REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Indrės Trusovės šeima (Simonos Kuzminskaitės nuotr.)

Mitybos specialistės bei populiarios tinklaraštininkės Indrės Trusovės šeimoje – graži šventė. Žinoma moteris kartu su vyru Ryčiu laukia šeimos pagausėjimo.

16

Mitybos specialistės bei populiarios tinklaraštininkės Indrės Trusovės šeimoje – graži šventė. Žinoma moteris kartu su vyru Ryčiu laukia šeimos pagausėjimo.

REKLAMA

Tai naujienų portalui tv3.lt patvirtino pati Indrė.

Indrė juokavo, kad iki tol, kol pamatys vaikelį, liko dar labai daug laiko, mat moteris laukiasi dar tik 4-ąjį mėnesį.

Tiesa, paklausta, kokie jausmai užplūdo sužinojus naujieną, Indrė neslėpė, kad jų buvo pačių įvairiausių – apėmė net ir baimė.

„Nors vaikelis labai lauktas ir planuotas, tikrai apėmė didelė baimė, tas momentinis išgąstis. O kaip dabar bus? Juk mano gyvenime tiek daug visko vyksta, didelis projektas, kuriam skiriu labai daug laiko ir darbo, taip pat paskutiniai metai dabartinėse studijose. Labiausiai išsigandau, kaip reikės dirbti ir viską planuoti, nes su pirmuoju nėštumu mane kankino labai stipri toksikozė. Vyras ramino, kad šį kartą taip gal nebus, bet, deja, yra – teko jau ir ligoninėje pagulėti. Esu viena iš tų, kurią kankina labai stipri toksikozė“, – sakė žinoma moteris.

Vis dėlto vyro reakcija į antrąjį Indrės nėštumą viską atpirko: „Buvo rugpjūčio mėnuo, pora dienų iki mūsų 6-ųjų vestuvių metinių. Tai tiesiog supakavau nėštumo testą į dovanų maišelį ir padovanojau vyrui.

REKLAMA
REKLAMA

Jis sako, juk dar dvi dienos iki mūsų šventės. Aš tik išlemenau, kad dovana tokia puiki jog nesugebėjau išlaukti. Jis beprotiškai apsidžiaugė, tai yra vyras, kuris dievina vaikus. Stovėjome koridoriuje apsikabinę ir verkėm iš laimės.“

REKLAMA

Kitų šeimos narių naujiena per daug nenustebino, mat visi šio vaikelio laukė, vis dėlto mažoji poros dukrelė Amanda iš pradžių naujiena nepatikėjo: „Kai man labai bloga, ji prieina paglosto galvą, pabučiuoja ir sako: „Viskas bus gerai, mamyte, dabar reikia auginti kūdikį tavo pilve.“ Atrodo dar tokia maža, o taip viską supranta. Moterytė“

Trusovė pripažino, kad anksčiau jos ir vyro požiūris į vaikų skaičių išsiskyrė, vis dėlto laikui bėgant viskas pasikeitė.

„Aš visada maniau, kad turėsiu tik vieną vaiką, na o vyras nuo pat dukrelės gimimo sakė, jog tikrai turėsime du. Su Amanda viskas buvo labai paprasta, kai tik paprašėme Dievo susilaukti stebuklo – iškart ir atsiuntė. Šį kartą viskas buvo kitaip (šypsosi). Dar užpraeitą vasarą pradėjome kalbėti, jog Amandai jau reikia pastiprinimo ir va, po metų laiko, gavome puikią žinią“, – sakė I. Trusovė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų