REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Dominyka Albertavičiūtė (nuotr. asm. archyvo)

Marijampolietė Dominyka Albertavičiūtė jau kurį laiką gyvena sostinėje – 21-erių mergina sėkmingai užsiima vizažu ir savo darbais stebina ne vieną. Visai neseniai ji susitiko ir su pačia serialo „Vikingai“ žvaigžde Georgia Hirst. Kaip Dominyka sakė, aktorė pati ją susirado per „Instagram“ ir paprašė, kad ji padarytų jai makiažus.

19

Marijampolietė Dominyka Albertavičiūtė jau kurį laiką gyvena sostinėje – 21-erių mergina sėkmingai užsiima vizažu ir savo darbais stebina ne vieną. Visai neseniai ji susitiko ir su pačia serialo „Vikingai“ žvaigžde Georgia Hirst. Kaip Dominyka sakė, aktorė pati ją susirado per „Instagram“ ir paprašė, kad ji padarytų jai makiažus.

REKLAMA

Apie susitikimą su aktore, mylimą veiklą bei makiažo tendencijas Dominyka papasakojo pokalbio metu. 

Dominyka, ką šiuo metu veiki gyvenime?

Šiuo metu studijuoju ir dirbu makiažo meistre. Nors nepavadinčiau to darbu, nes tai, ką darau, myliu visa širdimi ir man tai suteikia sparnus. Atlieku makiažus klientams, taip pat turiu nemažai mokinių ir vedu makiažo mokymus bei pamokas. Kartu su „Makeup Secrets“ akademija vykdome projektą – esu marketingo ir makiažo mokymų dėstytoja,  kuriuos organizuojame didžiuosiuose Lietuvos miestuose, o greitu metu planuojame vykti ir į užsienį. Labai džiaugiuosi, kad mokymuose lankosi ir žinomos Lietuvoje moterys bei makiažo meistrės.

Kada makiažas atsirado tavo gyvenime?

Nuo pat mažens buvau meniška ir kūrybinga siela. Vaikystėje traukė piešimas, tuo metu ir dailės mokyklą lankiau, o ankstyvoje paauglystėje, maždaug 12-13 metų,  atsirado didžiulė aistra ir susidomėjimas makiažu. Galėdavau valandų valandas stebėti makiažo filmukus internete, bei vaikščioti po kosmetikos parduotuves. Tiesą sakant, per tuos metus niekas per daug nepasikeitė – ir dabar esu itin dažnas svečias kosmetikos parduotuvėse, tik, vietoj makiažo filmukų stebėjimo, pati juos atlieku.

REKLAMA
REKLAMA

Kokius įvaizdžius labiausiai mėgsti kurti?

Labiausiai mėgstu atlikti savo autorinę makiažo techniką – katės akių makiažą. Būtent toks įvaizdis tapo mano skiriamuoju bruožu, kurį daug kas atpažįsta. Ne kartą mano nuotraukas su tokiu įvaizdžiu socialinėje erdvėje pastebėjo tokios garsenybės, kaip Lilly Ghalichi (@lillyghalichi 3mln. sėkejų), Huda Kattan (@hudabeauty 39mln. sekėjų), o Georgia Hirst net gi paprašė atlikti jai makiažą keletą kartų. 

REKLAMA

Kokie įspūdžiai po susitikimo su Georgia? 

Puikūs! Ji labai miela, linksma ir draugiška mergina, kuri nustebino mane savo paprastumu. Ji išvis nesureikšmina savo žinomumo ir nėra arogantiška. Visa laiką, kol ją dažiau, šnekučiavomės lyg geros draugės, juokavome. Paprastumas labai žavi! 

Kodėl nusprendei visu tuo dalintis socialiniuose tinkluose?

Prieš kurį laiką sunkiai sirgau ir ilgai gulėjau ligoninėje. Dienos slinko labai nuobodžiai ir lėtai, buvau kaip niekada liūdna. Bet viena vakarą gulint savo palatoje, man kilo idėja: supratau, kad privalau kurti ir visas savo idėjas perteikti į makiažą bei dalintis tuo su žmonėmis. Vos pasidalijus keliomis nuotraukomis socialiniuose tinkluose, sulaukiau žmonių palaikymo ir susidomėjimo! Sekėjai vis laukė mano naujų kūrybos darbų ir naujų nuotraukų. Mane tas iki dabar džiugina ir motyvuoja.

REKLAMA
REKLAMA

Kokios tendencijos šiuo metu vyrauja vizažo pasaulyje?

Šiuo metu vyrauja natūralaus makiažo tendencijos. Švytintis, gaivus, neperkrautas makiažas, kuris labiausiai pabrėžia ir išryškina žmogaus bruožus. Taip pat šiuo metu ypač madinga aukštyn sušukuoti antakiai. O pudros sluoksnius, nenatūraliai „nupieštus“ antakius kuriam laikui galime pamiršti.

Be kokių 3 priemonių neįsivaizduoji savo makiažo?

Mano pati mylimiausia makiažo priemonė – akių apvadas (angl. eyeliner). Eyeliner’is tapęs jau mano asmenybės dalimi, taigi be jo niekaip neįsivaizduoju savo makiažo.

Taip pat labai mėgstu lūpų pieštukus, ir kasdienai naudoju mineralinę pudrą, su kuria veidas atrodo gaiviai ir  natūraliai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kokios aplinkinių reakcijos, kai pamato tavo darbus?

Pripažinsiu, būna pačių įvairiausių reakcijų. Labai malonu, kad dažniausiai žmonėms patinka tai, ką darau: sulaukiu daug pagyrimų, sekėjai sako, kad mano makiažai išskirtiniai. Sulaukiu ir daugybės nuotraukų iš savo sekėjų, kur jie atkartoja makiažą pagal mane. Tai labai džiugina ir suteikia gerų emocijų.

Tačiau kartais būna ir piktų replikų tokių, kaip: „Pažiūrėk, kaip tu atrodai..“ , „Kokios jos lūpos“ ir t.t. Bet, jeigu atvirai, tai man nerūpi, jei kažkam ir nepatinka, tai ką darau. Aš per daug myliu savo veiklą, kad pergyvenčiau dėl kitų žmonių nuomonių. Man užtenka to, kad iš manęs daugybė žmonių mokosi, o klientės pasitiki, ir nuo to aš esu labai laiminga.

REKLAMA

Ar pati dažnai būni be makiažo?

Tikrai taip. Žmonės pamatę mane be makiažo labai nustemba, kadangi atrodau visiškai kitaip nei savo nuotraukose – jaunesnė mažiausiai 5 metais. Nors socialinėje erdvėje netalpinu nuotraukų be makiažo, tačiau ne virtualiame pasaulyje labai dažnai būnu natūrali arba pasidariusi no makeup-makeup.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų