REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
44
Rūta Ščiogolevaitė ir Rolandas Damijonaitis  (nuotr. Fotodiena.lt)

Dar visai neseniai pramogų pasaulį sudrebino žinia, kad garsi atlikėja Rūta Ščiogolevaitė su vyru Rolandu laukia šeimos pagausėjimo – pora turėtų susilaukti penktojo vaiko. Visgi šį rytą pasklido žinia, kad poros santuokai atėjo galas ir jie suka skirtingais keliais. 

44

Dar visai neseniai pramogų pasaulį sudrebino žinia, kad garsi atlikėja Rūta Ščiogolevaitė su vyru Rolandu laukia šeimos pagausėjimo – pora turėtų susilaukti penktojo vaiko. Visgi šį rytą pasklido žinia, kad poros santuokai atėjo galas ir jie suka skirtingais keliais. 

REKLAMA

Portalo delfi.lt duomenimis, į bendrus poros namus ne kartą vyko policijos pareigūnai. Naujienų portalo tv3.lt kalbinta Rūta Ščiogolevaitė nuo komentarų susilaikė sakydama, jog savo asmeninio gyvenimo ji nekomentuoja. 

 „Aš nieko nekomentuoju. Jūs žinot, aš jau kuris laikas nekalbu apie asmeninį gyvenimą."

Visai neseniai R. Damijonaitis savo feisbuke prabilo apie moteris, o jo pareiškimas sulaukė pačių įvairiausių reakcijų. 

REKLAMA
REKLAMA

„Viskas gyvenime yra tik neatleistinos nuodėmės. Ypač tos, kurias padaro vyrai. Tai išvis, jergau jergau, kaip baisu. Tik moterys yra aukos, vargšės, o vyrai „tvorų“ gadintojai, moterų išnaudotojai. Jei jūs (moterys) tiek nevestumėte iš kantrybės, kartais net specialiai provokuodamos, o daugiau palaikytumėte mus, savo vyrus, kurie: stengiasi, dirba, išlaiko šeimą, padeda su vaikais, dirba sunkius buities darbus, mažai miega, o kitą rytą vėl viskas iš pradžių. Pas kitas neina, negeria, nelošia, neskriaudžia jūsų. Tai mažiau būtų nesąmonių, pykčių ir skyrybų šiais laikais. Anksčiau moterys knygas skaitydavo, kai nėščios būdavo ir vaikus migdydavo, o dabar tik įlendi į FB, žiū ir psichologijos, ir pediatrijos (skiepijimo) mokslus gali baigti per 3 savaites. Kam tie dundukai gydytojai mokosi 10 metų univere??? Ir iškart galima psichikos sutrikimus pradėt nustatinėt aplinkiniams“, – rėžė jis. 

REKLAMA

tv3.lt primena, kad moteris ketvirtosios atžalos susilaukė 2018-ųjų birželį. Kartu su mylimuoju Rolandu Damijonaičiu atlikėja jau augina tris atžalas – du sūnus ir dukrą.

Iš santykių su šokėju Deividu Meškausku R. Ščiogolevaitė augina taip pat sūnų.

Atlikėja dar praėjusią vasarą prieš pat savo 37-ąjį gimtadienį susilaukė ketvirtosios atžalos – sūnaus Agnaro. Kaip žymiai moteriai sekasi prižiūrėti keturias atžalas bei ar jos neerzina namų buitis, ji atskleidė laidoje „Beatos virtuvė“.

Laidos vedėja Beata Nicholson taip pat praėjusiais metais tapo mama ketvirtą kartą – žinomos moterys kalbėjo apie tai, kokių aplinkinių reakcijų sulaukia daugiavaikės motinos bei kaip tvarkytis su netvarka namuose.

REKLAMA
REKLAMA

„Kadangi mano šaknys yra slaviškos, aš labai norėjau kokio nors slaviško vardo mergaitei, kuri buvo antras mūsų vaikas, tačiau mano vyras yra antislaviškas. Jam reikia lietuviškų vardų, todėl aš sugalvojau, kad jis to neatsektų. Norėjau mergaitę pavadinti Ana, tačiau ją paslėpiau po fantastišku fėjos prancūziško vardo skambesiu – Anabelė, kuris yra gana populiarus vardas Amerikoje. Po poros metų aš jam papasakojau apie savo planą, o jis, pasirodo, net to nesuprato. Taip mano Ana tapo Anabelė, su vyro sutikimu“, – laidoje „Beatos virtuvė“ sakė ji.

Portalas tv3.lt visai neseniai pranešė apie R. Ščiogolevaitės nėštumą. Plačiau apie tai galite paskaityti čia. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų