REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Ruslanas Kirilkinas (nuotr. asm. archyvo)
15

Šiandien atlikėjas Ruslanas Kirilkinas mini ypatingą dieną. Spalio 17-ąją jam suėjo 36 metai.

REKLAMA

Šia proga vyras naujienų portalo tv3.lt skaitytojams papasakojo, koks buvo gimtadienio rytas bei atskleidė, kokie apskritai buvo praėję metai.

Sveikinimų lavina

Vyras neslėpė, kad gimtadienius jam švęsti patinka: „Švęsiu audringai, pačių artimiausių žmonių rate. Gimtadienis – vieną kartą metuose, ir tu niekada nežinai, kada gi atšvęsi paskutinį kartą.“

Atlikėjas pirmųjų sveikinimų sulaukė vos laikrodžio rodyklei išmušus 12 valandų. „Sveikinimų ir dovanų sulaukiau jau vidurnaktį. Telefonas nenustojo priminti apie sveikinimo žinutes. Gimtadienio šventė įvyks šeštadienį, po visų koncertų ir darbų“, – džiaugėsi vyras.

Vis dėlto didžiausios dovanos Ruslanas sulaukė iš savo mamos. „Aš amžinai liksiu dėkingas savo mamai už pačią geriausią dovaną, kurią man ji įteikė prieš 36 metus“, – šypteli jis.

REKLAMA
REKLAMA

Metai – kupini įspūdžių

Ruslanas pasakojo, jog šie metai buvo pilni įvairiausių potyrių. Vyras daug koncertavo bei keliavo: „Turėjau daug gero ir turiningo laiko su pačiais artimiausiais žmonėmis.“

REKLAMA

Anot atlikėjo, iš gyvenimo galima tikėtis daug, tačiau privalu atsiminti, kad viskas priklauso nuo mūsų pačių: „Aš išmokau saugoti laimę, nes įsitikinau, jog laimė mėgsta tylą. Šiuo metu viskas procese, todėl tai palaikysiu sau, o ateityje pasidalinsiu ir pasidžiaugsiu kartu su jumis“, – intrigavo Ruslanas.

Gimtadienio proga atlikėjas sau palinkėtų svarbiausio dalyko – sveikatos. „Noriu kuo mažiau apkrauti savo galvą dalykais, kurie neturi jokios svarbos bei prasmės. Noriu, kad žmonės, kurie mane supa, būtų taip pat sveiki ir kupini laimės“, – sakė jis.

Jis džiaugėsi, kad didžiausią gyvenimo turtą jis jau turi: „Turtas yra tai, kas mane supa: aplinka, artimųjų ratas. Viskas taip trapu ir laikina, todėl stengiuosi išnaudoti kiekvieną akimirką, kad tik dar ilgiau ir prasmingiau praleisčiau laiką kartu su jais.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų