REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Lietuvė Lina (tv3.lt fotomontažas)

Viršsvoris – dažna problema, su kuria susiduria ne vienas žmogus, vis dėlto dažniausiai savo išvaizda bei papildomais kilogramais būna nepatenkintos moterys. 

19

Viršsvoris – dažna problema, su kuria susiduria ne vienas žmogus, vis dėlto dažniausiai savo išvaizda bei papildomais kilogramais būna nepatenkintos moterys. 

REKLAMA

Panašiai nutiko ir vienai lietuvei Linai, kuri po vienos lemtingos išvykos suprato, kad yra nepatenkinta savo išvaizda. Būtent tai ją paskatino ryžtis kardinaliems pokyčiams.

Lemtinga išvyka ir pokyčiai

Naujienų portalui tv3.lt ji papasakojo savo gyvenimo istoriją ir atskleidė, kaip jai pavyko atsikratyti 40 kilogramų.

Moteris atviravo, kad anksčiau nė kiek nekompleksavo dėl savo išvaizdos, todėl visuomet jautėsi laiminga. Tiesa, viskas pasikeitė, kuomet ji išvyko į zoologijos sodą. „Gal nuskambės kiek juokingai, tačiau zoologijos sode aš nusifotografavau prie karvės, o pamačius save nuotraukoje supratau, kad aš pati atrodau kaip karvė. Pradėjau tapatinti save su ja“, – atviravo pašnekovė.

Lina pasakojo, kad anksčiau svėrė 120 kilogramus, o dabar jos svoris tesiekia 85 kilogramus. Moters ūgis – 176 centimetrai, todėl ji nori numesti dar šiek tiek svorio. Tokių puikių rezultatų jai pavyko pasiekti tada, kuomet kardinaliai pakeitė savo mitybą. „Atsisakiau bulvių, batono, kiaulienos. Valgau viską, kas pagaminta garuose.“

REKLAMA
REKLAMA

Moteris numetė kiek daugiau nei 40 kilogramų, tačiau prisipažįsta, kad tai nebuvo lengvas kelias. „Sunkiausia, kai kepu blynus vaikams... Aš privalau jų atsisakyti ir nevalgyti. Aš buvau pripratusi prie vėdarų ir kitų riebių patiekalų, todėl staiga išbraukti juos iš savo mitybos nebuvo lengva.“

REKLAMA

Tiesa, moteris atviravo, kad saldumynų taip griežtai iš savo gyvenimo neišbraukė: „Leidžiu sau truputį jais pasimėgauti – nebuvo taip, kad jų visiškai atsisakiau.“

Ne paslaptis, kad dauguma merginų siekia greitų rezultatų, todėl imasi laikytis ekstremalių dietų. Tačiau Lina pabrėžė, kad nebūtina jų laikytis, jeigu nori turėti išsvajotą kūną. Paprasčiausiai reikia maitintis garuose gamintu maistu, kuris būna sveikas ir skanus.

Anot moters, jai tokių rezultatų pavyko pasiekti be sporto pagalbos. „Bandžiau sportuoti, bet supratau, kad kuo daugiau sportuoji, tuo didesnis apetitas atsiranda. Aš po sporto, rodos, kad viską iš eilės galėdavau suvalgyti“, – juokėsi Lina.

REKLAMA
REKLAMA

Draugų nuomonė bei patarimas kitoms

Lina teigė, kad iš draugų, kuomet ji svėrė 120 kilogramų, nesulaukdavo jokių kandžių pasisakymų. Tačiau, kai jos išvaizda kardinaliai pasikeitė, jos draugai atsivėrė. „Jie dabar manimi labai džiaugiasi, netikėjo, kad aš galiu numesti tiek svorio. Tik dabar jie išdrįso pasakyti, kad aš anksčiau buvau tikrai stora“, – šyptelėjo ji.

Moteris pasakoja, kad jokia moteris iš tikrųjų nesijaučia laiminga, kai yra apkūni, todėl ji negaili patarimų kitoms. „Mes norime ir turime būti gražios. Papildomi kilogramai tikrai neprideda grožio. Aš visada sakau, kad pirmiausia reikia susitvarkyti savo mąstymą, o tada susitvarkys ir išvaizda. Aš pati, kuomet svėriau 120 kilogramus, nemačiau savęs storos – man atrodė, kad tai yra normalu. Reikia pripažinti sau, kad esi nekūda, tada ir pradėsite siekti norimų rezultatų“, – teigė ji.

Moteris pabrėžė, kad anksčiau nesijautė laiminga, tačiau dabar savo išvaizda yra patenkinta. Tiesa, jos tikslas yra atsikratyti dar keleto papildomų kilogramų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų