REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Vygaudas Ušackas su motina (tv3.lt fotomontažas)

Šią savaitę buvusio politiko Vygaudo Ušacko šeimą palietė skaudi tragedija – po tragiškos avarijos Ukmergėje žuvo žinomo vyro motina Laima.

6

Šią savaitę buvusio politiko Vygaudo Ušacko šeimą palietė skaudi tragedija – po tragiškos avarijos Ukmergėje žuvo žinomo vyro motina Laima.

REKLAMA

Moteriai šiandien būtų suėję 87 metai.

Šia proga V. Ušackas socialinio tinklo „Facebook“ asmeninėje paskyroje pasidalijo sena mamos nuotrauka bei skyrė jai jautriausius žodžius.

„Šiandien su šeima ruošėmės švęsti Mamos 87-ąjį gimtadienį. Tačiau likimas sudėliojo taip, kad vakar ją palydėjome į kitą kelionės stotelę. Nuoširdžiai dėkoju visiems, pareiškusiems užuojautą, buvusiems su mumis kartu maldoje.

Ilsėkis ramybėje, brangi Mama. Mums Tavęs labai trūks. Nors mes žinome, kad tu mus visada lydėsi ir iš Aukštai stebėsi bei, kaip dažnai mėgdavai paauklėti, sakysi: „o aš būčiau taip dariusi…“ – rašė V. Ušackas.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad šį trečiadienį Ukmergėje „Hondą“ vairavęs V. Ušacko brolis Eugenijus rėžėsi į medį. Keleivė netrukus žuvo, o vairuotojas dėl daugybinių sužalojimų pristatytas į Vilniaus ligoninę.

REKLAMA

Ir nors iš pradžių buvo teigiama, kad automobilį E. Ušackas neva vairavo neblaivus, vėliau paaiškėjo, kaip buvo iš tiesų. Jo brolis V. Ušackas portalui tv3.lt patvirtino, kad iš ligoninės sulaukė informacijos, jog avarijos priežastis buvo tai, kad jo broliui trūko kraujagyslė ir į smegenis išsiliejo kraujas, jis prarado sąmonę, o tada automobilis rėžėsi į medį.

Portalas tv3.lt primena, V. Ušackas diplomatu dirbo nuo 1991 metų, 2008–2010 metais buvo Lietuvos užsienio reikalų ministru.

Jis yra vadovavęs Lietuvos ambasadoms JAV ir Britanijoje, ES diplomatinėms misijoms Afganistane ir Rusijoje.

REKLAMA
REKLAMA

V. Ušackas bandė sėkmę pastaruosiuose Lietuvos prezidento rinkimuose. Jis dalyvavo opozicinės Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) pirminiuose kandidato į prezidentus rinkimuose, tačiau juose pralaimėjo buvusiai finansų ministrei Ingridai Šimonytei.

Šį rugsėjį V. Ušackas paskelbė pasitraukiantis iš politikos.

V. Ušacko motina Laima Ušackienė ilgus metus dirbo mokytoja. L. Ušackienė, be tiesioginio mokytojos darbo, turėjo ir daugybę visuomeninių pareigų, buvo profesinės sąjungos pirmininkė. Moteris kilo iš Obelių, su V. Ušacko tėvu susipažino Ukmergėje.

Ukmergiškė Laimutė Ušackienė ir anykštėnas Raimundas Ušackai, didžiąją gyvenimo dalį gyvenę ir dirbę Skuode, 1985 metais atsikėlė gyventi į Ukmergę. L. Ušackienė dar dešimtmetį dirbo pradinių klasių mokytoja dabartinėje Jono Basanavičiaus gimnazijoje, o R. Ušackas – metalo konstrukcijų gamyklos vadovu.

Poros vaikai jau buvo palikę tėvų namus, dirbo ir siekė karjeros, patys augino vaikus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų