REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Tomas Sinickis (nuotr. Fotodiena.lt)

Atlikėjas Tomas Sinickis tūkstančių simpatijas pelnė ne tik savo humoro jausmu bei kandžia kritika, bet taip pat ir muzikiniais kūriniais. Visgi visai neseniai jis savo gerbėjams pranešė liūdną žinią – Tomas nutraukia muzikinę karjerą. 

8

Atlikėjas Tomas Sinickis tūkstančių simpatijas pelnė ne tik savo humoro jausmu bei kandžia kritika, bet taip pat ir muzikiniais kūriniais. Visgi visai neseniai jis savo gerbėjams pranešė liūdną žinią – Tomas nutraukia muzikinę karjerą. 

REKLAMA

Šia žinia atlikėjas pasidalijo savo „Facebook“ paskyroje. 

„Lygiai prieš 4 metus – 2015 spalio 2 dieną – aš sugrįžau į muziką. Nors tai nebuvo pilno etato užsiėmimas, to pakako, kad suprasčiau, kad tai buvo vienas kvailiausių poelgių mano gyvenime. Esu pridaręs daug klaidų. Iš kai kurių pasimokiau. Bet 7 metų pertraukos užteko, kad užmirščiau, kiek man šou pasaulis nėra mielas. Su „Gravel“ ištvėriau 2 metus. Dabar ištvėriau 4. Su laiku atsiranda daugiau kantrybės, išmoksti kentėti, bet rezultatas tas pats. Norėčiau būti vėl 27-erių ir sprendimus priimti greičiau“, – rašė jis. 

„Praeitą savaitę aš daug galvojau. Galvoti padėjo keli filmai. Pažiūrėjau „Schindler’s List“ ir „The Boy Who Harnessed the Wind“. Supratau – panašiai kaip 2008-ais – kad muzikinė veikla mane padaro prastesniu negu galiu būti. Todėl ją reikia nutraukti. Bent jau iki to laiko, kai vėl pamiršiu, kokia nesąmonė visa tai yra. Bet labai tikiuosi nepamiršti.

REKLAMA
REKLAMA

Sustoti aš planavau dar pavasarį, kai atšaukiau gegužę tame pačiame „Kably“ turėjusį įvykti koncertą. Jį atšaukti pavyko. Tačiau nepavyko atšaukti nei „Nida Stories“, nei pasirodymo „Galapaguose“. Negaliu ir „Kablio“ atšaukti antrą kartą. Būtų nesolidu. Todėl koncertas įvyks. Ir planuoju sugroti viską, ką moku ir ko nemoku. Vadyba net suorganizavo support act’ą, kurio aš norėjau. Todėl galimai net man bus smagu!“, – džiaugsmingai skelbė jis.

REKLAMA

„Tiesa, yra mintis, kad galbūt bus išleista Sinickio geriausių dainų plokštelė, „Knygų mugės“ proga, bet dar aiškinamės, ar suspėtume su terminais. Ir dar įrašinėju tokį įdomu duetą su Karpiz (Tie Geresni). Jei pabaigsim, irgi bus proga išgirst.

Sinickio oficiali svetainė veiks iki šių metų pabaigos. Jeigu kam nors reikės atributikos Kalėdoms ar pan., spėsite įsigyti. Ko neparduosim, matyt sudeginsim ar pan.

Dėkoju visiems, kas man padėjo pastaruosius metus. Visų neišvardinsiu. Patys viską žinot. Jei ko nors netyčia nepaminėčiau, tai būtų nelabai faina. Todėl padėkokit patys sau, nuo manęs.

REKLAMA
REKLAMA

Sekite mane žiniasklaidoje. Aš toliau rašysiu ir darysiu laidas. Nežinau kiek ilgai. Bet bent jau kol kas planų pasitraukti iš šios veiklos nėra. Kiek ilgai tai truks – nežinau.

Viskas daugmaž yra labai gerai. Yra tik viena bloga naujiena. Paprastai, kai palieku muziką, maždaug už pusmečio prasideda recesija. Todėl kitų metų pirmą ketvirtį kažkas atsitiks. Tikėkimės, kad išgyvensime“, – savo pranešimą užbaigė jis. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų