REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
60
Goda Alijeva, Rolandas Alijevas (tv3.lt fotomontažas)

Įsibrovimo į Godos Alijevos socialinius tinklus dramoje – atomazga. Jos buvusiam sutuoktiniui Rolandui teismas paskyrė 2,5 tūkst. eurų baudą. 

60

Įsibrovimo į Godos Alijevos socialinius tinklus dramoje – atomazga. Jos buvusiam sutuoktiniui Rolandui teismas paskyrė 2,5 tūkst. eurų baudą. 

REKLAMA

Portalas delfi.lt pranešė, kad garsus vyras savo kaltę neigia, o už tai, kas nutiko dar praėjusiais metais, jam paskirta 2,5 tūkst. eurų bauda.

Garsi atlikėja Goda Alijeva dar praėjusiais metais nukentėjo nuo sukčių, kurie pasinaudojo moters socialiniais tinklai bei elektroniniu paštu. Tiesa, garsi moteris visos šios situacijos paprastai nepaliko ir kreipėsi į pareigūnus, o kiek vėliau paaiškėjo, kad į jos paskyrą įsilaužė ne sukčiai, o buvęs sutuoktinis Rolandas Alijevas.

Moteris dar praėjusių metų rugpjūtį socialiniuose tinkluose pranešė, kad buvo įsibrauta į jos asmenines anketas ir ji negali jomis naudotis – netinka jokie prisijungimo duomenys.

REKLAMA
REKLAMA

Bylos duomenimis, pernai rugpjūčio pradžioje R. Alijevas pasinaudojo buvusios žmonos prisijungimo duomenimis ir jai nežinant be jos leidimo neteisėtai prisijungė prie jos feisbuko paskyros, o vėliau – prie elektroninio pašto, kalbėjo Kauno apylinkės teismo atstovė Vaida Bytautė.

REKLAMA

Jam buvo pareikšti kaltinimai dėl neteisėto elektroninių duomenų perėmimo ir panaudojimo.

Buvo nustatyta, kad prisijungimai vykdyti iš Kauno, netoli tos vietos, kur gyvena krepšininkas. Visgi pats R. Alijevas, prokuroro duomenimis, kaltės nepripažįsta.

H. Mulevičius nedetalizavo, kiek kartų buvo prisijungta prie paskyros ir ar kaltinamasis prisijungęs atliko kokius nors veiksmus.

R. Alijevo ir atlikėjos Godos Alijevos santuoka Kauno apylinkės teisme nutraukta pernai liepą.

Tiesa, pora pavyzdingu lankomumu negalėjo pasigirti: į pirmąjį posėdį neatvyko nei kaltinamasis, nei nukentėjusioji, nei jų gynėjai, todėl byloje padaryta pertrauka iki rugpjūčio 21 dienos.

REKLAMA
REKLAMA

R. Alijevas apie posėdį buvo informuotas telefonu jo išvakarėse, jis šaukimo teigė negavęs ir teismui pranešė, kad yra išvykęs.

Ar apie posėdžio datą buvo informuota nukentėjusioji G. Alijeva, teismas duomenų apie jos neatvykimą neturėjo.

34-erių R. Alijevas yra žaidęs „Juventus“, „Šiaulių“, „Pieno žvaigždžių“ ir kituose Lietuvos bei užsienio krepšinio klubuose. Šiuo metu jis žaidžia trečiojoje pagal pajėgumą šalyje Regionų krepšinio lygoje, Kauno Atleto komandoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų