REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
57
Christina Grimmie (tv3.lt fotomontažas)

Pramogų pasaulyje vis dar su šiurpu prisimenama 2016-ųjų birželio 10-oji – būtent šią dieną „The Voice“ projekte išgarsėjusi atlikėja Christina Grimmie krito nuo gerbėjo kulkos. 

57

Pramogų pasaulyje vis dar su šiurpu prisimenama 2016-ųjų birželio 10-oji – būtent šią dieną „The Voice“ projekte išgarsėjusi atlikėja Christina Grimmie krito nuo gerbėjo kulkos. 

REKLAMA

Tuo metu 22-ejų atlikėja su grupe „Before You Exit“ milžiniškai gerbėjų miniai koncertavo Orlando mieste, „The Plaza Live“ arenoje. Apie 22 valandą, pasibaigus koncertui, atlikėja, kaip ir įprasta, susitiko su ištikimiausiais savo gerbėjais nusifotografuoti bei pasisveikinti. 

Praėjus vos 45 minutėms po koncerto pabaigos dviem šautuvais ginkluotas užpuolikas, priartėjęs prie merginos, šovė į ją. Mergina savo gerbėją norėjo apkabinti, tačiau jo ginklo kulka buvo mirtina. Vos tik nuaidėjo šūviai, Christinos brolis, buvęs šalia, susigrūmė su užpuoliku, tačiau po kelių akimirkų pasigirdo dar vienas šūvis. Užpuolikas paleido lemiamą kulką į save patį. 

Christina iškart buvo išgabenta į ligoninę, tačiau ryte atskriejo žinia, kad ji neišgyveno. Merginos vadybininkai tik patvirtino šią skaudžią žinią. 

REKLAMA
REKLAMA

„Skaudu pranešti, kad Christina neišgyveno ir iškeliavo atgal pas Dievą. Ji buvo nušauta Orlande, o dėl stiprių sužalojimų tiesiog neišgyveno“, – sakė jie. 

REKLAMA

Mergina dar paauglystėje sukaupė įspūdingą gerbėjų armiją „YouTube“ platformoje, kur perdainuodavo garsiausių pasaulio žvaigždžių kūrinius. Kiek vėliau ji sudalyvavo muzikiniame televizijos projekte, kur pradėjo dirbti su „Maroon 5“ žvaigžde Adamu Levine‘u.

Merginos žmogžudystė nemenkai sukrėtė pramogų pasaulį – išsigando tiek jos gerbėjai, tiek kiti atlikėjai, kurių bet kurią akimirką gali laukti toks pat žiaurus likimas. 

Christinos žudikas darė viską, kad tik taptų patrauklus ir ji negalėtų jam atsispirti. Šaulys Kevinas Loiblu labai žavėjosi jauna atlikėja, o tam, kad ją sužavėtų, ėmėsi kardinaliai keisti savo išvaizdą – vaikinas pasidarė lazerinę akių korekciją, ryžosi plaukų transplantacijai, propagavo veganizmą. 

Vaikino bendradarbiai vis kartodavo, kad jis niekuomet nepelnys žavios ir populiarios merginos dėmesio, kad ji turi antrąją pusę. „Jos ir jos vaikino nuotraukos tiesiog varė iš proto Keviną“, – kalbėjo buvę šaulio kolegos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų