REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Arvydas Martinėnas-Vudis (tv3.lt fotomontažas)

2005-aisiais muzikiniame projekte „Kelias į žvaigždes“ išgarsėjęs Arvydas Martinėnas-Vudis šiuo metu išgyvena patį gražiausią laikotarpį. Drauge su sužadėtine Sandra Stučinskaite jau daugiau nei metus jie sūpuoja ant rankų berniuką Elajų.

10

2005-aisiais muzikiniame projekte „Kelias į žvaigždes“ išgarsėjęs Arvydas Martinėnas-Vudis šiuo metu išgyvena patį gražiausią laikotarpį. Drauge su sužadėtine Sandra Stučinskaite jau daugiau nei metus jie sūpuoja ant rankų berniuką Elajų.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt vyras papasakojo apie gyvenimą po realybės šou bei tėvystę.

Gyvenimas po realybės šou bei koncertinė veikla

Vyras džiaugiasi, kad po realybės šou jo gyvenimas pasikeitė kardinaliai. „Atsirado daugiau galimybių daryti tai, ką mėgstu ir kiek įmanoma plačiau. Aš esu dėkingas likimui, kad ten atsidūriau, nes viską, ką projekte teko patirti, tik labiau mane užmotyvavo eiti pirmyn ir daryti tai, kas man labiausiai patinka.“

Tiesa, vyras pasakojo, kad nuo realybės šou prilipusi etiketė – Vudis –  dar laikosi ligi šiol. „Manęs niekaip kitaip ir neprisimena, tik kaip Vudį. Jeigu mini vardu, dažnai žmonės nesupranta apie ką kalba“, – juokėsi atlikėjas.

REKLAMA
REKLAMA

Vudis taip pat minėjo, kad šiuo metu jis yra pasinėręs į grupės „Dar“ veiklą. „Daug laiko praleidžiu studijoje, kadangi norime atnaujinti grupės repertuarą. Organizuojame koncertinį turą per Lietuvą, tad visos jėgos skirtos šioms veikloms. Norisi nustebinti klausytojus. Pateiksime populiarius kūrinius, taip, kaip jie dar neskambėjo“, – šypteli jis.

REKLAMA

Atlikėjas teigė, kad į jų pasirodymus atvyksta visokia publika. „Gerbėjų ratas yra labai įvairus, jo pamatuoti niekaip neišeitų, nes labai skirtingi žmonės susirenka. Aš viliuosi, kad pasirodžius naujiems darbams jis tik augs ir plėsis. Gal vieną dieną netilps į areną“, – sakė Arvydas.

Tėvystės teikiami džiaugsmai 

Be koncertinės veiklos vyras pasinėręs ir į tėvystės džiaugsmus. „Tėčiu būti man labai gera. Aš didžiuojuosi, kad turiu nuostabų sūnų ir būsimą gražuolę žmoną. Stengiuosi rūpintis, kad abiems nieko netrūktų“, – teigė vyras.

REKLAMA
REKLAMA

Vyras atviravo, kad tėvystę bei jos teikiamus džiaugsmus panašiai ir įsivaizdavo. Tačiau labiausiai nustebino pirmieji kartai. „Kai pirmą kartą pamačiau Elajų buvo neįtikėtina, kai jis pažiūri, kai jis pajuda...Nuostabus jausmas žiūrėti į savo atžalą...“

Arvydas atskleidė, ką jam reiškia būti tėčiu. „Tėvystė – atsakomybė, kuria reikia rūpintis. Būna visokių momentų, bet svarbiausia saugoti ir būti šalia. Dabar daug dirbu, tad matomės tik ryte ir vakare, bet turime nuostabią mamytę, kuri padeda Elajukui paskambinti tėčiui ir pasimatome per kamerą. Labai pasiilgstu jo per dieną.“

Tiesa, vyras neslėpė, kad šeimoje atsiranda ir sunkumų. „Kaip ir pas visus tėvelius, ateina vienoks periodas, o kitoks dar laukia. Tai mums pirmas vaikas, daug ką naujo bandome. Tvarkomės ir stengėmės, kad tik sūnui gerai būtų.“

Anot atlikėjo, dabar jų šeimoje pilna laimės bei juoko. „Aš stengiuosi būti teisingas ir linksmas tėtis. Atsiradęs vaikas mūsų šeimoje pakeitė ir požiūrį į gyvenimą. Dabar į pasaulį žvelgiu kitomis akimis. Jis suteikia prasmę, tikslą ir džiaugsmą šeimoje“, – džiaugėsi Arvydas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų