REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Scenos diva tituluojama dainininkė Natalija Bunkė ne retai su savo gerbėjais atvirai dalijasi gyvenimo akimirkomis.

Scenos diva tituluojama dainininkė Natalija Bunkė ne retai su savo gerbėjais atvirai dalijasi gyvenimo akimirkomis.

REKLAMA

Trečiadienį viešėdama TV3 „Gero vakaro šou“ laidoje Natalija papasakojo daug įdomių istorijų tiek iš darbinės sferos, tiek iš asmeninio gyvenimo.

Laidoje atlikėja atskleis ne vieną intriguojantį faktą apie save ir nustebins ne tik laidos vedėjus Mindaugą Stasiulį ir Justiną Jankevičių, bet ir studijos svečius bei laidos žiūrovus.

Apie savo buvusius prakalbusi Natalija tikino, kad visus savo vyrus myli, o po jos jais gali naudotis kiekviena: „Jeigu aš su vyru nesu kartu, kodėl turėčiau jo pavydėti kitai moteriai?

Mano išsiskyrimai nebuvo skaudūs, nebuvo ir didelių išdavysčių, kad ir kaip bebūtų, visus tuos skaudulius išgyveni ir pradedi naują gyvenimo etapą su kitu žmogumi.

REKLAMA
REKLAMA

Tikrai nelinkiu blogo ar keistai reaguoju į savo buvusių antrąsias puses. Visiems linkiu laimės ir džiaugiuosi dėl jų pasiekimų gyvenime.“

„Tiek su Danieliumi, tiek su Deividu sutariame puikiai, žinoma, nesame šeimos draugai ir nesilankome vieni pas kitus svečiuose. Nors su Deividu per didesnes šventes vienas kitą pasveikiname ir pasikviečiame į svečius.

REKLAMA

Išvis su Deividu esame kaip brolis ir sesė, didžiąją gyvenimo dalį jis buvo mano ramstis. Dabar jis valdo ir skaičiuoja mano visus pinigus, aš juo pasitikiu labiau negu savimi“, – apie santykius su buvusiu vyru kalbėjo Natalija.

Dabar visi įpratę santykius aiškintis viešai, atlikėjos manymu, protingi žmonės taip neturėtų elgtis: „Suprantu, kad kartais pyktis užvaldo ir norisi viską visiems garsiai pasakyti, bet juk kalbama yra apie šeimos reikalus.

Man maloniau viešai dalytis gražiais dalykais, nors yra buvę, kad dalijausi ir ne visai gražiais dalykais, tačiau norėjau parodyti, kad kartais mano gyvenime yra ir kitų spalvų.“

REKLAMA
REKLAMA

Pasak Natalijos, kiekvienas skyrybų atvejis yra labai skirtingas ir vienos taisyklės taikyti negalima: „Kaip žmogus nori, taip jis ir daro. Aš suprantu ir tuos, kurie nori viešinti savo dramas ir nori parodyti, kokia iš tikrųjų bloga antroji pusė yra. Mano pozicija buvo kitokia, aš skirdamasi nekalbėjau, nors tuo metų tikrai turėjau, ką pasakyti.“

Paklausta ar yra pavydi, Natalija neslėpė: „Esu šiek tiek pavydi, proto ribose. Žinoma, į mano daržą geriau nelįsti, nes aš dar ir arši.“

Natalijos apsilankymą „Gero vakaro šou“ laidoje žiūrėkite: 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų