REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien TV3 „Gero vakaro šou“ laidoje viešės garsiausias Lietuvos dizaineris Juozas Statkevičius, o kitas svečias dainininkas Jurijus Veklenko pristatys naują dainą. 

Šiandien TV3 „Gero vakaro šou“ laidoje viešės garsiausias Lietuvos dizaineris Juozas Statkevičius, o kitas svečias dainininkas Jurijus Veklenko pristatys naują dainą. 

REKLAMA

Juozas Statkevičius, kaip visada, spinduliavo pasitikėjimą savimi, negailėjo kandžiai taiklių  pastabų, bet ir pažėrė ne vieną šmaikštų sąmojį bei stiliaus patarimą. Pasak jo, aptemptos kelnės jau nebemadingos: „Dabar madingos normalios, trumpesnės kelnės ir kliošas grįžta į madą. Po kokių trijų metų ir pas mus pradės nešioti“, – sakė dizaineris.

Besirutuliojant pokalbiui apie madą, tendencijas, Justinas netikėtai prisipažino apie baisiausią vaikystės traumą, susijusią su stiliumi.

„Baisiausia būdavo, kai nueini i darželį ir pamatai, kad turi tik pėdkelnes, o šortukus esi pamiršęs. Tą dieną galima praktiškai išbraukt iš gyvenimo“, – prisiminimais pasidalino J. Jankevičius. 

REKLAMA
REKLAMA

Vyrams smagiai besikalbant, visai netyčia Juozas išdavė laidos vedėjo Mindaugo Stasiulio paslaptį.

„Tu turi dvi panas. Aš viską žinau. Bet čia nieko tokio ir tris, keturias turėt. Lietuva – turtinga šalis, galima ir po kelias žmonas turėt. Kol jaunas ir gražus daryk viską, ką nori, paskui bus šaukštai po pietų“, – juokavo Juozas Statkevičius.

REKLAMA

Mindaugas pasmalsavo apie ponių, kurioms Juozas siuva drabužius, paslaptis – ar dizaineris galėtų išduoti kokį nors įdomų, pikantišką dalykėlį?

„Ne ponių, o ponų, užsakančių moterims drabužius, paslaptis galėčiau išduoti. Bet jei pradėčiau pasakot viską, ką žinau, tai kiltų trečias pasaulinis karas“, – intrigavo J. Statkevičius. 

Didžiulę juoko bangą sukėlė laidos svečiui Juozui surengtas išbandymas – jis turėjo vien iš aprangos pasakyti, kokie žmonės yra nuotraukose (žmonių veidai buvo uždengti).

Negailestingos kritikos kliuvo ir vedėjui Justinui Jankevičiui: „Niekada nepasakyčiau, kad tu, Justinai, gali taip baisiai apsirengt. Nu tas šliures, kad apsiavęs baisu žiūrėt! Diržas visai netinka prie kelnių”, –  komentavo Juozas nuotrauką, kurioje buvo Justinas.

O kokių dizainerio pastabų sulaukė Andrius Šedžius? O kadenciją baigusi Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė? Pamatysite šiandien „Gero vakaro šou“ laidoje 19.30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų