REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Artūras Zuokas (Fotobankas)

Spalio 9-osios vakarą kviestiniai ir garbūs svečiai rinkosi „Esperanza Resort & Spa“ komplekse vykusį labdaros vakarą.

36

Spalio 9-osios vakarą kviestiniai ir garbūs svečiai rinkosi „Esperanza Resort & Spa“ komplekse vykusį labdaros vakarą.

REKLAMA

Iškilmingame renginyje vyko meno kūrinių aukcionas, svečių laukė trijų patiekalų vakarienė, muzikinė programa.

Aukcione buvo galima išvysti modernių menininkų Algio Kriščiūno, Agnės Kišonaitės, Vilmanto Marcinkevičiaus, Ginto Banio, Tado Černiausko, Tado Kazakevičiaus, SAMO - Sauliaus Urbonavičiaus, Natalijos Martinavičienės ir kitų tapybos, fotografijos, keramikos bei juvelyrikos darbų. Aukcionui prizą įsteigė ir Prezidentas Gitanas Nausėda su pirmąja šalies ponia Diana.

Turbūt kiekvienas bent jau girdėjome apie Jaunimo liniją, teikiančią nemokamą emocinę pagalbą. Ar galite įsivaizduoti ir patikėti, kad kasdien vidutiniškai jiems skambina apie 140 jaunuolių, kuriuos kamuoja depresija ar net mintys apie savižudybę?! Tačiau Jaunimo linijos savanoriai gali atsiliepti tik į 72 proc. skambučių. Vadinasi, trečdalis jaunų žmonių nesulaukia pagalbos, kada jiems jos labiausiai reikia. Dėl lėšų stokos. Tą situaciją galime pakeisti.

REKLAMA
REKLAMA

Renginyje pasirodė verslininkai Asta ir Antonio Meschino, verslininkė Natalija Martinavičienė, drabužių kūrėja Julija Janus, kiek daugiau nei prieš mėnesį antrosios atžalos susilaukusi buvusi žinių vedėja Agnė Zacharevičienė ir kiti kviestiniai svečiai.

REKLAMA

Labdaringame renginyje taip pat pasirodė buvęs Vilniaus miesto meras Artūras Zuokas, vyras atvyko vienas.

Jau kurį laiką viešojoje erdvėje netyla kalbos apie daugelio idealia laikytos garsių politikų Agnės ir Artūro Zuokų šeimos skyrybas.

Politikas neslėpė, kad per beveik tris dešimtmečius trukusią santuoką jie išgyveno visko – ir nuopuolių, ir pakilimų ir jo manymu, šis kartas nėra kažkoks ypatingas, tiesiog būna, kad žmonių gyvenime ateina etapas, kai jie užsinori kardinaliai viską pakeisti. Matyt Agnei ir atėjo toks etapas.

„Mes esame su Agne labai skirtingi. Jei aš sakau, kad gražu, ji sakys, kad ne, jei aš sakysiu „lekiam“, ji – „palaukiam“. Ir taip buvo visada. Daug kas stebėjosi kaip būdami tokie skirtingi išvis galėjom būti kartu“, – atviravai kalbėjo A. Zuokas.

REKLAMA
REKLAMA

Paklaustas, ar jo širdis laisva šiuo metu, Artūras atsakė taip: „Aš noriu būti laimingas, kad manimi kažkas rūpintųsi, paklaustų, kaip gyvenu, vakarienę padarytų... aš gi tik žmogus. Bet šiuo metu prioritetai ne tie“.

Primename, kad Zuokai susipažino universitete, studijuodami žurnalistiką. Santuokoje pora praleido 27 metus ir susilaukė trijų vaikų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų