REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
40
Monika ir Andrius Šedžiai (tv3.lt fotomontažas)

Monikos ir Andriaus Šedžių santuoka ant plauko buvo pakibusi du kartus – pirmąjį kartą prašymas skirtis teismą pasiekė 2015-ųjų vasarą, tačiau po savaitės pora jį atsiėmė. Antrąjį kartą – 2017-ųjų rudenį. Visgi beveik dvejus metus vykęs skyrybų procesas buvo užbaigtas šių metų rugsėjo 23-iąją – pora galutinai išsiskyrė. 

40

Monikos ir Andriaus Šedžių santuoka ant plauko buvo pakibusi du kartus – pirmąjį kartą prašymas skirtis teismą pasiekė 2015-ųjų vasarą, tačiau po savaitės pora jį atsiėmė. Antrąjį kartą – 2017-ųjų rudenį. Visgi beveik dvejus metus vykęs skyrybų procesas buvo užbaigtas šių metų rugsėjo 23-iąją – pora galutinai išsiskyrė. 

REKLAMA

Tiesa, konfliktai tarp buvusių sutuoktinių vis dar netyla. A. Šedžius viešai kritikuoja teismo sprendimą, jog jam priteista vaikui mokėti 1000 eurų per mėnesį, tačiau Monika teigia, kad jam priskirta kur kas mažesnė suma.

Andrius Šedžius viešai išsakė pasipiktinimą, jog jis neva turintis mokėti 1000 eurų per mėnesį, kai jo alga – vos 960 eurai. 

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų ir pramogų portalui tv3.lt susisiekus su Monika, ši teigė, kad teismas priskyrė visai kitokią pinigų sumą. „Jam yra priskirta mokėti 500 eurus per mėnesį. Jis meluoja, kad gauna algos 960 eurus. Nežinau, kodėl jis taip viską išsigalvoja. Andrius mėgsta viską labai vaizdingai papasakoti“, – teigė Monika.

REKLAMA

Anot moters, 1000 eurų yra skirta suma, kurią turi gauti vaikas per abu tėvus. Tiek Andriui, tiek Monikai vaiko išlaikymui reikia skirti po 500 eurus. 

Monika pridėjo, kad viešumoje Andrius vaizduoja save kaip labai mylinti tėvą, tačiau finansiškai prisidėti prie vaiko gerovės nenori. „Man keista, kad jis, kaip tėvas, neturi jokio noro prisidėti prie vaiko. Jis nesidomėjo net į kokį darželį bus vedamas vaikas. 350 eurų kainuoja mūsų vaiko privatus darželis. Jis dar nė karto už jį nemokėjo. Man svarbu, kad vaikas jaustųsi saugiai, todėl užrašiau jį į privatų darželį“, –  naujienų portalui tv3.lt kalbėjo Monika.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad Andrius tvirtino, kad po paskutinio įvykusio teismo posėdžio atsirado tik dar daugiau neaiškumų. Jis sakė, kad jį labiausiai nustebino sprendimas kas mėnesį sūnui priskirti 1 tūkst. eurų siekiančius alimentus. 

„Teismo sprendime sakoma, kad mano pajamos per mėnesį yra 10 tūkst. eurų jau atskaičius mokesčius. Toks sakinys įdėtas į sprendimą... Jis netelpa į jokius protingumo rėmus. Iš kur teismas paėmė tokią informaciją? Iš lūpų? Jie gali priimti sprendimą besivadovaudami kažkokiais menamais duomenimis? Negali. Teismas turi konkrečius įrodymus turėti, o čia paimtas menamas skaičius, pagal jį priimtas nutarimas. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Aš nesuvokiu protu, kaip trijų metų vaikui išlaikymui reikia 1 tūkst. eurų? Aš neįsivaizduoju to... Visų pirma, tokį siūlymą pateikė Vaikų teisių apsaugos tarnyba, man įdomu, kiek tos specialistės pačios uždirba, kokioje planetoje gyvena. Jei skaičiuotume, pavyzdžiui, keturių asmenų šeimą, kurioje yra du dirbantys tėvai, jie vaikų išlaikymui turėtų skirti 2 tūkst. eurų? O kur dar išgyvenimas patiems tėvams? Aš neįsivaizduoju pagal kokius kriterijus toks sprendimas priimtas. Tos šeimos, kurios uždirba vidutinį atlyginimą, tai gal iš jų vaikus reikia atimti ar ką padaryti?“, – piktinosi A. Šedžius. 

Verslininkas taip pat piktinosi ir dėl diskriminacijos kitiems trims jo vaikams. Pasak Andriaus, jei vienam sūnui priteisiamas 1 tūkst. eurų per mėnesį, kitiems taip pat turėtų tiek pat priteisti. 

REKLAMA

„Tai dabar mano keturiems vaikams reikia keturių tūkstančių eurų išlaikymui? Iš kur paima tokius skaičius... Deklaracija juk mano pateikta, savivaldos rinkimuose dalyvavau, mano atlyginimas „į rankas“ yra 960 eurų. Tai kaip teismas gali vadovautis kitais skaičiais? Aš turiu vogti, kad atsiskaityčiau ir sumokėčiau alimentus. Absurdas. Gal čia pagal Jungtinius Arabų Emyratus paskaičiavo? Aš tris vaikus be Gabrieliaus turiu... Teismas sprendimą priėmė ir diskriminuoja mano kitus vaikus“, – rėžė garsus vyras. 

tv3.lt primena, kad neseniai buvo publikuotas atviras interviu su M. Šedžiuviene. Moteris papasakojo apie naująją buvusio vyro mylimąją, atskleidė savo santykius su ja bei savo širdies draugu. Jį galite perskaityti paspaudę čia.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų