REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kuo toliau, tuo dažniau socialiniuose tinkluose žinomi žmonės dalijasi įvairiomis savo gyvenimo akimirkomis.

Kuo toliau, tuo dažniau socialiniuose tinkluose žinomi žmonės dalijasi įvairiomis savo gyvenimo akimirkomis.

REKLAMA

Bent akies krašteliu į savo gyvenimą nuotraukose ir vaizdo įrašuose žvilgtelėti leidžiančios įžymybės taip pat dalijasi ir savo asmenukėmis.

Štai viena „69 danguje“ narė ir tinklaraštininkė Ingrida Martinkėnaitė su instagramo gerbėjais nebijo būti artima ir atvira.

Įvairiomis nuotraukomis bei grožio procedūrų rezultatais besidalijanti moteris taip pat nebijo savo sekėjams pasirodyti ir be makiažo.

„Šiandien be makiažo“, – po nuotrauka brūkštelėjo atlikėja.

Ingridos sekėjai ne tik spaudė „patinka“, bet taip pat ir komentavo bei gyrė jos natūralų grožį.

Anksčiau Ingrida yra teigusi, kad svarbiausia atsirinkti, kurios procedūros padaro moterį gražesne, o kurių reikėtų atsisakyti. Dainininkei nėra priimtinas dirbtinio grožio kultas – Ingrida pasisako už prevencines grožio procedūras. Kur kas svarbiau – išsaugoti natūralumą ir prigimtinį grožį.

REKLAMA
REKLAMA

„Mezoterapiją, biorevitalizacija, valymo, drėkinimo, atjauninimo procedūra, veido masažai – aš visada esu už šias procedūras. Žinoma, jei norite gero rezultato, viską reikia daryti laiku, nuosekliai ir namuose atlikti namų darbus.

Rytais pasidarau kontrastinį masažą, nuolat drėkinu paakius, veido odą. Taip pat labai svarbu, ką valgai. Norint turėti gražią odą, saldumynų, gazuotų gėrimų negalima. Nenumokite ranka į meditaciją, kuo mažiau pasiduokite stresui. Mano nuomone, reikia stengtis kuo ilgiau išsaugoti natūralumą, o ne skubėti prisipūsti, išsitempti odą. Tokius dalykus spėsi pasidaryti“, – įsitikinusi I. Martinkėnaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų