REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Stedman Graham ir Oprah Winfrey (nuotr. SCANPIX)

Nors stereotipiškai manoma, kad kiekvienos moters svajonė yra sukurti šeimą ir susilaukti galybės vaikų, populiarioji televizijos laidų vedėja Oprah Winfrey tikina, kad yra kitaip.

5

Nors stereotipiškai manoma, kad kiekvienos moters svajonė yra sukurti šeimą ir susilaukti galybės vaikų, populiarioji televizijos laidų vedėja Oprah Winfrey tikina, kad yra kitaip.

REKLAMA

Žinoma moteris atskleidė, kodėl pati niekuomet nesigailėjo, kad nepadarė nei to, nei to.

Tiesa, Oprah iš tiesų galėjo turėti viską. 65 metų moteris net 32 metus praleido su savo partneriu Stedmanu Grahamu. Negana to, anot jos, jų netradiciniai santykiai visą šį laiką ir buvo tokie stiprūs todėl, kad jie niekuomet nesusituokė.

„Abu sakome, kad jei būtumėme susituokę, kartu jau nebebūtume. Nekyla jokių klausimų – mes tikrai nebūtume susituokę dėl to, ką tai būtų reiškę jam, o ir aš pati apie tai turėjau savų idėjų“, – žurnalui „People“ sakė O. Winfrey.

Savo mylimąjį Oprah sutiko dar 1986-aisiais, o 1992-aisiais jie netgi susižadėjo, tačiau vestuvės taip niekuomet ir neįvyko.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš dirbau 17 valandų per dieną, kaip ir mano prodiuseriai, tada aš grįždavau namo, kuriuose turiu 2 šunis ir savo Stedmaną, kuris šiame pasaulyje man leisdavo būti tuo, kuo man reikėjo“, – atskleidė populiarioji TV laidų vedėja.

REKLAMA

Ji neslėpė ir to, kad mylimasis niekuomet nieko iš jos nereikalaudavo – net vakarienės ant stalo. Tačiau Oprah manymu, visa tai būtų pasikeitę, jei jiedu būtų sumainę žiedus.

„Maniau, kad jis – tradicinis vyrukas, o tai – visiškai netradiciniai santykiai. Jei tai liktų tik santykiais, aš galėčiau visa tai suvaldyti. Jei tapsiu žmona, turėsiu žaisti pagal taisykles, o tai nebūtų buvę gražu“, – pridėjo ji.

Ir nors sprendimas nesituokti nebūtinai turi reikšti ir tai, kad pora negali turėti vaikų, Oprah nusprendė, kad jiems nereikėtų susilaukti ir jų.

REKLAMA
REKLAMA

„Oprah šou“ leido man įsigilinti į atsakomybės gilumas ir aukas, kurių iš tikrųjų reikia, kad taptum motina. Supratau, kad kalbuosi su daug sugniuždytų žmonių, kurie tokie yra todėl, kad jų motinos ir tėvai nesuprato, koks tai rimtas darbas“, – sakė ji.

Tiesa, anksčiau Oprah netgi buvo įsigijusi butą, kuriame buvo vaikui skirtas kambarys, jei jiedu su Stedmanu vis dėlto nuspręstų turėti gausesnę šeimą. Deja, ilgainiui jiedu nusprendė, kad vaikui neturės, ir net ir dabar moteris tikina, kad ji niekuomet dėl to nesigailėjo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų