REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Tyga, Kylie Jenner ir Travis Scott (tv3.lt fotomontažas)

Užsienio pramogų pasaulį visai neseniai nustebino netikėtos garsios poros – milijardierės Kylie Jenner ir jos mylimojo reperio Traviso Scotto – skyrybos. Vienerių metų dukrelę auginanti pora nusprendė kurį laiką padaryti pertrauką.

8

Užsienio pramogų pasaulį visai neseniai nustebino netikėtos garsios poros – milijardierės Kylie Jenner ir jos mylimojo reperio Traviso Scotto – skyrybos. Vienerių metų dukrelę auginanti pora nusprendė kurį laiką padaryti pertrauką.

REKLAMA

Pasirodo, kad nesutapo poros požiūriai į didesnę šeimą.

„Kelios problemos privertė juos atsipūsti. Kylie rūpinasi šeimos gyvenimu ir labai nori antro kūdikio“, – sako šaltinis. Anot šaltinio, Travis nėra pasirengęs vėl tapti tėvu, todėl pora nusprendė pailsėti vienas nuo kito. 

Vis dėlto įdomu tai, kad netrukus po to, kai apie jų skyrybas žinojo jau visas pasaulis, K. Jenner pastebėta betraukianti savo buvusio mylimojo – reperio Tygos – įrašinėjimo studijos link.

Pasirodo, kad antradienio vakarą K. Jenner norėjosi merginų kompanijos, o jos gera draugė Stassie sumąstė, kad joms visoms reiktų išvykti pabendrauti į miestą. Pasirodo, kad Tyga tuo metu su keliais draugais taip pat leido vakarą mieste, todėl pasiūlė Kylie ir jos draugėms prisijungti.

REKLAMA
REKLAMA

Ir nors daugelis ėmė galvoti, kad tai reiškia, jog Kylie grįžta su savo eks, šaltinių tvirtinimu, nevyko nieko romantiško. „Tai nebuvo specialus dūris Travisui, tačiau ji iš tiesų praleido šiek tiek laiko su Tyga“, – teigė šaltinis.

REKLAMA

Anot šaltinių, Kylie pažįstamų ratas yra ganėtinai nedidelis – jos draugės taip pat pažino kelis Tyga draugus.

Primename, kad Tyga ir Kylie susipažino jos sesers Kendall 16-ojo gimtadienio metu, dar 2011 metais. Kaip pora jie ėmė susitikinėti tik 2014-aisiais. Vis dėlto kadangi Kylie buvo nepilnametė, apie savo santykius viešai kalbėti jie pradėjo tik tada, kai mergina sulaukė 18-os. Pora skirtingais keliais pasuko 2017-aisiais ir nuo to laiko nieko apie jų bendravimą girdėti nebuvo.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad žinia apie K. Jenner ir jos dabartinio mylimojo T. Scotto skyrybas pasklido dar šios savaitės pradžioje.

REKLAMA
REKLAMA

Paskutinįkart pora buvo užfiksuota rugpjūčio pabaigoje, kai įvyko ilgai laukta „Netflix“ dokumentinės juostos „Travis Scott: Look Mom I Can Fly“ premjera. Tąkart jiedu fotografams pozavo kaip šeima, kartu su dukrele. Iškart po to jų santykiai ėmė šąlti.

22 metų K. Jenner ir jos 28 metų mylimojo T. Scotto romanas prasidėjo dar 2017-ųjų pavasarį. Po kelių savaičių mergina pastojo ir šiuo metu jie kartu augina 1 metų dukrelę Stormi.

Tai, kad poros santykius užgriuvo sunkumai, patvirtino ir faktas, jog visai neseniai įvykusiose dainininko Justino Bieberio ir jo mylimosios manekenės Hailey Baldwin vestuvėse K. Jenner dalyvavo tik su dukrele Stormi – T. Scotto šalia matyti nebuvo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Taip pat T. Scotto jau kurį laiką nematyti ir K. Jenner „Instagram“ paskyroje – anksčiau mergina aktyviai viešindavo akimirkas su mylimuoju bei dukrelės tėvu. 

Įdomu tai, kad visai neseniai K. Jenner davė atvirą interviu žurnalui „Playboy“, kuriame jai klausimus uždavinėjo ne kas kitas, o T. Scottas. Tąkart pora atrodė itin artima. Reperis savo mylimosios K. Jenner klausė, kaip ji vertina savo seksualumą ir seksualumą apskritai ir kaip jis pasikeitė, susilaukus jųdviejų dukrelės Stormi.

„Tu man primeni, kad motinystė ir seksualumas gali egzistuoti drauge, ir tai, kad pripažini pastarąjį, neireiškia, kad esi žemos moralės, ar prasta motina. Vienu metu gali būti ir seksuali ir velniškai gera mama“, – sakė K. Jenner.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų