REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Iveta Lukošiūtė (Paulius Peleckis/Fotobankas)

Pasaulio sportinių šokių čempionės Ivetos Lukošiūtės šeimoje – džiugios naujienos.

9

Pasaulio sportinių šokių čempionės Ivetos Lukošiūtės šeimoje – džiugios naujienos.

REKLAMA

Žinoma moteris kartu su vyru Jenya Raytsesu laukia šeimos pagausėjimo, praneša zmones.lt.

Tai – jau antrasis I. Lukošiūtės vaikelis. Berniukui Vidui šiuo metu treji.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad Llietuvė Iveta iki paauglystės gyveno Klaipėdoje, šoko legendiniame ansamblyje „Žuvėdra“. Gyvenimas atrodė geras ir sėkmingas, ji šoko, turėjo mylimąjį. Tačiau tada jos mama išvyko laimės ieškoti į Jungtines Amerikos Valstijas (JAV). O šiek tiek vėliau ten išskrido ir Iveta. 

Tiesa, dar anksčiau moteris pripažino, kad pirmieji metai svetur nebuvo itin sėkmingi. „Kodėl išvykau? Nes nebemačiau ateities Lietuvoje. Tačiau Amerikoje iš pradžių buvo sunku. Man tebuvo septyniolika, neturėjau draugų, prastai mokėjau kalbą, neturėjau automobilio ir vairuotojo pažymėjimo, o gyvenau Čikagos priemiestyje, – pasakoja Iveta. – Sunkiausia buvo morališkai. Išgyvenau depresiją.“ 

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau po sunkios pradžios netrukus prasidėjo gerasis periodas.Po metų JAV Iveta jau turėjo daugiau draugų, baigė mokslus ir įstojo į koledžą. Netrukus Iveta gavo vairuotojo pažymėjimą, nusipirko automobilį, socializavosi.

REKLAMA

„Ilgainiui supratau, kiek galimybių suteikia Amerika. Čia galima daug ko mokytis, daug ko siekti. Suvokiau, kad galiu būti tuo, kuo noriu“, – atviravo mergina.

Taip pat Iveta per pastaruosius kelis metus dalyvavo populiariausiuose šokių projektuose Amerikoje, Didžiojoje Britanijoje ir net Indijoje. O visai neseniai ji pasirodė ir Lietuvoje.

Anksčiau paklausta, kaip jai pavyko pasiekti karjeros aukštumų, Iveta neslėpė ir pasidalijo savo patirtimi.

„Man labai patinka skaityti, ypač tuos darbus, kurie įkvepia. Man labai padėjo knyga „Secret“ („Paslaptis“). O tiksliau – garsinė knygos versija. Klausydavau įrašo visur ir visada. O esmė paprasta – reikia tikėti tuo, ką darai. Žmogaus minties galia labai stipri, – sako I.Lukošiūtė. – Kai aš klausiau šios garsinės knygos versijos, supratau, kad daugelį dalykų darau teisingai, tik ne visada apie tai susimąstau. Svarbiausia yra turėti tikslą ir kiekvieną dieną galvoti apie jį. Jei atsiranda nesklandumų, negalima pasiduoti, reikia tikėti savo sėkme. Mano noras pasiekti tikslų yra didesnis už baimę ir problemas.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų