REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Deividas Meškauskas ir Rūta Ščiogolevaitė (tv3.lt fotomontažas)

Šį penktadienio rytą žiniasklaidoje pasirodė netikėta žinia – penktojo vaikelio su vyru Rolandu Damijonaičiu besilaukianti dainininkė Rūta Ščiogolevaitė išgyvena ne patį lengviausią laikotarpį. 

10

Šį penktadienio rytą žiniasklaidoje pasirodė netikėta žinia – penktojo vaikelio su vyru Rolandu Damijonaičiu besilaukianti dainininkė Rūta Ščiogolevaitė išgyvena ne patį lengviausią laikotarpį. 

REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt netrukus susisiekė su buvusiu R. Ščiogolevaitės mylimuoju šokėju Deividu Meškausku. Pora kartu turi bendrą vaiką Adomą, kuris šiuo metu auga kartu su Rūta ir Rolandu.

Paklausus, ar jam girdėta, kad R. Ščiogolevaitės ir jos sutuoktinio šeimoje kyla minėti konfliktai, Deividas nedaugžodžiavo: „Žinojau, kad konfliktuoja, bet daugiau aš nieko nežinau.“

Vis dėlto žinomas šokėjas neslėpė, kad dėl šios situacijos jam neramu, ypatingai dėl sūnaus Adomo: „Aišku, kad tai negerai“.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, pasiteiravus, ar dabar berniukas daugiau laiko praleidžia Deivido ir jo mylimosios Inetos Stasiulytės namuose, D. Meškauskas teigė, kad tikriausiai jų susitikimų skaičius liko panašus, kaip ir visada.

REKLAMA

Vėliau D. Meškauskas pridėjo, kad detaliau apie situaciją nieko nežino: „Mes bendraujame tik tiek, kiek reikia dėl sūnaus. Ir viskas. Nei ji nori mano pagalbos, nei aš noriu ten kištis į jos santykius. Jie turi savo šeimą, aš turiu savo šeimą.“

Portalo delfi.lt duomenimis, į bendrus poros namus ne kartą vyko policijos pareigūnai, o sutuoktiniai jau pradėjo dalintis bendrą turtą.

Atsiriboja nuo kalbų 

Pati. R. Ščiogolevaitė tv3.lt sakė nenorinti nieko komentuoti: „Aš nieko nekomentuoju. Jūs žinot, aš jau kuris laikas nekalbu apie asmeninį gyvenimą. Tegul kiti šneka, ką nori. Nei apie asmeninius dalykus, nei apie bėdas, nei rūpesčius aš nekalbu.

REKLAMA
REKLAMA

Po vieno klausimo, bus dar daugiau klausimų ir tai tikrai nebūtų taškas. Daug geresnis taškas yra nekalbėti“, – tv3.lt sakė Rūta.

Paslaptingi įrašai feisbuke

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad įtarimų apie byrančią santuoką kėlė ir dabartinio R. Ščiogolevaitės vyro Rolando įrašai „Facebook“ asmeninėje paskyroje.

„Viskas gyvenime yra tik neatleistinos nuodėmės. Ypač tos, kurias padaro vyrai. Tai išvis, jergau jergau, kaip baisu. Tik moterys yra aukos, vargšės, o vyrai „tvorų“ gadintojai, moterų išnaudotojai. Jei jūs (moterys) tiek nevestumėte iš kantrybės, kartais net specialiai provokuodamos, o daugiau palaikytumėte mus, savo vyrus, kurie: stengiasi, dirba, išlaiko šeimą, padeda su vaikais, dirba sunkius buities darbus, mažai miega, o kitą rytą vėl viskas iš pradžių. Pas kitas neina, negeria, nelošia, neskriaudžia jūsų. Tai mažiau būtų nesąmonių, pykčių ir skyrybų šiais laikais. Anksčiau moterys knygas skaitydavo, kai nėščios būdavo ir vaikus migdydavo, o dabar tik įlendi į FB, žiū ir psichologijos, ir pediatrijos (skiepijimo) mokslus gali baigti per 3 savaites. Kam tie dundukai gydytojai mokosi 10 metų univere??? Ir iškart galima psichikos sutrikimus pradėt nustatinėt aplinkiniams“, – rėžė jis. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

tv3.lt primena, kad moteris ketvirtosios atžalos susilaukė 2018-ųjų birželį. Kartu su mylimuoju Rolandu Damijonaičiu atlikėja jau augina tris atžalas – du sūnus ir dukrą.

Iš santykių su šokėju Deividu Meškausku R. Ščiogolevaitė augina taip pat sūnų.

Atlikėja dar praėjusią vasarą prieš pat savo 37-ąjį gimtadienį susilaukė ketvirtosios atžalos – sūnaus Agnaro. Kaip žymiai moteriai sekasi prižiūrėti keturias atžalas bei ar jos neerzina namų buitis, ji atskleidė laidoje „Beatos virtuvė“.

Laidos vedėja Beata Nicholson taip pat praėjusiais metais tapo mama ketvirtą kartą – žinomos moterys kalbėjo apie tai, kokių aplinkinių reakcijų sulaukia daugiavaikės motinos bei kaip tvarkytis su netvarka namuose.

„Kadangi mano šaknys yra slaviškos, aš labai norėjau kokio nors slaviško vardo mergaitei, kuri buvo antras mūsų vaikas, tačiau mano vyras yra antislaviškas. Jam reikia lietuviškų vardų, todėl aš sugalvojau, kad jis to neatsektų. Norėjau mergaitę pavadinti Ana, tačiau ją paslėpiau po fantastišku fėjos prancūziško vardo skambesiu – Anabelė, kuris yra gana populiarus vardas Amerikoje. Po poros metų aš jam papasakojau apie savo planą, o jis, pasirodo, net to nesuprato. Taip mano Ana tapo Anabelė, su vyro sutikimu“, – laidoje „Beatos virtuvė“ sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų