįždavau aš“, – sakė F. Peri.

Negana to, moteris yra įsitkinusi, kad jei ji būtų buvusi jo klientė, tarp jų niekas taip niekuomet ir nebūtų užsimezgę. O dabar savo mylimosios pavyduliauti galėtų ir pats Armandas, mat ji – beveik vienintelė moteris, kuri dirba su tiek daug apsinuoginusių vyrų jų stiprizo klubuose. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pats Armandas augo itin religingoje šeimoje, todėl pripažino, kad visą savo karjerą taip pat niekuomet nėra išsirengęs nuogai. Taip pat, tai prieštarauja Niujorko įstatymams. Savo šokėjams jis taip pat taiko ne vieną taisyklę. Įdomu tai, kad jie netgi negali grįžti namo su patikusia kliente, mat visa klubo esmė – pritraukti klientus, kad jie ir vėl grįžtų.

Dabar Armando šokėjai klube – netgi ir profesionalią modelių karjerą išbandę vyrai, mat šis darbas nėra pilno etato. Kai kurie, anot vyro, netgi dirba gydytojais ar Wall Street’e. „Tai tik jų pajamų papildymas“, – sako jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų